2012-10-06

The perfect nude - Korres 31


Nude laky jsem nikdy moc nemusela. Jednu dobu dost frčely "manequin hands", ale ono vybrat tu správnou taky není jen tak, musíte si vybrat odstín tak, aby vašemu tónu pleti lichotil a nezpůsobil, že vaše ruce budou působit jako by patřily k tělu, co leželo tejden na dně rybníka. Ovšem tento lak byl prostě láskou na první pohled, jakmile jsme ho se ségrou spatřily v obchodě, musel být bez debat náš. Laky na nehty od Korres jsou jednou z mála věcí, jež se dá u nás koupit za ne tak předraženou cenu oproti Řecku. Tam stál jeden kus 6 eur, u nás 199 - nutno dodat, že tento odstín jsem ale na stránkách profimedu neobjevila. Korres by měly být 3-free a obsahovat spoustu prospěšných přírodních ingrediencí a vitamínů. Přiznám se, že přírodní dekorativka ve mě vzbuzuje pochybnosti ohledně toho, zda se "přírodní" produkty svou funkčností vyrovnají těm nabušeným chemií. A v případě tohoto laku jsem byla mile překvapená, lakuje se stejně dobře jako moje oblíbený lakový značky. Mám dvě vrstvy. Barva nejvíce odpovídá následující fotce. Co vy a nude laky/kosmetika Korres?



24 comments:

  1. Asi se stavim ve Vankovce, protoze i ten tvuj i Rendy odstin se mi strasne libi, obzvlast jestli maji i dobrou vydrz...

    ReplyDelete
  2. Za mě nude laky určitě jo, podle mě by si měl každý svůj ideální najít, Korres zatím neprobádán, nevyzkoušen. :)

    ReplyDelete
  3. Teď si asi budu drbat hlavu, že jsem si ho nevzala, když jsem si Korres na Rhodu kupovala - nad touhle barvou jsem dlouho rozmýšlela. Je fakt skvělá, no nic, tak pro ní zaběhnu do Profimedu. :)

    ReplyDelete
  4. Korres miluju, kupuju pravidelně, hlavně péči o tělo, mýdla na obličej, balzámy a primer, ostatní /což jsou snad jen jejich krémy a pastilky/ už nemám, ale ten magnoliový...nebudu kecat, značka patří mezi oblíbené a kdybych mohla, budu mít doma vše, nenarazila jsem u nich na mizerný výrobek.
    Ale vozí mi ho kamarádka z Řecka a taky kupuju na Jahodě /díky tobě), v Profimedu už ne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě se právě začíná Korres čím dál víc líbit. Z důvodu váhovýho limitu jsem vyzkoušela pouze něco z dekorativky, ale zatím Korres hooodně předčil má očekávání!

      Delete
  5. Mně se nude laky moc zamlouvají, mám jeden od Rimmelu z řady lycra pro. Tento odstín od Korresu je opravdu krásný. Jinak od Korres mám rtěnku mango butter a spokojenost veliká :).

    ReplyDelete
  6. ''jako by patřily k tělu, co leželo tejden na dně rybníka'' :D :D ja se z Tebe picnu, ale tento problem taky resim, dostala jsem v Glossyboxu nude OPI a asi mi moc nesedi...

    ReplyDelete
  7. Dashulko,
    barva krásná. Nevím, jestli je to úplně nude, ale řekla bych, že je ještě lepší...:-)

    ReplyDelete
  8. Moc hezký lak no asi zajdu stejně jako Plum do Vaňkovky:o) Nude laky mám ráda (některé), protože se hodí ke všemu a když je nabitý pracovní týden a nemám čas si nehty přelakovávat značka ideál.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mají ty laky i ve Vaňkovce? Jestli jo, tak si tam musím zajít pro ten vampy odstín, nad kterým jsem dlouho váhala...

      Delete
    2. Mají, dneska jsem tam byla:o) Jen nejsou ve stojanu s dekorativkou, ale mají je vystavené na pultu.

      Delete
  9. Tak před dvěma lety jsem snad nic jiného než nude laky nepoužívala. Ten Tvůj je krásnej, asi dnes nějaký opráším a po dlouhé době si jím nalakuju nehty:) Korres znám, ale až letos na dovolené v Řecku jsem si od nich něco koupila.

    ReplyDelete
  10. Já mám nude laky moc ráda a tenhle je opravdu krásný. Mám dlouhé nehty a myslím že když chci dát barvu na celý nehet a ne jen udělat francii vypadá to líp, než rudý lak. I když občas mu stejně neodolam :)

    ReplyDelete
  11. To telo na dne rybnika me taky dostalo, kam na ty primery chodis :D Myslim, ze se na tyhle laky taky pujdu mrknout.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahle hláška vznikla na základě mé první fotky na občanku a pas. Vypadám tam jako by mě po tejdnu vylovili z rybníka. Takže celejch deset let se celníci při pasové kontrole nechápavě dívali na pas, pak na mě, zakroutili hlavou a šli dál...no ale nevybereš si, letos sem si dělala novej pas a vypadám tam jako dinosaurus, každej, kdo tu fotku viděl, měl pětiminutovej záchvat smíchu :D

      Delete
  12. Korres miluju od doby, co ho zavedli v Profimedu, jako první jsem si koupila šampon. Mám toho vyzkoušeného dost, hlavně z péče, dekorativku moc probádanou nemám. Letos jsem si z Řecka přivezla mýdlo, hydratační masku, lak na nehty a balzám na rty. Jo, a exfoliační čistič s růží :)

    ReplyDelete
  13. Kosmetika Korres je mi velmi sympatická. Kdysi jsem měla jejich makeup s růží tuším...velmi dobře kryl i držel. Odstín nude na nehtech se mi líbí velmi, tento konkrétní odstín je přenádherný, ale ty máš krásně opálené ruce, na mých bledých by asi byl méně pěkný.

    ReplyDelete
  14. Holky, jsem ráda, že píšete, že máte Korres tak rády :) aspoň je to pro mě záminka zkoušet od nich další věci...zatím jsem se ani těma pár kouskama nezklamala :)

    ReplyDelete
  15. Wau máš ten nejúžasnější blog ♥♥
    Jsem nový follower :D
    http://sakfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  16. Náádherný lak na nehty!!:OO:) Takový bych hrozně chtěla v jakém obhodě jsi ho koupila prosímtě?:)
    http://andreykab.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tento v řecku, ale měli by je mít u nás v profimedu...

      Delete

Related Posts with Thumbnails