2014-10-26

Avon Color trend barevný balzám za 3 5tky

...Aneb jak jsem kosmeticky odbočila úplně mimo svoji comfort zone. Něco z Avonu jsem si neobjednala ani nepamatuju, protože mě tato značka zkrátka nijak neláká. Dostala jsem se ke katalogu tím stylem, že se prostě válel na skříňce v práci, tak jsem si objednala. Ale pšššt, objednávala jsem jejich body spraye jako osvěžovače na WC, když stály 50 korun :-) Tak jsem tam přihodila i tento barevnej balzámek, když už stál 29,-.


Vybrala jsem si jasně červenou Ruby rush, zářivá barva, přesto však vhodná na denní nošení. A dobře, nechť je asi tato recenze ovlivněna mýma nesympatiema k Avonu, ale ani za těch 30 kaček jsem si z toho na prdel nesedla a vlastně ani nevím proč. Bod jedna, vůbec to nevoní. Jo, možná úplně lehunce a do mentolova. Hell nou! Z minulých článků už asi můj postoj k mentolovým vůním znáte.


Barva je pěkná, slušivá, dokonce i poměrně dlouho vydrží na rtech. Ale narozdíl třeba od lip stainu Revlon, mně přijde, že při vytrácení lehce flekatí nebo žmolkuje a zároveň i tak trochu vysušuje rty. U popisu všech vlastností si všimněte hlavně příslovce "trochu". Není to rozhodně žádnej superfail a nemůžu říct, že su vyloženě nespokojená. Dokonce ho i používám. Stejně ale, něco se mi na něm nezdá. Možná proto, že ho na rtech tak trochu (už zas?!) cítím a vytváří vrstvu.


Už se vám někdy stalo, že vám na kosmetice "něco" vadilo a vy nemohli přijít na to co? Tohle je prostě asi taková nesympatie na první pohled. Avon se mojí srdcovkou patrně nestane....

Přeju krásnou neděli a příjemný start do novýho týdne!


9 comments:

  1. Já to takhle mám se značkou Miss Sporty, ikdyž Avon mě teda taky moc nebere. Ty balzámy jsem používala kdysi, asi před 7? lety, od té doby jsem se k nim zatím nevrátila, ikdyž zase takový propadák to nebyl.

    ReplyDelete
  2. s Avonem to mám přesně tak a prostě nevím proč :D když jsem byla na základce (ježiši, to je let), tak Avon prodávala kamarádka a vlastně to byla jediná kosmetika, která předtím byla, protože nebylo žádný DMko nebo Rossmann...ale už tehdy mě to nějak nelákalo, vždycky jsem si objednala jenom řasenku a nějaké patlátlo na rty ... od té doby jsem nikdy nic z Avon katalogu neobjednala :D

    ReplyDelete
  3. Od Avonu jsem používala kdysi akorát ty bronzující perly, ty byly super, a pak olejíček na vlasy.

    ReplyDelete
  4. Od avonu mám jedine spreje na telo a riasenku ale inak ma neoslovili ani tie :)

    ReplyDelete
  5. Od Avonu mám max.možno laky..:-) Vypadá super
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  6. Já musím říct, že od nich mám více výrobku a dost z nich mi vyhovuje, ale musela jsem je "najít"...

    Sororessa
    Zveme vás na naši giveaway! ;)
    A.

    ReplyDelete
  7. Od Avonu mám myslím korektor a nadšená z něj taky nejsem :/ jinak ten balzam vypadá na tobě moc hezky :)

    http://tessi1362.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. vypadá moc pěkně a docela přirozeně! :) tobě hrozně sekne

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails