2014-09-30

September random

Ahoj všem!
Jako každej měsíc, i v září nastává čas na pravidelnou rekapitulaci. Ani se mě nechce věřit, že já, lenoch, mám na blogu nějakou rubriku, kterou pravidelně publikuju vlastně už několik let. Je to až k neuvěření, že můj blog má už skoro 4 a půl roku. Tak jsem si říkala, že možná bude čas na nějakou vtipnou rekapitulaci, přeci jen, kosmetický preference se mi za tu dobu hodně změnily...


Testování vzorečků...což normálně nedělám, vzorky většinou kamsi zašantročím nebo rozdám. Taky vás vzorky tak nebaví? Já fakt testuju jen výjimečně!


Hraju si na Popelku aneb podzimní sklizeň. A žádná Balenciaga mě z nich nevyskočila, sakra!


Slavnosti jídla v Brně a já a makronky. Poté, co jsem z těch od Paula nebyla bůhvíjak nadšená, jsem jim dala šanci párkrát i v Brně. A jo, je to dobrý. Ale já co se týče sladkýho sním vše co přede mnou včas neuteče. Byli jste na slavnostech jídla? Příjemným překvapením pro mě byla Šelepka a "nalejvárna" u Čápa, naopak zklamáním Piazza či Linden.


Eshop nelly.com jsem měla vždycky za další čínskou hadrárnu, jejíž věci blogerky nosí jen proto, že je mají zdarma. Příjemným překvapením pro mě bylo, že je to spíš takovej skandinávskej Asos. Tyto chelsea boots jsou celkem fajn a za příjemnou cenu asi 22 eur. Pošta je plošně 5 eur. Rozhodně jsem tam asi neobjednávala naposled.


Novinka na pracovní stůl s praktickou pumpičkou, sice asi nebude hydratovat bůhvíjak excelentně, ale ta cukrátková vůně!! Na vůni malin mě utáhne každej :-)


Na dnech Marianne Douglas celkem příjemně překvapil dárkem. Dostali jsme ho i za nákup sotva za dvě stovky...


Znáte tuto řadu z Intersparu? Nejsem vegetarián, ale miluju zeleninu ve všech podobách a tyto veganský pomazánky jsou super. A rajčatová směs na bruschetty je nejlepší!


No. moje nový prostírky na stůl. Byla to láska na první pohled v Tchibu..


Poslední dobou tak trošku závislost na bílé čokoládě...


Pokud se chcete zbavit pár starších věcí a nebo jako já i něco příjemně nakoupit, určitě se stavte na bazárek útulku Tibet. Dají se tam někdy sehnat poklady a pomůžete dobré věci. A já jen doufám, že už zanedlouho si splním sen a budu si moc nějakýho chlupáče sama adoptovat!


Miluju babí léto, i to je totiž podoba léta :-)

Mějte se krásně!

14 comments:

  1. D9ky za tip na veganské pomazánky, vyzkouším :)! Jinak krém na ruce Balea mám také doma na stole, ta vůně mi dodává dobrou náladu :). A krásné to prostírání z Tchiba.

    ReplyDelete
  2. Milujem paradajkové pomazánky, túto musím vyskúšať!...tie prestieradlá sú krásne :)

    ReplyDelete
  3. Prostírky na stůl jsou úžasný :). Na tu rajčátkovou pomazánku se v Intersparu mrknu :). Já vždycky ty vzorečky taky dlouho schovávám než je použiju :D, nevím proč. Ale tyhle jsou pěkně zabaleny
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  4. nelly.com má hezké věci, ty boty jsou boží :)

    ReplyDelete
  5. Ty boty jsou krásné! Moc by se mi takové jednoduché hodily :)

    ReplyDelete
  6. Taky moc nevzorečkuju, ale konkrétně tyhle jsem chtěla už dávno zkusit :) Pěkné přírodní produkty v roztomilých krabičkách :) Škoda, že to s tím poštovným vyjde tak draho objednat..

    ReplyDelete
  7. Super fotky :))
    Pozývam Ťa aj na končiacu giveaway :) Fashion Passion by Erika

    ReplyDelete
  8. Krásné fotky, moc díky za super tipy!

    ReplyDelete
  9. To prostírání je kouzelné!
    vesspurplediary.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. vzorky sú niekedy fajn, ale väčšinou ich len zhromažďujem:)

    ReplyDelete
  11. Ha ha, to je vtipný, na mě teď bannery s Nelly vyskakujou každou chvíli, ale nekoukala jsem co mají v nabídce, radši jdu a prošmejdím nějaké sekáče. Ale asi tam kouknu. Budu do prosince potřebovat pár věcí, který v sekáči kupovat nechci.
    Jo, ještě se mi tu často objevuje Zalando.com, ale tam jsem nabyla dojmu vyššího cenového rozpětí. Ale nevím, do hloubky jsem to nezkoumala.
    Za prostírání s veveruškama máš deset bodů! ;-)
    Verunka

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails