2012-06-01

Giveaway winners :)

Drazí čtenáři (jojo, do soutěže se mi přihlásil i jeden chlapec :), dnes tedy jak jsem slíbila, vyhlašuju dva výherce, kteří získají každej 1 kus krémovýho stínu Maybelline. 

Mimochodem, když jsme u toho, nenačasovala jsem si to zrovna nejlíp. Také jste již asi zaregistrovali, že se to v blogsféře hemží bůhvíodkud pocházejícími informacemi o tom, že od června by měly být stíny k dostání i u nás. A já měla za to, že k nám jen tak nepřijdou :). Tak nic, stane se, žejo. Tuto informaci potvrzují i facebookový stránky Maybelline CZ/SK a taky jsem už na ně narazila v jednom časopise, že by u nás měly být myslím za 139 Kč. Takže kdo nevyhrajete, nezoufejte, beztak si je budete moci brzy sami zakoupit. Doufám, protože tomu už sama věřím :) A výhercům samozřejmě gratuluji!

Technická vsuvka: Tak jsem se pokoušela očíslovat si komenty, aby se mě to líp počítalo. Nejsem sice žádnej ajťák, ale nepovažuju se ani za lamu, nicméně nezdařilo se....prostě ten pitomej kód nefunguje a odmítám si připustit, že je problém v oblasti mezi židlí (resp. mou postýlkou) a klávesnicí počítače. Další problém nastal, když jsem při kontrole komentů promazala např. ty duplicitní, číslo komentářů je pořád stejné. Tak jsem prostě zadala do randomu 1-267 a bylo to. Ty promazané jsem v počítání přeskakovala. Toť má metodika výběru výherce, kdo s ní má problém, může si jít stěžovat na úřad práce, já se fakt snažila bejt spravedlivá :). Samožřejmě jsem si v duchu přála, aby random vybral malá čísla a já nemusela moc počítat...no jo, tak mě fešák vybral čísla 112 a 221 (nějaký divný, na random, ne? docela náhoda :). A teď mě omluvte, jdu od začátku napočítat do čísel 112 a 221....

A než vyhlásím výherce, chtěla bych vám ještě jednou všem poděkovat za pěkné komentáře, jsem ráda, že se vám ne/pravidla giveaway líbila a vůbec se ti vaše řádky pěkně četly, no nebudu kecat, pěkná slova prostě člověka polechtají na duši, že :)

A kdo tedy vyhrál? Míša a Simone. Oběma slečnám moc gratuluji! Kontaktuju vás pro bližší informace :).






9 comments:

  1. nic si z toho nedělej, já jsem ten kód taky už dvakrát zkoušela a nic se s komentáři nestalo, což mi trošku srazilo hřebínek, protože si o sobě taky myslím, že sice it guru nejsem, ale úplně beznadějná taky ne... no jak to tak vypadá, asi jsem beznadějná.

    a vítězkám gratuluji...

    ReplyDelete
  2. Tak to je super, že budou i u nás! Já to nějak nezaregistrovala, ale až přijdou, tak si pro pár odstínů určitě poběžím! Díky za info a gratulace vítězkám!
    Mila de Illusoire

    ReplyDelete
  3. Gratulace, tý jo, u nás od června?
    DNESKA JE PRVNÍHO TAK CO JE CO JE? :D:D Už jste je někdo někde viděli?

    ReplyDelete
  4. Gratuluji výherkyním.

    Důvod proč mi věci připravené na giveaway sedí na poličce a padá na ně prach je, že si představím to počítání...a touha cokoliv vyhlašovat mě přejde.

    ReplyDelete
  5. To mám radost, že budou u nás k dostání, alespoň pořádně prohlédnu ty barvy. Gratulace vítězkám :-)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Věřím, že každý (ať už pozitivní či negativní) koment vždycky posune někam dál :). Buď potěší, nebo nasadí brouka do hlavy - co zlepšit. Takže výhercům gratuluji a Dáši Tobě přeji "jen tak dál" :)) ať se daří a státnice ať dobře dopadnou ;)

    www.thebeautycat.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Tyyy brdo, to bych necekala :)))) dekuji moocc :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails