2013-05-04

April random

Ahoj všem! Tak se nám zase měsíc s měsícem sešel a já prohrabala svoji paměťovku, co jsem za duben nafotila. Tentokrát jsem až na pár drobností nepodnikala žádný kosmetický nákupy, duben byl spíše ve znamení jarní obnovy šatníku, když už nám tak v jeho půlce to jaro konečně začalo...



 Svíčky podle mě určitě nepatří jen k zimě...kdo si je užíváte po celej rok, zvedněte ruku :)
 Klasická situace...otevře se lednička, prvně roztomilý decentní zamňoukání jakože paničko, všímej si mě, tady su...
 ..a tohle nastane, když si kocoura nadále nevšímám :) docela děsivá momentka...


Ukázka jarní obnovy šatníku, bez Forever 21 bych asi za chvilku chodila nahá. Opět jsem tam tento měsíc udělala celkem velkej nákup, ale stejně si myslím, že v našich obchodech bych zaplatila minimálně o třetinu víc, a to za stejnou, ne-li horší kvalitu. Já se toho obchodu už několik let prostě nemůžu nabažit a postupem času se většina mýho šatníku = z F21. Už lidi okolo sebe nejspíš docela nudím, když na každou větu "jé, ty máš hezký tričko/svetr/košili, odkaď je?" odpovídám, že právě z Forever..


Následky neustálýho sledování 2 Broke girls a moje první cupcakes ever - musím podotknout, že byly vynikající, ale ještě se mám co učit, aby vypadaly profi...


...jako tyhle. Tyhle jsem teda v rámci zdravějšího životního stylu rozdala doma, ale koupit jsem je prostě musela, když jsem je viděla. Prej byly vynikající...no, ani vaření a pečení nezdravých věcí se nevyhýbám, jen toho prostě ochutnám a nesním půl plechu...Kdyby někoho zajímalo, tak tyto cupcakes jsem koupila v obchodě Sklizeno v Brně.

 ...Jarní výzdoba

Se ségrou jsme si pořídily nový hodinky z River Islandu, koukala jsem na ně už pěknejch pár měsíců, od tý doby, co je vídám na holkách z Czech Chicks. Musím říct, že za nějakých v přepočtu 800 kaček fakt pecka! Jsem z nich nadšená a ségra taky. Hodinky jsem naposledy měla asi tak ve 13 letech, pak přišel první mobil a bylo...už pár let jsem o nějakých uvažovala, měla jsem vyhlídlý jedny v podobným stylu od Korse či MBMJ. Ale musím přiznat, že mě dost omrzely, když jsem je pak během pár měsíců začala vídat na skoro každým blogu. A navíc su tak trošku kazisvět a bála bych se, že hodinky za pětku někde roztřískám a pak bych si asi pak rozstřískala hlavu o zeď :-) Za sebe rozhodně doporučuju!


...ségřiny v Rose gold s kamínky. Musím říct, že mě dost překvapilo, že se kamínky tváří, že jen tak nevypadnou a navíc jsou "hladký", nejvíc jsem se právě bála zatrhávání o oblečení. Proto jsem nakonec pro sebe volila víc klasický a ve zlatým odstínu, ale musím řict, že tyto mě příjemně překvapily.



...no, co se týče kabelek, zas tak odvařená jsem z River Islandu ale nebyla. Zrovna v nedávným postu jsem psala, jak sháním černou kabelku. Jak vidíte, stále se mi to nepodařilo, ale hnědá se mi taky šikne. Jsem na kabelky čím dál vybíravější. Mám docela přesnou představu a snad na každé se najde něco, co mi vadí. Ať už je to přílišná usedlost, přeplácanost, velký loga či potisk značky, materiál, cena, nepraktičnost, stříbrný detaily místo zlatejch atd. Proto mám taky momentálně asi 4 kabelky co běžně nosím + nějaká ta menší na večer. Nejsem kabelkovej maniak, protože mě obecně zajímají spíš ty ve vyšších cenových relacích :), takže na to, abych byla maniak fakt nemám love. U téhle se mi líbila velikost, jednoduchej tvar a zajímavý detaily - zlatá "placka" a zlatý čtverečkový cvočky u uší. To je přesně na mě tak akorát přiměřený zdobení, ne nuda, ne přeplácanost. 

Abych se dostala k jádru věci, čekala jsem od kabelky více. Dobře no, stála 70 liber, což je jedna z nejnižších cen, za kterou lze koupit takto velikou koženou kabelu, ale i tak. Asi jsem až moc rozmazlená. Popravdě jsem ji první dva dny ani nevybalila a jen na ni koukala a silně uvažovala, že ji pošlu zpátky...jak vidíte, nechala jsem si ji, pořádně jsem ji nakrémovala, naimpregnovala a ona se musí trošku "vynosit" a bude fajn. Nakonec jsem moc ráda, že ji mám, už se z nás staly kámošky...

Ovšem ségra si z tama taky jednu objednala, nekoženou za 40 liber a tu teda okamžitě poslala zpátky hned s několika vadama - u jednoho zipu chybělo zakončení, podšívka byla jaksi špatně sešitá, nedokončená, a kabelka vypadala celkově fakt aušusově, což by se dalo tolerovat tak u tašky za čistapade z tržnice, ale jako dvanáct stovek, to už by za to člověk něco čekal....

To by bylo z asi tak vše z náhodných dubnových postřehů, mějte se krásně!

31 comments:

  1. Ta maska ma pobavila :) Je to skratka selma, aj ked mala.

    ReplyDelete
  2. ty kosile jsou uzasny, asi se tam taky kouknu:)))a ty cupcaky!!mnam
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  3. Zvedám ruku!:D jen na jaro a léto měním skořici a vanilku na ovoce:)

    ReplyDelete
  4. Hodinky jsou krásný. Svíčky pálím celý rok, teď mám podobnou jako ty Coastal waters.

    ReplyDelete
  5. tak teda ten kocour je dokonalej! :-)
    krásné fotky, ty hodinky jsou super! :-)
    GA o Tangle Teezer

    ReplyDelete
  6. tvoje hodinky se mi líbí, ale rose gold s kamínky, tak to je moje krevní skupina. do Sklizena chodím ráda, minule jsem koupila lanýže od LG, super. no a koucour, to je fešák :D

    ReplyDelete
  7. Teda náááhodou ta kabelka vypadá dobře.:)Začínám uvažovat o nákupu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky, já už se s ní taky dost skamarádila a nakonec z ní mám radost a nosím ji ráda :)

      Delete
    2. Ale akorát mi nepřijde dost kvalitní, na to, že je to kůže, tak se tak dost divně "krčí", nevím, jak to popsat....uvidíme časem...

      Delete
  8. Ten tvůj čičourek je super a durhá fotka je pomalu jak z hororu. :)
    Forever 21 je super a opět jsem si pár věcí vyhlédla. Ty košile jsou nádherné. Hodinky máš moc pěkné, ale nějak víc mi to táhně k těm tvojí ségry. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo mě se asi taky líbí víc...dokonce jsem o nich hodně uvažovala, ale nakonec jsem si vybrala ty praktičtější, neutrálnější...no, a občas půjčit si je můžu vždycky :-)

      Delete
  9. Teda, dostala jsem chuť na pořádný cupcake :D A se svíčkami souhlasím, já je pálím i v červencových vedrech (samozřejmě v noci, kdy je tma). A ty hodinky by se mi hodily :D http://anesagill.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Pane jo, kocourek jak z nějakého filmu :) Jsi asi hodně dobrá ve fotografování, že jsi ho zrovna ten moment vyfotila...mě by se to nikdy nepodařilo :D Jinak svíčky si také zapaluji i přes jaro, ale v létě už ne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, on je dravá šelma furt, takže tohle zachytit není problém :)

      Delete
  11. Tie hodinky sú oboje krásne.Kocur sa asi trošku už nahneval :D Tiež zdvíham ruku za to že sviečky sa nemusia zapalovať iba cez zimu ;)

    Pozývam ťa na svoju
    Giveaway a budem rada ak sa zapojíš ;)

    ReplyDelete
  12. Krásná orchidej, taky kočka šelma - to znám: u lednice kotě stálo, z plna hrdla mňoukalo.....:-) na cupcaky se chystám - hezká inspirace....

    ReplyDelete
  13. A kde jsi přesne kupovala hodinky?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.riverisland.com/women/watches :-)

      Delete
  14. krásné fotečky, a moc chválím hodinky a kabelku :)

    ReplyDelete
  15. Ruku nahoru za svíčky! Ooo, YC, zrovna tu od nich pálím vosk v aromalampě :) A hodinky jsou překrásné :)

    ReplyDelete
  16. Kočičák je úžasný. Ruku zvedám nahoru a druhou zvedám za YC, protože jejich svíčky jsou dokonalé. Jinak cupcakes se povedli ;)
    Just be yourself by Petra

    ReplyDelete
  17. Kde nakupuješ oblečení od Forever?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Forever21.eu :) pošta 6 eur, od 75 nahoru zdarma...takže super...případně když su ve Vídni, tak tam...

      Delete
  18. Tak ta kočičí momentka je naprosto dokonalá :-D A to ona se jako fakt dožaduje něčeho z lednice? Já tohle totiž vůbec neznám, naše kočka je takový nejedlík, má svoje granule, občas nějaká ta kočičí tyčinka (každá jí ale taky nejede) a cokoli jsme jí kdy zkoušeli nabízet, z její strany absolutně bez zájmu.

    Cupcakes jsou krásný a vypadají lákavě, jsi šikovná. Hodinky taky chválím :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No on třeba plno věcí taky nežere, ale žebrá, a musí je dostat, očuchat, aby zjistil, že to nechce...se vždycky směju, když sní jen sem tam kousek nějaké kvalitní šunky, třeba salámu by se nedotkl :)

      Delete
    2. My právě té naší taky zkoušeli nabízet jen to nejlepší - kvalitní šunku třeba, ale prostě jen k tomu čuchne a nic. No jo, ale mazlíčci kvalitu poznají, třeba od ségry pes sežere fakt všechno na co přijde, ale nedotknul by se krabích tyčinek :-D Od známé kočky zas milují třeba rajčata, to mi přijde zvláštní :-)

      Delete
  19. hahhaa,, tak podobného pozornost vyžadujícího kocoura mám taky, vtipné zvířata :D,, random fotky jsou moc povedený a krásnýý , like it like it =)))
    http://veronionme.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails