2013-04-24

Wishlist SS 2013

Ahoj všem!
Taky tak máte rádi vytváření wishlistů? A vůbec takovou tu novou, virtuální verzi window shoppingu, kdy si ukládáte obrázky, vytváříte záložky, imaginárně věci hážete do online košíku? No, mě na to fakt užije. Co bych si chtěla pořídit během jarně-letní sezóny?
Začněme tedy s kosmetikou. Už delší dobu si chci pořídit kompaktní pudr do kabelky, na cesty, protože jako ta pixla Poudre universelle libre je fakt obří a naprosto neskladná....a po takřka dvou letech válčení s tímto problémem alias tahání této velké krabice všude, kde je potřeba, bych už si fakt mohla pořídit něco skladnějšího. Docela váhám. Vsadit na klasiku Mac MSF natural, což je už několikrát vyzkoušená jistota? (Myslím, že by to byl můj už snad čtvrtej). Moji přirozenou stračí povahu logicky zaujal novej pudr (to, že je prej BB ignoruju a neřeším :) od Physicians formula, o kterým Plum tvrdí, že je lepší než MSF. To balení je úplně úžasný, nicméně úplně nejskladnější taky nebude, je dost velkej. A taky jsem na něj kromě chvály četla i recenze, který by si PF rozhodně za rámeček nedalo. Třetí alternativou - vyzkoušet něco, co mi vyhovuje sypký, i v tuhé formě - čili kompaktní pudr od Chanelu? Teď babo raď.


S nadcházejícím létem mě strašně láká vyzkoušet fixátor makeupu, nejspíš ten od Urban Decay - All nighter. Mám v plánu koupit si pěnu od Natura Siberica a doufat, že to opravdu pěna bude. Naprosto neodbytně mě láká jedna dost drahá věc, a to kondicionér, pečující o pokožku hlavy Nioxin scalp treatment conditioner. Zmínila se o něm v jednom z videí má oblíbená Elle alias Allthatglitters21 a já hned začala googlit. Vyskočily na mě nadšený recenze a já to snad i přes tu cenu musím vyzkoušet, nějak mi to nedá spát :)

Taky bych si ráda pořídila náhrady za prázdný místa do paletky, protože, ehm, famfáry, 2 ze 4 v paletce MAC už mám do poslední mrtě spotřebovaný. To jsou pro mě jednoduše velice prakticky utracený peníze. Mac je prostě nejlepší, stejně se prakticky ničím jiným nemaluju a aspoň pak nekoukám po nesmyslných laciných paletkách, napodobeninách Naked a podobně :) Z pleťovky zcela určitě musím vyzkoušet masku na problematickou pleť Khadí, což je ájúrvédská kosmetika. Jejich popis mě nadchnul.


Co se týče oblečení a doplňků, už asi dva roky mě souží hledání dokonalé černé kabelky. A prostě nenacházím, Ta moje musí být kožená, se zlatými detaily, větší, nejlépe tak do 5000,-, nechci zbytečně doplácet za značku, protože vím, že mi nevydrží věčnost. Ne usedlá, ale zároveň bez výrazných log, zdobení a podobných pičičandiček. Horší je, že ideál nenacházím ani mezi kabelkama, který si naprosto nemůžu dovolit, že bych mohla aspoň koukat. No dobře, mít neomezenej rozpočet, nejspíš zvolím Celinku z obrázku vpravo, nebo Chloé Marcie. Fotka uprostřed jen umocňuje mou frustraci. Tohle je skoro můj ideál. Moc jsem tuhle Coccinellku chtěla, ale než jsem se rozhoupala, vyprodali mi ji. Ach jo, věčná škoda. Momentálně teda přemýšlím nad tou úplně vlevo ze Zary, taková "blogger bag", moc sluší třeba blogerkám Mariannan nebo Thingsyouremenber. Jen nějak nemůžu přenést přes srdce tu cenu (asi 4 tis.), protože mám Zaru zafixovanou jako řetězec s nepříliš kvalitním, předraženým oblečením. Ale zas kabelky si myslím lidi chválí...taky máte takovej problém vybrat kabelku? Na to jsem snad nejvybíravější!

Šátky, to je moje. Mám teď ale obrovský dilema, jestli jít do černobílýho McQ, když stejnej vlastním už ve světlešedo-navy, nebo ne. Prostě jsem si ho oblíbila natolik, že věřím, že bych černobílej využila. Moje oko ale velice zaujaly taky šátky Mulberry. Jak zvířecí vzor na oblečení moc nemusím, tak tenhle šátek je tak strašně pěkně decentní, že mě totálně okouzlil...a ten vpravo je taky dokonalej a neotřelej.

Svetr z Urban outfitters, co měla na sobě Aria z PLL je sice utopií nejspíš, všechno, co se na lhářkách objeví, je pak v cukuletu vyprodaný....ale stejně..na ten obrázek se když už tak aspoň koukám. 

Jo a v neposlední řadě už si pár let říkám, že bych si měla pořídit nějakou pořádnou peněženku...zaujala mě právě růžová MBMJ, která se dá použít i jako psaníčko, vleze se do ní i telefon. No....tak sama jsem zvědavá, co z toho si nakonec pořídím, kéž by mě rozpočet dovolil všechno...

O čem na letošní jaro a léto sníte vy?


30 comments:

  1. nechcem byt otravna ale ja sem chodim okukavat ci uz si nenapisala recenziu na ten ruzovy-jahodovy rem na pory myslim ze etude house alebo holika holia,a tymto by som ta tomu clanku chcela podporit,moralne :D

    ReplyDelete
  2. Já teda vybrat kabelku problém nemám :) svoji lásku už mám a zbytek jen jestli se mi líbí a jestli odpovídá ceně. 4ku bych za tu Zaří (fajn, asi se to neskloňuje no) dala, mám svojí obří od nich a tahám ji docela často a vypadá furt fakt dobře, nic se na ní zatím neopotřebilo. Sice stála patnáct set, ale i kdyby stála 4ku a vydržela, tak proč ne. :) ale je fakt, že mně je míň peněz líto právě třeba za lepší kvalitnější věci než za kosmetiku, každej to máme jinak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No me prave lito penez za doplnky rozhodne neni, ale zas chci taky kvalitu umernou cene ;) moc se mi libi treba Prady, ale takove kabelky je pro me aspon zatim fakt skoda ;)

      Delete
  3. Na ten pudr mě taky Plum nalákala, ale má ho moc drahá. Kupuji na ebay o 130 korun levněji než u ní v eshopu (a to nepočítám poštovné, které je free). Nebo občas na mimibazaru, kde stojí o 100 méně než u Plum, bohužel tam není pořád a ještě je tam poštovné, ale i tak je to levnější )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snazila jsem se pohledat na mimibazaru protoze me cena o 100 Kc levnejsi nez u me dost zarazila..... a nic jsem nenasla. Kazdopadne neverim, ze to stoji o 100 Kc mene nez u me a pokud ano,tak by me opravud zajimalo co cloveku prijde domu. U me pudr stoji 350 Kc. Oficialni cena pudru v USA je cca 14$ cili 280 Kc. K tomu je nutne pripocist 21% DPH cili jsme na 338 Kc. Strasne by mě zajimalo, jak je pak nekdo schopny to prodavat za 250 kc. Bud neplati dane, nebo neprodava to, co tvrdi:-)

      Delete
    2. Já myslím, že oficiálni cena a cena v akci jsou rozdílné věci jaksi. A jisté je, že na ebay je ještě levnější než tvrdíte.

      Delete
  4. No hele ten BB pudr podle me zalezi co shanis. Jestli chces fixacni skladny pudr, tak te mozna zklame. Me to prijde spis trosku jak makeup v pudru. Ma vyssi kryti a neni uplne matnej, coz se me osobne libi, ale dokazu si predstavit, ze nekdo s mastnou pleti je z toho nestastnej :D Jo a na vysku je vetsi nez MSF, ma takovy jakoby vypoukly baleni. ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. No a ja pravepotrebuju neco vic matujiciho...nicmene me furt laka, mozna ho I tak zkusim ;)

      Delete
  5. taky bych chtela mit tak malou wish list....ja v ni mam momentalne 38 veci (a to je jen kosmeticka wish list) :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, reálnej wishlist by byl opravdu obří...ale snažím se držet při zemi a udržovat to v mezích, aby bylo aspoň jakž takž reálný si to pořídit...

      Delete
  6. Ja som sa na ten Nioxin dala nalákať už pred časom.. Podľa testu mi to vyhodilo, že som 5, tak som kúpila aj kondicionér na pokožku hlavy a šampón. No.. Už sa neviem dočkať kedy ho vypotrebujem :( Strašne pekne oba voňajú ale to je podľa mňa všetko.. Asi mám veľmi citlivú pokožku alebo čo ale vždy sa mi po ňom spravia ako keby také malé chrastičky. A neviem či to zle zmývam alebo čo ale dosť sa mi po ňom aj mastia vlasy.. Konce suché ale hore mastné :( Ale možno tebe bude vyhovovať
    Ja som si teraz objednala Living proof na objem, podľa odporúčaní missglamorazzi :) A stále pokukujem po Laura Mercier body sufle ale cena ma zatiaľ dosť odradzuje..

    Karolína

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hele, jsem ještě generace, co se slovenštinou vyrůstala, ale co jsou to prosím chrastičky? :))

      Delete
    2. Stroupy?? :)) Asi to je to po česky :))

      Karolina

      Delete
  7. Bezvadný článek :)

    Jinak ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway http://dullsinea.blogspot.cz/2013/04/jarni-giveaway.html
    Potěší mě, když se zúčastníš.
    Hezký den.

    ReplyDelete
  8. Ja si wishlisty zatial vytvaram len v hlave...sice potom polku veci pozabudam, ale to su vacsinou blbosti :D na to co naozaj chcem nezabudnem nikdy :)

    Giveaway

    ReplyDelete
  9. Khadi a Nioxin jsem vůbec neznala...doufám, že je koupíš a poreferuješ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že asi určitě jo...fakt mě obě věci lákaj...

      Delete
  10. All Nighter je v mém shopping listu taky. Doufám, že bude vážně stát za to a já nebudu zklamaná. Moc bych chtěla pixie epoxy (primer na oči, kteý si zahraiční blogerky moc chválí), ale je dost špatně sehnatelný :/ MOžná si koupím NAKED 2, sice mám jedničku, le nějak jsem poítila potřebu mít je doma obě :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já právě čtu nadšený recenze a nebo jooo je to nic moc...tak pořád váhám...ono asi holt to s pletí se sklonem k maštění taky zázraky nedokáže...

      Delete
  11. Černá Céline je krásná a na peněženku si brousím zuby taky. :)

    ReplyDelete
  12. No kabelku od Celine chci taky... a nejlépe ve všech barvách, ale to abych začala krást. :)

    Style Without Limits

    ReplyDelete
  13. Chmmm, docela zajímavý nápad, udělat si wishlist takhle jako článek. Kdyžtak se nechám inspirovat :-) Bebe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inspiruj, já na wishlisty moc ráda koukám!

      Delete
  14. kup si radši fixační sprej od Skindinavia. je to v podstatě to samý jako Urban Decay, protože na zadním straně obalu UD je uvedeno že to vyrobila Skindinavia. takže proč si rovnou nekoupit originál?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, slyšela jsem, že je to v podstatě to samý! Díky za tip! Právě docela váhám, jestli UD nebo ten :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails