2014-06-22

Lumene: the best eye make-up remover

Ahoj všem!
Tak jsem si uvědomila, že jsem na blogu ještě dostatečně nepoukazovala na můj absolutně nejoblíbenější odličovač na oči od Lumene. Ten ubohej zbyteček na fotce je už druhý balení, třetí se chystám zakoupit.


Tato malá 100ml lahvička obsahuje gelovitou nemastnou tekutinu, která báječně, šetrně a bez štípání v očích odstraní téměř cokoli. Lumene má odličovačů několik, ten jejich dvoufázovej jsem už vychvalovala tady. Jako vždy jsem ale chtěla změnu, proto jsem zkusila tento, se kterým jsem ještě spokojenější. Jen si dejte pozor na českou popisku od distributora, resp. prezentaci výrobku na českých eshopech. Tak jako jsme si od Essence kupovaly místo rozjasňovače zvýrazňovač, tady je pro soudruhy překladatele cokoli, obsahující "water" = voděodolný. Přitom na obale je doslova napsáno, že odličovač je určen pro nevoděodolný makeup. Ve finále je to stejně asi jedno, protože se zákeřnou linkou od Rimmelu si poradí bez problému. A že ta je sakra voděodolná a drží jak helvétská víra. 


Zatím tedy hlásím s Lumene naprostou spokojenost a musím vám tohle opravdu doporučit, zkuste to - proto je dneska článek tak (na mě nezvykle :) krátkej, moc nějak nevím, co psát k odličovači za eseje. Snad jen to, že jsem na ně dost vybíravá a jen tak něco mi nesedne.

Kde koupit? Já ho kupovala už ani nevím kde na netu, ale prodávají ho okolo dvou stovek desítky českých eshopů. Např. doporučuju na parfums, kde mají osobní odběr zdarma. Nemám přehled o ceně v kamenných prodejnách, možná se to teď s aktuálníma slevama vyplatí více - Lumene se prodává ve Fannu a nebo v menších drogeriích typu Jasmín, Teta.

Mějte se krásně, přeju zvládnutelný pondělí a zajímá mě, jestli s ním máte někdo zkušenost?

13 comments:

  1. Ja od Lumene milujem odličovač Erase it, ten dá tiež dole všetko a doma mám už asi piate balenie :D.

    ReplyDelete
  2. Lumene mám ráda, takže ho možná vyzkouším. Navíc jsem už zjistila, že spousta věcí, co sedne tobě, sedne pak i mně. :)

    ReplyDelete
  3. Dáši, díky za tip! Vyzkouším hned jak dodělám Yves Rocher..
    Taky by mě zajímaly ty linky od Rimmelu, fakt jsou to takový držáci? Potřebuju nějaké koupit a nevím, do kterých jít..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo jsou, ale já s něma neumím :( Strašně blbě se nanášejí....

      Delete
  4. o Lumene som citala velmi vela dobrych recenzii ale u nas tuto znacku nemaju:(

    ReplyDelete
  5. nemám, ale nevypadá špatně. já už mám asi čtvrtou lahvičku odličovače od Mixy :)

    ReplyDelete
  6. cha! tak já se právě tím českým popiskem oblbnout dala a koupila ho na dovolenou na voděodolnou řasenku, naštěstí jsem zradu odhalila včas :) psala jsem o tom nedávno na blogu, ale musím říct, že tak nadšená jsem z něj nebyla, ačkoli mám Lumene velice ráda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já teda voděodolný líčení nepoužívám, ale i tak některý řasenky jsou pěkný držáci (nosím hodně vrstev) a odličuje bez problému...

      Delete
  7. Vypadá dobře, ale jak to není dvoufázové tak tomu nevěřím :/

    ReplyDelete
  8. mě mrzí, že jsem se s Lumene doposud nesetkala. po přečtení této recenze mě to docela dost mrzí :)

    ReplyDelete
  9. replica bags pakistan hermes replica handbags h1v42u9q02 replica bags vancouver see page n2d15u5a60 high replica bags replica bags hermes click here for more info l1h87d3a98 Louis Vuitton fake Bags replica bags korea

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails