2014-06-12

Levnej a dostupnej tip na celulitidu - Celustin


Ahoj všem!
Myslím, že celulitida je dotěrná kámoška asi většiny z nás. Já se přiznám, že jsem ji nijak zvlášť nikdy neřešila a popravdě žádným zázračným přípravkům nebo procedurám nevěřím. Nikdy jsem nechápala, proč se to tolik řeší a spíše se pousmívala diskuzím typu "zvon na odpad na celulitidu" a podobně. Popravdě jsem taky trošku skeptická k univerzálním prostředkům jako je pitnej režim, zdravá strava a sport. Myslím si, že to je sice jen ku prospěchu věci, ale velkou roli hraje taky genetika. Jo, a taky antikoncepce ji dost zhoršuje. Toť asi moje poznatky získaný během let. A taky, pár ďolíčků na pevných, vysportovaných nohách není žádná tragédie, rozhodně líp, než vyvalit rosolovitý kýty poctivě vypěstovaný vysedáváním u počítače :-).

Tenhle přípravek jsem dostala od kámošky k narozkám, jinak podobný věci nevyhledávám. Nakonec ale proč ne? Jako správnej kosmetickej nadšenec jsem i tuhle pixlu doma vřele uvítala na své kosmetické poličce. Jde o typický mazání typu "skořicový gel", barevný, velmi intenzivně vonící želé. Té barvy jsem se prvně až lekla, že mi zabarví povlečení, ale nebojte, je to v pohodě.


Gel má poměrně silně zahřívací efekt a na obalu doporučují prvně opatrně vyzkoušet díky hrozící alergické reakci - obsahuje několik vonných olejů, který možná každej nesnese. U mě tam dominuje rozmarýn a skořice a moje posedlost divnýma přirodníma vůněma je už známá, takže za mě jo - mě voní. Žádnou alergii jsem neměla. Proces nanášení je pro mě příjemnou záležitostí, gel úplně sám klouže po kůži a za pár minut se vstřebá, nijak zvlášť nelepí a zanechá pocit hladké pokožky jako miminko. Tento efekt bude hlavně díky silikonům ve složení, takže bacha na to, kdo je nemá rád, bude mu to nejspíš vadit. Musím říct, že jsem vůbec neplánovala recenzi, ale po pár použitích jsem si ho dost oblíbila, tak jsem si řekla, že o něm určitě napíšu, kor před létem je tato tématika vždy víc než aktuální. 

Všechny určitě bude nejvíc zajímat efekt - to se ale obávám, že neumím objektivně posoudit. Jo, celulitida mizí, ale samozřejmě nohy jen nematlu krémem, ale jím zdravě a velmi pravidelně je mučím v posilovně. A řeknu vám, není nic příjemnějšího, než se pořádně zničit a po sprše se tímto želé namasírovat. To mám pak nožky jako v pokojíčku, jak to krásně hřeje a uvolní svaly. Někdo doporučuje se tím namazat, nohy obalit potravinovou folií a jít cvičit - ale to je na mě asi trošku hardcore a praktikovat to nehodlám.

Ta mrcha velká kulatá mi nešla zaboha pořádně nafotit, takže kdo má zájem o složení, přečtěte si níže.

Aqua, Glycerin, Juniperus Communis Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Cinnamomum Zeylanicum Oil, Carbomer, Sodium Hydroxide, Imidazolidinyl Urea, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Výrobcem gelu je český Topvet, není testován na zvířatech a seženete jej v pohodě na netu, v lékárnách či zdravých výživách. A cena je více než příjemná 250ml balení stojí něco okolo 110 Kč. Vzhledem k ceně, dostupnosti, maximálně příjemnýmu zážitku a taky si troufám říct že i trošku účinku, jsem vám o něm musela napsat a doporučit ho. Jen doporučuju očichat, ta silná vůně nemusí být každýmu po chuti. Máte s ním zkušenost? Budu ráda, když se podělíte v komentářích.

7 comments:

  1. Celulitidu taky nijak extra neřeším (ale ne že bych z toho byla nadšená:D) a je to podle mě tak nějak přirozený, ale v poslední době se toho chytly časopisy a kosmetické firmy a přetvořily dolíčky na byznys.

    Jím (převážně) zdravě, piju jen čistou vodu a neslazené čaje (páteční večery se nepočítají:D) v dostatečném množství, ve fitku jsem skoro denně.........a stehna hladký jak dětskou prdelku teda úplně nemám.
    Ve fitku mám neomezenou permanentku kde jsou v ceně i lymfatické masáže, tak jsem tam zatím byla dvakrát a asi budu pravidelně chodit 1x za týden nebo dva, ale ani tak do toho nějakou důvěru nevkládám.....ale co kdyby náhodou :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neomezena permice i s lymfou? To je sen...ale jako jak se znam, stejne bych tam nechodila. Ja mam zase v cene fitka i wellness a byla jsem tam zatim vseho vsudy tak 3x za rok :)

      Delete
  2. Dekujii za komentar u me! Jsem rada, ze se ti me clanky libi :) budu se stale snazit blog zlepsovat, aby se tam vsichni citili prijemnee :)) jinak tento clanek super, kazda holka se nad rim zamysli :D
    www.thenattiness.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neni vubec zac, ja mam vzdycky radost, kdyz objevim novej fajn blog :)

      Delete
  3. asi je hloupost očekávat, že stačí pouze mazat krém a celulitida bude mizet :D každopádně k tomu pravidelnému cvičení a zdravé stravě to může být skvělý pomocník, jak s celulitidou "zacvičit" :)

    ReplyDelete
  4. Jestli je zmínka o silikonech založena na těch posledních dvou složkách...tak to jsou konzervanty ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails