2011-04-19

Essence Sun Club all over shimmer powder Brunette review & swatches


Jojo, Essence podniká do mýho kosmetickýho kufříku invazi větší jak vylodění v den D v Normandii :). 
A to ještě zdaleka není vše, vážení, mám ještě zálusk na povíc věci, jen co si najdu cestu kolem. Csss a já, jejíž kufřík je nacpanej samýma high end kouskama + leda tak oriflame. Ne že bych si ještě včera nepsala pečlivě na wishlistek odstíny lesků od Chanelu, bez kterých se neobejdu, i když jsem vlastně celej večer makala na seminárce a nehla se od ní, žejo.

Ale samozřejmě mi dělá radost nacházet levné věci, které jsou super. Začala bych tím, že produkt, který vám dneska ukazuju, bývá označován za dupe BB shimmer bricků. No těžko říct, nevlastním žádnej, naživo jsem viděla jeden. Proč ho nemám? Mám dva MSF od Macu a používám je opravdu sporadicky. Tak na co další krám do domu, kterej sotva využiju. Takže srovnání bohužel nebude, i když musím zmínit, že pokud toužíte po BB, sledujte akce na Jahodě, bývají docela často ve slevě za student-friendly cenu.

A teď už k Essence. Dělá se ve dvou odstínech, Blonde a Brunette. Mám ten tmavší, nutno podotknout, že je fakt poměrně tmavej a pudr je opravdu slušně pigmentovanej. Bude super na léto, ale nyní sahám štětcem tak, že nabírá mix dvou nejsvětlejších odstínů. Kromě tváře bude úžasnej i na večer na opálenou kůži třeba na dekolt či ruce, už jsem to lehce zkoušela a fakt už se těším na horký večery.
Na oči, pusu, bych to asi moc nedoporučila, na to jsou odstíny dost dozrzata. Strašně se mi líbí, jak hezky projasní a ani málo, ani moc.
Proč jsem vůbec z produktu tak nadšená? Odpovědí je moje lenost. Jako sorry, ale jak vidím z tutoriálů z YT, po ránu si fakt nezvládám dávat na tlamičku tvářenku, konturovat bronzerem a ještě rozjasňovat. A toto to udělá všechno v jednom, od doby co ho mám, ho používám každej den. 

Výhody:
Super cena (tuším 99,-)
Velká pigmentace
Slušná výdrž (fakt, až se divím!)
Naprosto skvostně voní


Nevýhody:
Spíše pro tmavší pleť, na někom může působit dost doranžova
Velká pigmentace je i nevýhodou - snadno to s ním přeženete
Stupidní otvírání, nepřítel čerstvě nalakovaných nehtů no.1

Ale jako resume - vřele doporučuju!




Pros: Great price, very pigmented, yummy smell (really!), very good staying power (suprised me!).
Cons: crappy packaging difficult to open, very pigmented (soo easy to have overdone cheeks with this), quite dark shades.

But anyway, I don't own BB shimmer brick so I can't tell if this is a close dupe but I love this product and use it every day since I got it. And I really recommend you to check this out. And if you wanna buy BB shimmer brick, you should check special offers on strawberrynet.com as they do have huge sale on them very often :)

7 comments:

  1. Velmi podobný bude myslím i Golden Bronzer od Elfu, bez toho si zase já vůbec neumím představit léto :-)

    ReplyDelete
  2. Souhlasím s tím Golden bronzerem od ELF, ten mám a je super,ale určitě bude světlejší ,já jsem dost bílá a golden bronzer je na ně tak akorát, tohle se mi zdá na mě až moc tmavé. Ale jinak to vypadá super, ten světlejší pro blondýny by mi asi byl....

    ReplyDelete
  3. Tenhle by byl pro mě asi moc tmavý, takže při příští návštěvě Rossmanna určitě omrknu ten blonde :)

    ReplyDelete
  4. Ty jo, že bych si udělala cestu kolem Rossmana, jako pouze ze studijních důvodů, k porovnání a tak.
    Mimochodem díky za splnění tužby s recenzí, moc povedená.

    ReplyDelete
  5. Moc ti sluší! Já mám doma ten Blonde, ale zatím jsem ho zkoušela jen na ruku.

    ReplyDelete
  6. jsem taktéž majitelkou Bruneťácké verze (ačkoli jsem blond) a naprosto mi vyhovuje! ačkoli díky mému neopatrnému zacházení mám již mírně rozsypanou nejtmavší barvu, ale to až tak nevadí :)

    ReplyDelete
  7. Day: děkuji
    Jari: uděláš pls taky recenzi a nějaká foto v akci? Já si říkám, že si ji možná kupovat nebudu, i když je za pusu, protože toho mám na tvář plno a chci to používat a ne aby mi to doma jen leželo :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails