2014-06-26

NOTD - China glaze Sea spray a RBL Look rich, be cheap

Ahoj všem! Pořád mě baví kombinace na nehty ve stylu prsteníček jiné barvy a s třpytkama. Dnešní manikúra se mi tolik líbila, že jsem se rozhodla nafotit ji v rychlosti na blog. Když je ta světle modrá teď tak v módě, že?


Řekla bych, že světle modro-šedá barva od Chiny patří mezi ty povedený odstíny a musím pochválit i lakování, ačkoli jak asi víte, ChG laky nepatří mezi moje úplný oblíbence. No a druhý lak od Rescue beauty lounge, to je taková moje klasika.  Na všechny prsty by to asi bylo příliš, ale na prsteníček ho využívám fakt často. Líbí se vám tato kombinace?

A je mi nějak proti srsti postovat takto krátkej článek, nevim proč. Asi jsem byla vždycky spíš okecávací typ a přijde mi, že post bez nějakých sáhodlouhých mouder bude působit odflákle - asi to bude tím, že jsem si odvykla psát o lacích. Vlastně, laky už vůbec nejsou tolik populární, proč? I lakovacích blogů ubylo, nemluvě o blozích s ukázkama líčení. Zajímavý, jak se trendy mění. Přitom třeba nehty mě pořád tak baví - a proto je sem pořád aspoň občasně přidávám. A to i na úkor toho, že když občas kouknu do google statistik, tak lakovací posty mají zdaleka nejnižší čtenost. Nejvíce vás u mě baví randomy, nákupní tipy a taky všeobecně populární věci, zejména z drogerie. Takže tímto chci pozdravit tu malou hrstku čtenářů, ke kterým se dostanou tyto řádky. Tipli byste si, co nás bude brát třeba za rok, za dva? Nyní fotíme selfíčka, detaily rukou s náramky a Michael Kors hodinkama, ovesný kaše, všemožný zdravý i nezdravý jídla, čísla uběhnutých km na páse, růžový běžecký tenisky - tak přemýšlím, co asi tak přijde příště! Jo, a přesně tyto věci si občas dělám taky. Nenaděláš nic :)


18 comments:

  1. :-D krásná barevná kombinace...barevný laky miluju, a glitrový a flitrový a pískový...bohužel práce mi tyhle "divočiny" nedovoluje :-/ ale pár kousků doma mám a občas ve volnu je provětrávám

    ReplyDelete
  2. Já si na nějakou dobu odvykla jinak lakovat prsteníčky a teď se k tomu zase vracím a líbí se mi to. Tvoje kombinace je skvělá. Přesně takové barvičky mám na léto nejradši.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    ReplyDelete
  3. Nádherný odtieň baby blue. Takýto hľadám ale vždy sú buď príliš svetlé alebo riedke :/.

    ReplyDelete
  4. ja som si niekedy lakovala aj kazdy nechtík iným lakom :D teraz ma to uz nejako nebaví
    ale táto kombinácia je náááádherná :)

    ReplyDelete
  5. Moc pěkný odstín :) Takový nemohu nikde sehnat. Vždy jen samé tmavé vidím.

    ReplyDelete
  6. very nice blue colour :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete
  7. Haha, a přitom lakovací posty jsou to, co u tebe vždy a za všech okolností rozkliknu :) Další témata už to nemaj zdaleka tak jistý.
    Jinak jsem z tohohle laku zmatená, protože pokaždý, když ho někde vidím, jeví se mi trochu jinak. Zpravidla se mi teda ukazuje v odstínech světle šedé až do bíla, tu modrou stránku ukáže méně často a ta se mi přitom líbí víc. Zajímavej chameleon.
    Verunka

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mě zrovna od tebe (vás :) moc těší!

      Delete
  8. Moc krásná barvička a třpytky to krásně oživily :) Právě rozjíždím nový blog s recenzema, kdyby si měla chuť se podívat :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Já na laky klikám pořád, lidi sou divný nebo co...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aspoň někdo :) děkuji za to!

      Delete
    2. Ještě jinak- chtěla jsem říct, že samozřejmě čtu všechny tvé články, ikdyž nekomentuju;-)

      Delete
  10. Děkuji všem za komentáře :) hned mi to dodává zase chuť sem občas dávat i laky :)

    ReplyDelete
  11. Mně přijde, že spíš nové lakovací blogy přibývají :) Ale stejně mi nejvíc chybí Sonidlo, Mínin starý blog a Labradoora, když každý týdne swatchovala nějaký dokonalý lak, který jsem ani neznala :)
    A kombinace je super :))

    ReplyDelete
  12. Krásná konbinace! :) http://terusweetgirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Krásne nechtíky, skvelé fotky! :)
    Veľmi sa mi tvoj blog zapáčil, takže ťa idem hneď sledovať a tešiť sa na nové príspevky :)

    Na mojom blogu sa tiež rada venujem nail artu, budem rada ak ho navštíviš.
    Sunrise of my life :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails