2014-08-04

Rimmel Sweetie Crush - Violet Swizzle

Ahoj všem!
Obdivuju všechny blogerky, co zvládají pravidelně přispívat o prázdninách. Já  se snažím veškerej volnej čas mimo práci (kterýho kromě dovči poslední dobou moc nebylo, pfff..) trávit někde venku, ideálně i mimo město a nasávat léto plnýma douškama. Když jsem u počítače, tak se u mě jaksi stalo prioritou spíš projet ostatní blogy, případně projíždět eshopy se slevama. Ale nebojte se, pořád fotím, jen se musím nějak vždycky nakopnout, abych pak fotky přetřídila a napsala článek. A přitom mě to baví - tohle není nějaká výmluva nebo ospravedlnění, proč tolik nepíšu, ale čistě zvědavost - taky jste někdy líní dělat i to, co vás baví?

Dnešní lak je pro mě velkým překvapením. Otevřu obálku od Rimmelu. Wtf, liquid sand efekt? Kdy že sem ho viděla poprvý? Šnek je proti Rimmelu turborychlík, co se týče doby reakce na aktuální trendy. A ještě ke všemu studenej odstín růžovo-fialkové se shimmerem. No mě snad omejou.  Hm, s protaženým obličejem jsem lak šoupla zpátky do obálky, kde několik týdnů spinkal, než jsem na něj chytla náladu. Nějaký darovanýmu koni na zuby nehleď u mě teda rozhodně neplatí, narozdíl od spousty mých blogokolegyň. Na to, aby mě někdo opil rohlíkem lahvičkou laku na nehty, su už stará dost.


O to větší překvapení nastalo, když se po nic moc dojmu v lahvičce lak na nehtech vcelku pochlapil. K opálené kůži vcelku pěkně ladí a odlesky na sluníčku jsem fascinovaně snad pět minut pozorovala. 


Přestože, jak vidíte níže, nevypadá špatně ani bez topcoatu, nebyla bych to já, abych ho nepoužila. To je prostě takový nějaký nutkání, kterýmu se nedá odolat!


Lakoval se naprosto bez problémů a navzdory původnímu odporu k němu se mi nakonec velice líbil a nechala jsem si ho na nehtech nejen na focení, ale celej další následující týden, než se začal úplně olupovat, takže i výdrž hodnotím kladně. Ostatně za 69 kč to vůbec není špatný!


Mějte se krásně a doufám, že užíváte léta!

15 comments:

  1. krasne si to vystihla, velmi som leniva robit niekedy aj to co ma bavi :D doslova sa k tomu musim kopat, aaach :/

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete
  2. presne, taky jsem lina delat i to, co me bavi - coz uz je nejspis vyssi stadium lenosti :D

    ReplyDelete
  3. Já mám sbírku pískáčů od GS, ale teď čím dál častěji lakuju jen obyčejné lesklé laky. Tento od Rimmelu se mi líbí na sluníčku, jinak moc ne. Na mých neopálených prstech by asi vypadal docela vyblitě. :-D

    ReplyDelete
  4. teď přes léto na blog také nemám moc čas, ono je lepší ho trávit někde s kamarády, než u pc :) jinak lak mám taky, je super!

    ReplyDelete
  5. Přes léto také nemám moc času na blog ale nějak se k tomu vždycky dokopu, lak mě velmi zaujal, určitě se na něj musím kouknout :) http://lifebysimm.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Tenhle je krásný asi pořídím :-)

    ReplyDelete
  7. úspěšně odolávám koupi tohoto laku :D za poslední dobu mi přibylo asi 30 laků, tak musím omezovat, ale to nic nemění na tom, že je to naprosto úžasný odstín :))

    ReplyDelete
  8. toto je úplne prekrásna farba laku...asi zatial naj farba co som videla za poslednu dobu :)

    ReplyDelete
  9. Asi jsem se zamilovala. Tak krásnou barvu jsem dlouho neviděla.

    ReplyDelete
  10. dneska jsem na ně koukala v drogerce :) nejspis si tam v nejblizsi dobe pro nejaky skocim :)

    ReplyDelete
  11. jo taky jsem líná dělat i to, co mě baví. nedávno jsem byla dokonce tak líná, že se mi ani k tomu moři nechtělo chodit. už jen představa, že se jakože tedy zvednu z gauče, nějak civilizovaně se obléknu a někam půjdu... mi v tu chvíli naháněla hrůzu.

    jinak lak se mi ze začátku taky vůbec nelíbil. přišel mi takový tuctový. a teď jsem zrovna ve fázi, kdy si říkám, že bych si možná i nějaký ten odstín koupila.

    ReplyDelete
  12. Je to úžasný barva!

    děkuju za komentáře u mě - jsi úžasná ! www.thenattiness.com

    ReplyDelete
  13. Ten lak je naprosto nádhernej! Barvička se mi líbí moc
    http://veru-life.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails