2011-09-04

New lipsticks - Revlon, Essence

Ahoj, tak dnes to bude zase o rtech a pár novinkách, co mám. Pořídila jsem si 2 matné rtěnky Revlon. Tato, ač drogerková kosmetika, bývá docela chválena a přirovnávána k Mac a Esteé Lauder, tak jsem je musela samozřejmě vyzkoušet. No a popravdě? Jsem trošku zklamaná. Na rtech zalízají do vrásek, vysušují a nejsou tak hezky krémové jako třeba matné MAC. Myslím, že příště se nebudu snažit "ušetřit" a koupím rovnou nějakou MAC, tyto rtěnky mi hodně vyhovují. Další novinkou je lesk od Essence z řady Stay with me, kterej asi nepřestanu chválit, předchozí jsem stihla v takřka rekordní době spotřebovat, což je vzhledem k počtu mých sračiček na rty docela zajímavý. Tentokrát jsem zvolila odstín Me and my ice cream. Musím ale říct, že sice není špatnej, ale předchozí odstín My favourite milkshake  byl daleko lepší, takže půjdu zase do něj. Ale stejně, za tu cenu prostě geniální vynález, snad ho nepřestanou dělat. Když si to shrneme, tyto nákupy se moc nepovedly :)

Revlon rtěnky - Sky pink a Nude attitude. Ta nude je nude až moc, snad by se dala použít aji jako korektor :-) - a sama o sobě se použít nedá, jestli nechcete vypadat jako někdo, kdo už je pár dní po smrti. Pokud chcete, netřeba utrácet za Revlon, stačí ten korektor. A lesk Essence. Když rtěnky používám s leskem, je to hned lepší.




Revlon Nude attitude samotná (hodně tenká vrstva):


S leskem Essence už je to lepší, ale vidíte sami to zalízání do vrásek.


Revlon Sky pink:


A na závěr lesk Essence Me and my icecream.


A abych tento článek aspoň zakončila něčím super, přidám asi již notoricky známou rtěnku, letní hit blogů řekla bych, a to rtěnku z padesátkové kolekce od Essence - I'm sailing. Je skvělá! Jo sice asi nic moc nevydrží, ale je krásně krémová a na rtech jako balzám, v létě jsem ji patlala asi nejvíc ze všech. Tato vcelku i výraznější korálová barva možná nebude slušet všem, ale jestli na ni ještě někde náhodou narazíte, zastavte se u ní. Pokud jde o nejlepší produkty na rty léta 2011, tak je to tahle rtěnka a matná rtěnka-lesk od Givenchy, kterej jsem si po počátečních roztodivných pocitech extrémně oblíbila a v létě skoro nepoužívala nic jinýho :-)




Co vy a vaše oblíbené produkty? Nějaký tip na rtěnku? Jaké značky dělají nejhezčí rtěnky bez třpytek, co jsou hezky krémové, příjemné na rtech a zároveň vydrží? Původně jsem chtěla jednu z Chanelek z fall kolekce, ale nakonec byla jiná, než se na původních promo fotkách zdála. Takže pokud máte dobrej tip na barvu nude pink, broskvové atd, dejte vědět :-) Nebo mám jít na jistotu a zase vzít nějakou Mac?





6 comments:

  1. Tu rtěnku Essence z námořnické kolekce mám taky a je fakt skvělá :).

    ReplyDelete
  2. tu essence rtěnku sháním už celou věčnost a všude je vyprodaná,achjo :(.....

    ReplyDelete
  3. Já ji taky nemohla sehnat....pomohla až úplná náhoda, co se týče sortimentu drogerie, všem brňačkám doporučuju Rossmanna v krpoli.

    ReplyDelete
  4. Tu rtěnku od Essence miluju,nejdřív jsem ji nemohla sehnat,ale pak jsem ji náhodou zas objevila a stala se pro mě,taky nejvíc používaná :)

    ReplyDelete
  5. ja som sa momentalne navratila ku Gosh-ovemu Darling-u, ale inak si len tak na rychlo maznem Bell (taky kremovy ruzovy lesk):)

    ReplyDelete
  6. Very informative article you have got here. I love reading this kind of stuff. This is truly a great read for me. I hope to see more articles from you.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails