2011-06-08

RBL Look rich, be cheap + Vanessa Hudgens inspired nails

Ahoj, tak dnes tu pro vás mám swatch Rescue Beauty Lounge laku Look rich, be cheap a taky ukázky manikúry podle Vanessy, která mě momentálně nejvíc baví.

LRBC jsou vlastně docela obyčejný zlato fialový třpytky v průhledným základu, ale na nehtu vypadají skvostně, celý se to naprosto nádherně třpytí a nemá chybu. A jestli máte rádi třpytky, jeden RBL si kupte, nanáší se jako sen...Na fotkách mám 3 vrstvy a stačí jen jedna klasická vrstva nadlaku a je to celé krásně hladký a upravený. Určitě ještě potřebuju Locavore a možná i nějaký další, ale ty 50% slevy budou asi zase až na podzim jako loni? a to mi připomíná, že kvůli clu už to asi ani nebude taková prdel objednat...no nic, raději si budu říkat, že to nějak dopadne, než se zas rozčílím. A vůbec, RBL určitě potřebuju více exemplářů, protože ty dva, co mám, jsou super a stojí podle mě dokonce i za plnou cenu, což se o některých takto drahých říct nedá. Tak co, líbí? (Musíte mě věřit, že ve skutečnosti je fakt bomba :)

Hi,
So for today I have for you RBL Look rich, be cheap and my favourite Vanessa Hudgens inspired mani.
LRBC is a clear base with golden and purple glitter, and IRL it's sooo pretty and shiny. I have three coats and  application is great, only one thin coat of topcoat is enough to achieve smooth finish. I love it, I definitely need Locavore and a few other colors, can't wait for  their 50% off again :)



A tady moje inspirace Vanessou Hudgens, kterou mám celkově spolu s Ashley Tisdale moc ráda, líbi se mi jejich vzhled, styl, vlasy...



Na první jsem použila Chanel Nouvelle Vague a výše zmíněný RBL look rich, be cheap. Opravdu se mi to moc líbí a budu vymýšlet i svoje vlastní kombinace two - tone nails.


Na druhou jsem použila Orly Wild Wisteria a Essence Julia. Taky se mi výsledek moc líbí:



Co říkáte na tento trend? Mě se strašně líbí, přijde mi to i takový docela vtipný. PS: nevíte, co by to mohlo být za ten antracitovej metalickej lak na poslední fotce Vanessy? Takovej potřebuju! Ta manikúra i s prsteny je úžasná!

Generally I love this type of manicure, it's unique and it's fun. Btw, have you any idea where can I get a nail polish color that Vanessa wears in last picture (the dark shimmer one, not the green)? 

26 comments:

  1. ha. zrovna mám takto nalakovaný nehty. ani jsem nevěděla, že až tak následuji aktuální trendy...

    ReplyDelete
  2. Líbí! :) Nejspíš taky někdy vyzkouším:)
    A nejvíc se mi líbí ten její velký prsten!

    ReplyDelete
  3. jéé Vanessa je super a aj jej nechty sú super :)

    ReplyDelete
  4. Mě to připadá jako My private jet.
    Jinak se mi to líbí, ale osobně už si na to přijdu stará:-D

    ReplyDelete
  5. trb: to já nevim, či je to trend, ale našla jsem takový jedny nehty u vanessy a tak jsem začla googlit a vyhodilo mi jich to víc :-)

    Dejni ale prd stará :)
    Jo MPJ vážně? Já myslela, že ten jde spíš víc dohněda...ale taky mě napadlo něco tohoto typu...já právě MPJ nemám a už jsem nad ním několikrát uvažovala, ale odradilo mě to, že někde vypadá dost dohněda...jak na tom teda je? :)

    ReplyDelete
  6. Nádhera, je to originální Líbí se mi nejvic nehty na te posledni fotce- perfektní!!! ;-)

    ReplyDelete
  7. No nevim jak by se na to v práci tvářili:-D
    Já ho právě taky nemám, ale chci, a podle fotek to bylo první co mě napadlo. Tak snad ti tu napíše některá ze šťastných majitelek.

    ReplyDelete
  8. MPJ je dohněda co CC Revvvolution? Ten je černej/šedej? Jinak strašně moc potřebuju Look Rich Be Cheap :)

    ReplyDelete
  9. Míno, díky, mrknu i na něj...
    Jinak tady je větší fotka těch nehtů, ono to je i trošku dohněda se mi zdá?
    http://www.stylebistro.com/lookbook/Vanessa+Hudgens/T8yFoJT5Oj8

    ReplyDelete
  10. Jj, máš pravdu, je trochu do hněda, ale MPJ se mi zdá ještě víc hnědý (teda podle mých fotek :D).

    ReplyDelete
  11. To vypadá, že to chce něco přesně mezi Revvolution a MPJ :))

    ReplyDelete
  12. mně se to líbí moc, pamatuju si, že jsem to nosila ještě když jsem měla kdysi gelovky, vždycky na jednom prstu obráceně francii nebo jinak nazdobený,vypadá to krásně a zaujme to! jinak ten třpytkatej je fakt úžas!

    ReplyDelete
  13. Tento trend se mi moc líbí sama jsem už vyzkoušela :) A jinak moc pěkné kombinace ;)

    ReplyDelete
  14. Já mám pocit, že u posledních slev na RBL se psalo, že jde o last sales ever
    mimochodem máš ode mě kreativ blogger award :)
    http://day-significantnothings.blogspot.com/2011/06/kreativ-blogger-nove-letni-boty.html

    ReplyDelete
  15. A přjde mi jako poslední černý (šedo metalický hybryd) chanel lak jehož název si nepamatuji

    ReplyDelete
  16. Chanel Steel nebo Noir ceramic? A ještě se Dáši mrkni na OPI Absinthe.

    ReplyDelete
  17. ty třpytky vypadaj opravdu úchvatně..!
    jinak co se týče toho nalakovanýho prsteníčku, ani nevim, že je to teď nějaký trend..já to takhle občas nosim už víc jak rok..strašně se mi to líbí.. :-) no a na tom, že to vypadá pěkně se shodnem asi všichni.. :-)

    ReplyDelete
  18. ten lak sa trochu podobá na jeden z magnetických od essence... :)

    ReplyDelete
  19. Jojo, souhlasím s Dajánkou, též si pamatuju že to měla být poslední slevová akce RBL. A k té mani ani nevím jak se postavit, na jednu stranu se mi to docela líbí, ale na druhou nevím, jestli bych to dokázala nosit, já mám ráda všech deset stejných, i když razítkuju, tak většinou všechny nehty.

    ReplyDelete
  20. miluju tenhle trend! Musím sehnat něco podobně třpytivého (raději bych jenom zlaté třpytky) a hned se do toho pustím

    ReplyDelete
  21. Day, Viennettka: Achich, last sales ever? No další pozitivní zpráva, to se mě teda vůbec nelíbí :/

    Dejni, ty mi teda dáváš. Moc se mi líbí absinthe - a na ebay není, to zas je ňáká potvora nesehnatelná že? (a taky já skoro jinde než na ebay nakupovat neumim )
    A ty Chanely jsou k mání teda za lidovku :D :D
    Asi holt zkusím MPJ, ten je asi tak nejdostupnější...hodně se mi líbí i Revvolution...ale když...prostě OPI:) já si nemůžu pomoct, mám trošku averzi k CC a nevim proč..

    Pro všechny, kdo už si takto nehty lakují, z toho si nic nedělejte, to zas jednou Dáša objevila eméériku :))

    ReplyDelete
  22. Tak to promiň, já nevěděla, že je to potvora nesehnatelná, mě ho to vyhodilo ve srovnání právě takovýhle podobných...
    Chanely se občas na ebay vydražit daj docela slušně, jenom mě to nebaví:-D Ale hodně jsem viděla na německým, že jsou často dražby už od 1 eura. Nebo maj teď všechny parfumerky 20% slevy, tak to už taky není taková pálka, když se člověk jednou za čas rozmazlí;-)
    Tu tvou "averzi" k CC chápu, já jí mám totiž taky a taky nedokážu říct proč:-D prostě OPI je OPI.. a stejně myslím, že s MPJ neuděláš chybu, ten mi fakt naskočil jako první ci jsem ten obrázek viděla, tam prostě je ten holografický odlesk;-)

    ReplyDelete
  23. No Dejni, měla bych to více sledovat...pak jsem mrkla i na aukro a docela nedávno se Noir Ceramic vydražil za 150 Kč!!!! No to jsem myslela, že mě picne :D :D :D

    ReplyDelete
  24. Dáši to znám, jakmile začnu něco shánět, tak je to za nehorázný sumy, ale zrovna včera se to prodalo za babku:-D

    ReplyDelete
  25. Já moc třpytky na nehtech nemusím..ale když se ti to líbi..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails