2011-03-20

China glaze Ahoy!

Z Anchors away se mi líbilo více laků, nakonec jsem si pořídila jen Ahoy a Sea spray a z obou jsem nadšená!
Opravdu nádherná barvička! Konzistence je tekutější, než je mi tak nějak zvykem, ale spolupracuje i tak dost dobře a bez keců :) Úplně moc letní a šťavnatá malinová se spoustou nazlátlých třpytek. Hodně mne zajímalo srovnání se Strawberry fields (kterej jsem tak strašně dlouho chtěla, až sem si ho nakonec nekoupila :), no a hle, gůgl mi poradil, že šikovná Mína už to srovnání udělala, takže jsem doplnila mezery ve vzdělání a nemuselo mě to strašit ve snech a po nocích trhat žíly a tak...A došla jsem k uspokojivému závěru, že jsou si natolik podobné, že ač nejsou dupes, netřeba kupovat oba, neb se mi Ahoy líbí víc, no a ten název navíc :)
Btw mé srovnání Ahoy s podobnými barvami uvidíte v dalším příspěvku....

Hi!
I like the Anchors away collection and I was wondering what shades to buy and finally I decided to pick only Ahoy and Sea Spray and I actually love both of them. The formula is little bit more watery than I'm used to but its no big deal, application is still without any problem. I was wondering how close it is to Strawberry fields and I found this comparison very useful. My own comparison with similar shades coming soon, so stay tuned :)




8 comments:

  1. ten nazev je vazne super :o) ahoy!

    ReplyDelete
  2. Tak já už chápu tu mánii kolem tohohle laku. Je boží! A už jsem to chtěla napsat dřív, ale ta tvoje hlavička blogu je supeeer, jsi šikulka!

    ReplyDelete
  3. Tak tenhle je dokonalý! Normálně tu slintám, ten musím mít! :-)

    ReplyDelete
  4. Je to vážně krasavec. Dáši a mám to podobně. Taky jsem chtěla Strawberry fields, ale teď určitě plánuji koupit Ahoy. Sluší ti. :o)

    ReplyDelete
  5. Díky, holky :)
    Blani: Děkuji, a myslím, že tento lak si stojí za to pořídit :)
    Ladylui: Je krásnej, u mě to byla taky láska na první pohled, tenhle byl jasnej
    Veru: Dobrá volba :)

    ReplyDelete
  6. To slovo "šikovná" mě moc potěšilo, děkuju! :D I když já si teda myslím, že ten Strawberry Fields potřebuješ, on je taky krásnej, no ale nechci ti do toho kecat :D Ale Ahoy ti opravdu sluší!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails