2011-06-27

Lippmann Bad romance

Tak jo...dobře....řeknu to nahlas - tři dva jedna nadechnout se - tento lak se pro mě tak trochu zklamáním. A je to venku a ani to tolik nebolelo, že? Nikdy mě zvláště nezvedal ze židle, až jsem se do něj beznadějně zamilovala tady, protože ta fotka a ten popis, mám ráda Lady Gaga....no neříkejte, že byste ho taky nechtěli? Ale i tak jsem furt přemýšlela, až nastalo teď, kdy su momentálně posedlá třpytkama a tmavýma lakama takže šup, buy it now, pay with paypal...a byl můj. V lahvičce nádhera, při lakování mě mírně vysírá to, že prostě neumím udělat rovnej oblouček okolo kůžičky, protože se tam vždycky aspoň jedna neposlušná třpytka či puntík přimotá a je tam zub. Jinak konzistence a celkově lakování dobrý, při prvním lakování jsem se lekla - jakmile trošku uschne bez nadlaku, vznikne docela hrůza, hrbolatej povrch a třpytky utopený v černým želé - naschvál sem dávám foto, abyste věděli, o čem že to vlastně mluvím. S nadlakem je to přece jen lepší, ale i tak...Jako pryč ho dávat nebudu, to zas ne, tak nějak tuším, že si časem ještě padneme do noty, možná taky pro něj není ta vhodná chvíle, je zastíněn mým nadšením z Blue Satin, což vám ukážu zas příště, až se mi ho podaří vyblejsknout v celé jeho nádhernosti.  Vlastně nemám až tak racionální vysvětlení, proč mě tak trochu zklamal a vůbec, je tomu tak? Sama zatim nevim....

Hi!
Okay, I'll say it out loud - Bad romance kinda disappointed me, just a little. I fell in love with this shade here (if you reading this in english that probably means that you don't speak czech so you can't enjoy her perfect and funny reviews that are in czech only.) After first application, I was literally shocked that without topcoat this polish is so ugly - rough, muddy surface and these awesome purple dots and glitters are drown in black jelly - I added one picture without topcoat so that you can see what I'm talking about. With topcoat it's better but whatever, actually I can't say why I'm not totally in love with this polish but I'm not planning to give it away - maybe my sixth sense whispers to me, that one day me and BR could be good friends, it just needs some time.

s nadlakem(seche)/w/topcoat


bez nadlaku/ w/o topcoat
Detail na sluníčku/sunshine

14 comments:

  1. S nadlakem vypadá úchvatně!!! Určitě si sednete, ale možná léto na něj není ten nejlepší čas;-)

    ReplyDelete
  2. upřímně, bez toho nadlaku je to vážně docela hrůza :D ale jinak se mi strašně líbí.. možná jen na něj neni doba..

    ReplyDelete
  3. vypadá dobře, ale jen s tím nadlakem...bez nadlaku fakt takový divný...

    ReplyDelete
  4. Mně tenhle vůbec nebere, já nevim proč. Možná, že to taky teprve přijde, ale jak se znám, to už určitě nebude k sehnání.

    ReplyDelete
  5. miláčku řeknu ti tajemství:D ta moje fotka je přes černej krémík, s BR jsem pak nechodila až ke krajům, taky nemám ráda jak by to bylo okousaný. takže tak. doufám že si eště padnete do noty!

    ReplyDelete
  6. Annie no ty seš teda číslo :) jo prosím omlouvá mě to, že su přírodní blondýna, ale toto mě fakt nenapadlo...a já furt nemohla přijít na to, proč tvoje fotky jsou tak jinačí než všechny ostatní, co jsem vygůglila....no díky za super tip, musím vyzkoušet!

    ReplyDelete
  7. Tak nějak jsem to měla s Across the Universe, ne že by se mi nelíbil (líbí, líbí a moc), ale to provedení mě neláká.

    ReplyDelete
  8. Ten se mi teda moc líbí. Souhlasím, s nadlakem vypadá líp:)

    ReplyDelete
  9. Už se tak nějak nebojim ani provedení, co znám "tajemství" :D :D Nicméně do ATU asi taky nepůjdu, ač jsem hodně přemejšlela...asi bych ho moc neunosila...

    ReplyDelete
  10. no bez nadlaku teda nic moc,ale s nim je fakt úžasnje :)!

    ReplyDelete
  11. Nooo tak to je krásná barva. Dlouho hledám něco takového. Krásný lak!

    ReplyDelete
  12. Dodám, že s nadlakem opravu krásné. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails