2015-02-10

Clinique Anti-blemish cleansing foam

Ahoj všem! 
Dneska bych vám ráda ukázala další z čisticích pěn, kterou jsem vyzkoušela. Jak už jsem psala v článku o oblíbencích roku 2014, tohle je výrobek, kterej mě chytil za srdce. Recenzi sepisuju až v momentě, kdy jsem ji právě spotřebovala, balení tedy vydrželo 3 měsíce používání 2x denně. To podle mě vůbec není špatnej výkon.


Celá řada na akné a obecně i "3 kroky" od Clinique bývají hodně vychvalované. Poslední dobou jsem se vydávala cestou spíše alternativní a komerční značky jsem příliš nevyhledávala. Ani nevím, co mě to osvítilo, ale člověk asi občas dostane chuť na změnu - když jsem od Elnino dostala možnost vybrat si něco k recenzi, hned jsem virtuálně zamířila do Clinique poličky. 


 Anti-blemish solutions cleansing foam je prvním krokem z řady na akné. Ano, samozřejmě je to opět pěna, to už je tak nějak samosebou. Poslední dobou jsem byla zvyklá na velmi jemně a maximálně příjemně ovoněný přípravky, jako třeba ta od Natura Siberica. Clinique je silně cítit účinnýma látkama, tak trochu jako asfalt. A naprosto nechápu, jak se to přihodilo, ale mě to normálně po pár týdnech začalo vonět, fakt!


Pleť zvládne téměř beze zbytku odlíčit, nevysušuje a přijde mi hodně šetrná, žádnej dryák, jako by člověk od řady na akné mohl očekávat. Pěna mě nadchla natolik, že si rozhodně koupím další balení a dokonce chci vyzkoušet ze stejné řady taky tonikum. Co dodat? Někdy se podle mě vyplatí vystoupit ze své comfort zone a vyzkoušet něco jinýho než jste zvyklí. Jaké máte zkušenosti vy se 3 kroky? Já měla kdysi DDML a bylo moc fajn.

9 comments:

  1. Ja som práve objavila NAtura Sibericu penu, takže som momentálne spokojná veľmi :) Penu od Clinique som mala, tiež ma nevyšušovala ale ani som z nej nebola nadšená. Tonikum ale zbožňujem, použávam ho 1-2 krát do týždňa a krásne vyhladí pleť, ale zároveň ju nevysuší. Používať každý deň by som ho ale nemohla. Obecne je ale akné rada jediná z Clinique, ktorá mi vyhovuje.

    ReplyDelete
  2. Pěnu jsem sice nezkoušela ale tonikum z této řady ano. A opravdu nedoporučuji.. Je to fakt síla, brutálně to vysušuje a dráždí pleť ( a to nejsem žádná citlivka). Takže před koupí klasického velkého balení doporučuji vyzkoušet v nějaké miniaturce :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ještě si ji prohlídnu v obchodě a pročtu více recenzí...ale většinou nemám reakci ani na to, na co většina lidí ano, přeci jen mám hrubší, mastnější pleť, kterou nic nerozháže :)

      Delete
  3. Tahle celá řada je úžasná! Je to jediná kosmetika z drogérií, parfumerií a lékáren, která mi s akné fakt pomohla.
    http://polishedandheartshaped.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem právě už taky několikrát četla. Musím fakt ještě něco vyzkoušet...

      Delete
  4. Me se strasne libi baleni, ale zrovna tento ucinek vubec nepotrebuji, takez mozna az pro dceru :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo je krásný! Je to přesně ten výrobek, kterej mě dělal radost denodenně při každým použití.

      Delete
  5. Čistící pěnu jsem ještě nezkoušela, tahle nevypadá vůbec špatně :-)

    ReplyDelete
  6. 3 Steps jsem zkoušela a popravdě nic moc :/ vyhovoval mi jen hydratační gel Dramatically Different, ten je skvělej! tahle pěna mě ale láká, protože tenhle typ produktů mám moc ráda :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails