2010-09-06

Affordable back to school natural look






Hi everyone!This is my new super cheap palette by Essence (approx. $4). Not that I don't have a lot of colours like this, but I was just curious if it's worth the money, or better - comparable to my much more expensive hish end eyeshadows. This is just a basic "natural eyes" set. 
1)highlight, quite light color, what I absolutely don't get is that there's a few BIG blue-green glitters. What?!
2)pretty beige color, quite well pigmented
3)super nice color, but unfortunately almost not pigmented at all! What a shame!
3)darker brown, just nice.
Generaly those essence shadows are miserably pigmented, very "dry" and dusty and It lasts you ages to layer the color the way it's visible.(And when I'm doing my school makeup I really don't have half an hour for doing it!) I would recommend it to someone who likes sheer, not much pigmented colors. If you really like the "I REALLY have no makeup on" look, it might be good for you.


Čauky všichni. Tak dneska zase kosmetika, ale příště už by to měly bejt zas laky, mám jich plno co vám ji chci ukázat...
Toto je moje nová superlevná paletka od Essence.(79Kč) Né že bych takových barviček neměla že bych si s nima mohla vymalovat pokoj, ale byla jsem spíš zvědavá, jestli to nejsou totálně vyhozený peníze nebo jestli naopak nejsou srovnatelný s mýma high end stínama nebo Mac a tak. Prostě základní set na přirozené líčení.
1) Highlight pod obočí, světlá barvička, ale sem tam se tam objeví velká zelená třpytka! Proč??!
2) Krásná béžová, relativně slušně pigmentovaná.
3)Moc hezká středně hnědá, ale není pigmentovaná skoro vůbec, prostě skoro nemaluje.
4)Tmavší hnědá, ta je pěkná.


Takže všeobecně jsou tyto essence stíny mizerně pigmentovaný, takový jakoby "suchý" a práškový (jakoby nechtěly "držet" na oku, zvláště šok po máslíčkách Sleek) - Určitě používejte jen s bází....Trvá plno času, než jsem vytvořila barvu, jakou jsem chtěla....nicméně jako to je na nic. Právě proto fakt nemám na ranní líčení do školy půl hodiny. Doporučuju je těm, co mají rádi opravdu, ale opravdu sheer a nenápadné stíny takovej ten "FAKT nejsu namalovaná" look.



4 comments:

  1. Tuhle paletku jsem měla a putovala sestře, mně prostě nějak neseděla ta konzistence :-X Ale barvičky to byly pěkný :-)

    ReplyDelete
  2. Tak to je sranda, já ji taky hodlám věnovat ségře :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails