2010-09-10

OPI Suzi skis in the Pyrenees suede

Ok, fall is really comming, I should deal with it. So I painted my nails in some "fall" color - Suzi skis in the Pyrenees Suede. I have also the "normal" version, which I like. It is the almost black kind of color but it I think it matches my skin tone better that just black. 
The suede version is quite different - it's the same like other suede shades versions. Application is ok, but you have to be really quick - it dries super fast so if you don't paint your nails really fast it might become "muddy". This is two coats and I like the suede polishes more with top coat. PS: on the picture with top coat is seems kinda bluish. It isn't, IRL it's like on my pinkie.


Ok, tak podzim už je fakt za bukem, měla bych se s tím smířit. Tak jsem vytáhla láček, který se mi k podzimu velmi hodí - Suzi skis in the Pyrenees suede. Vlastním téže původní verzi, kterou mám moc ráda. Je to další ze skoro černých laků, ale podle mě mi sluší víc než čistě černá, není to tak tvrdý.
Suede verze je jak jinak než dost jiná než originál, jak jsme zvyklí i u ostatních suede laků. Aplikuje se pěkně, ale musíte pracovat velmi rychle - pokud tak neučitíte, utvoří se vám na nehtech ošklivé blatíčko - lak velmi rychle schne.  Toto jsou dvě vrstvy, a já suede laky raději s topcoatem. Na druhé fotce s topcoatem jde hodně domodra, ale skutečnosti odpovídá spíš tak malíček - lesklá antracitová.



3 comments:

  1. ten lak vyzera ako hviezdna obloha :)


    www.juliettefashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Já chci taky suede lak :) Je moc hezký.

    ReplyDelete
  3. Mně tak štve, že se ty suede laky nepodobají svým originálům. Každopádně já suede laky raději bez topcoatu, ten finish mi přijde dokonalej.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails