2013-04-28

Topcoaty Essence - Fast dry & high gloss

Ahoj!
Asi už o mně víte, že mám moc ráda topcoat od Essence z černé řady, už máme doma asi miliontý balení pořád dokolečka. Jednoho dne jsem se opět po sto letech ocitla v drogerce s tím, že vemu věci, co došly, a u laku jsem zaregistrovala dvě novinky (teda aspoň pro mě). Nemusím dodávat, že jsem potřebovala vyzkoušet oba :)

Začněme třeba tím vlevo, Fast dry - jako popravdě čas schnutí jsem neměřila, ale řekla bych, že je sušší rychle, než ten klasickej. Krásně se leskne a dělá taky efek "gelovek". Tudíž tahle věc přesně splňuje moje očekávánía rozhodně u mě nebyla naposledy...

Oproti tomu High gloss topcoat mě trošku zklamal. Jako jo, leskne se, o tom žádná. Ale taky nevím proč, ale z nějakýho důvodu dělá šílený bubliny. Ale fakt jako šílený. Pokud chcete mít na nehtech sodovku, doporučuju! Časem jsem vypozorovala, že se to děje hlavně když dávám vrchní vrstvu na ještě mokrý lak. Pokud jsem barvu nechala aspoň trošičku uschnout, bylo to v pohodě a bez bublinek. Ale na tohle já si teda zvykat nebudu. Jsem prostě zvyklá dolakovat poslední nehet barevným a hned z opačné strany začít s nadlakem a nevím, proč bych to měla měnit. Docela by mě zajímalo, jestli s tímto výrobkem má některá z vás podobnou zkušenost?

Tak to by bylo asi tak všechno...uff, tohle je asi nejkratší článek ever v historii mýho blogu! Ale tak, všechno je jednou poprvý a opravdu se nebojím, že byste si příště zas nepřečetli eseje :) Měla jsem pocit, že tyto nadlaky Essence jsou pro mě tak používaným a nepostradatelným výrobkem, že si vlastní a samostatnej, byť kratičkej článek zaslouží. Ostatně, co taky chcete psát na deset odstavců na téma topcoat, že?

29 comments:

  1. Jednou jsem od Essence měla nějaký stříbrný top coat.. ale bylo v něm hrozně moc formaldehydu, podívej se, jestli to v tomhle ta není, protože to je potom dost nebezpečné! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No vim ze ten je i v seche vite. Mrknu se a dam vedet;)

      Delete
  2. tak já jsem dala na tvou radu a používám ten klasický a taky mám už několikáté balení, děkuju! :) Tyto novinky jsem viděla, ale měla jsem strach, že to nebude to samé, takže znovu, děkuji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neni vubec zac, snad budes i nadale spokojena ;)

      Delete
  3. Já mám také ten klasický :) ale dřív, jsem si spletla lahvičku a koupila jsi od té samé řasy base sealer a ten je hustší, ale právě dělá obrovský bublinky, takže bych ho vůbec nedoporučila :)

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ted to ale asi nechapu, to jsou preci dva odlisny vyrobky? Mne i ten basecoat prisel v pohode....

      Delete
  4. Přiznám se, že mě zase Essence nadlak moc neuchvátil. Nebo spíš takto - efekt gelovek je to opravdu neskutečný, vypadá to nádherně, ale bohužel to do dvou dnů můžu sloupnout z nehtu jako kompaktní vrstvu :/

    ReplyDelete
  5. Ten High Gloss měla na blogu Sonidlo, tuším, a taky jí příšerně bublinkoval...

    ReplyDelete
  6. Dost jsem o nadlaku premyslela, ale jeste uvidim:) ted potrebuji nutne nejaky zpevnovac nehtu a vyzivu:( mam je desne znicene:( nebyl by nejaky typ?:)

    anasglamour.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ja moc nepouzivam, ale zkus treba p-shine, ten je fajn

      Delete
  7. Mě taky strašně bublinkuje, takže jsem ho přestala používat a vrátila jsem se k Better than gel nails Top sealer :)

    ReplyDelete
  8. Fast dry jsem neměla, ale high gloss je můj oblíbený a bublinky mi nedělá.

    ReplyDelete
  9. Taky miluju "černé" top coaty od Essence! Ten jejich better then gel nails mi změnil lakovací život! Najednou mě baví si lakovat nehty, protože na nich nemám nic obtisknutého a lak vydrží dlouhoooo! K Vánocům jsem ho dala i mámě, dlouho ho nepoužívala a teď přišla nadšená s tím, že ho hodila přes barevný lak a že je skvělý! Mám tyhle černé top coaty dokonce nakoupené do zásoby. Co kdyby je přestaly vyrábět :-)!

    Každopádně jsi mě potěšila tím, že ta inovativní verze fast dry není horší než ten původní. Nemám inovace ráda, protože často je to krok k horšímu. Bohužel :-(. Tak jsem ráda, že v tomto případě to neplatí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nevim jestli je to primo inovace, mam za to, ze ta klasicka verze nekonci ;)

      Delete
    2. Já byla včera v drogerce a u nás teda už měli jen tyhle dva, ten klasickej původní ne.

      Delete
  10. Mě nebublinkuje ani jeden..zrovna teď jsem nanesla fast dry a super :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. A jak presne ho pouzivas? Figl bude mozna v aplikaci

      Delete
  11. Používám ten klasický, ale v týdnu si běžím pro ten Fast dry, protože mi akorát dochází. :)

    ReplyDelete
  12. Fast dry je můj oblíbenec :)

    http://cosmeticsbymichajka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Aaa bezva, zrovna zítra ho zkusím v Brně najít. Hledala jsem už minulej týden v DM v Praze a tak tuším, že je mají asi jen v Rosmannech, co? Právě jsem nevěděla kterej si vyberu a tak jsi mi pomohla ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, pokud vím, tak tyto jsou jen v Rossmannech...já oba kupovala na Masaryčce, ale asi měli zrovna nový zboží, protože jak je zvykem, věčně tam potkávám leda vykradený regály :)

      Delete
  14. Tak to jsem blázen, koupila jsem ten fast dry a s prominutím větší sračku jsem snad nikdy neměla! Nebyl suchej ani po dvou hodinách, tak jsem mu dala další den tři hodiny a ráno jsem měla krásný vzorek peřin na všech nehtech. Jako sorry, ale to by ten lak rychlejc uschnul bez něj. Další den jsem mu dala ještě jednu šanci s tím, že použiju dle návodu 2 vrstvy. Mezi nima jsem měla asi 6 minut pauzu, což by teda podle mě mělo dostatečně stačit a udělal mi hotovej bublifuk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To su asi já blázen...zrovna si s ním lakuju nehty a pohoda! Tohle fakt nechápu, co jsou asi věci mezi nebem a nehtem...

      Delete
    2. Leda, že bych měla nějakej vadnej kus? Jinak fakt nechápu...

      Delete
  15. newsClick This Link my review herevisit their website click to read morehop over to this web-site

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails