2013-12-17

Catrice Gel like top coat


Ahoj všem! Pokud jste na mě ještě nezanevřeli a na můj blog nezapomněli, tak bych vám dneska chtěla něco napsat o mým novým oblíbenci a kupodivu opět za pár kaček z drogerie. Já jsem teda na blog rozhodně nezanevřela  a pořád mám chuť blogovat, ale bohužel čas je můj velkej nepřítel, někdy holt musí jít některý koníčky stranou. Ale snažila jsem se teď o víkendu využít jedinou hodinku za poslední asi tři týdny, kdy jsem měla možnost denního světla, chvilku čas a u sebe foťák a kosmetiku k recenzi. Rozhodně ale chci pokračovat, i když vím, že není v mých silách přispívat více jak max. 2 x týdně, když se zadaří :)

Ale teď už k pořadu dne, jehož hvězdou je tentokrát topcoat od Catrice. Jak asi víte, nehty si lakuju neustále, takže je i používání topcoatu můj každotýdenní chléb. No a jasně, taky od něho něco očekávám, žejo. Od nadlaku Seche Vite jsem kdysi dávno upustila právě díky ceně a horší dostupnosti a vzhledem k mé poněkud nadstandardně vysoké spotřebě jsem začala lovit v drogerkových vodách. Dlouho jsem zůstávala věrná nadlakům Essence v černým obalu Better than gel nails, kterej všichni ode mě dobře znáte, pochvalných článků tu bylo hned několik!

Samozřejmě mi ale nemohlo uniknout, jak jsem vás upozorňovala v článku s podzimníma lakovacíma novinkama, že svůj "lepší-jak-gelovky" lak vypustila do regálů drogerek i značka Catrice. Navíc, když nabízí vychytat asi tu největší mouchu Essence - černej neprůhlednej obal. Komu se líbí, že naprosto netušíte, jak vypadá obsah a stav vnitřku? Mně teda ne! Plus, když se k tomu přidá ještě postupný houstnutí laku, je to vopruz. Tohle byly jediný dvě vady na kráse tohoto jinak dokonalýho nadlaku. Sice mi nijak nevadily, ale co když můžete mít za stejnou cenu ještě něco lepšího, hm?


Co nabízí tato nenápadně vypadající lahvička?

- Vzhled gelovek, krásnej lesk
- Průhlednej obal, OMG, konečně někdo myslel prakticky
- Krásně tekutá konzistence, houstnutí posoudím až časem, ale i tak se zdá být řidší a víc user friendly jak Essence
- Lak mi s ním vydrží hezkej až 5 dní! Do té doby utopie! Zdá se mi, že tento topcoat fakt prodlužuje životnost laku
- Rychlý schnutí (sice to není Seche, ale pohoda)
- Absolutně nežere špičky laku a nescvrkává ho, na což si hodně z vás u hutnějších topcoatů stěžuje.

Tak, tohle je jeden z mých nej věcí, co jsem kdy v drogerkách objevila. Za cenu 65 Kč seženete v Rossmannech, kde mají stojan Catrice. A ne, nikdo mě za tuto recenzi nezaplatil :)

Přesto všem doporučuju! Všem (včetně sebe!) krásnej předvánoční týden a míň shonu!

16 comments:

  1. To zní super, ani jsem nevěděla, že už má i Catrice tento typ nadlaku. Já jsem dlouho věrná právě Essence, ale jak píšeš tak ten neprůhledný obal a rychle houstnutí je problém. Proto až mi dojde, tak určitě skočím pro tento od Catrice. Takže moc díky za bezva tip.

    R. UltimateChic

    ReplyDelete
  2. Ja som prave rozmyslala ze si zadovazim Seche Vite, ked ho uz tak kazdy ospevuje :D Ale tak mozno tam sancu tomuto, zda sa byt fakt super :D

    macabre-moon.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Zní to skvěle! Používám NYC, ale ten je rychleschnoucí. Toto je asi něco jiného, že? Hlavně jde o lesk a výdrž, rozumím. Hodilo by se, kdyby byl turbo rychle schnoucí. To ocením asi nejvíc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NYC je taky úplně super, ale bohužel se mi za poslední cca rok nepodařilo na něj narazil, vždy vybrakovanej regál...
      JInak teda ten asi schne přece jen o kapičku míň, ale taky rychle...

      Delete
  4. Tuhle jsem na něj koukala v drogerce. Začíná mi ten od Essence houstnout, tak tohle bude náhrada za něj :). Neprůhlednost lahvičky řeším tak, že nůžkama vyryju kousek z lahvičky, tam kde není etiketa pod folií. Mám tak přehled, kolik laku ještě je v lahvičce.

    ReplyDelete
  5. Já mám teď od NYC - myslím, že jsi o něm taky psala. Takže až dojde, koupím tenhle :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, psala, je skvělej, ale nějak mi poslední dobou není přáno na něho narazit :)

      Delete
  6. Miluju tenhle nadlak a taky mám pocit, že fakt prodlužuje délku laku, dokonce i Essence laky mi s ním vydrží cca 5 dní :D

    ReplyDelete
  7. Tak to vyzera nadejne. Povodne som chcela NYC, ale tiez honemozem zohnat, takze po tento si pojdem.

    ReplyDelete
  8. Essence Better than gel nails je nejlepší nadlak, který jsem kdy měla. Nežere mi barvu ze špiček, bleskově schne a nehty mi vydrží týden, krásně se lesknou.. no prostě fakt super. Takže jestli je tenhle lepší, tak to budu snad už úplně unesená :D
    Na essence mi nevadí ani lahvička a ani mi nehoustne, takže asi mám dobrý kus a nebo dobře skladuji ;)

    ReplyDelete
  9. díky za recenzi! :-) několikrát jsem se na něj už dívala, ale nikdy jsem neměla odvahu ho koupit. nějak jsem mu nevěřila. ale po tvojí recenzi jdu do něj. :-)

    ReplyDelete
  10. konečně na něj někdo napsal recenzi! :D Koukám po něm už hrozně dlouho ale říkala jsem si, že počkám. Takže OK, půjdu si pro něj :D

    ReplyDelete
  11. Někde sem si přečetla že Essence s timhle nadlakem končí :-o A je pravda že už ho nikde nevidim... Takže sem dost zpanikařila a moc děkuju za tenhle tip!

    ReplyDelete
  12. vůbec jsem si ho v drogériích nevšimla. až mi dojde můj top coat od Essie, určitě se na něj mrknu :) s výdrží laků mám také šílený problém.

    ReplyDelete
  13. Aha, tak já si to spletla a koupila si od Catrice quick dry and high shine a to je katastrofa, je to jak voda, absolutně to neschne, lesk to taky neudělá... :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails