2011-06-11

Sedum dva a pět....

....7 je věcí, který teď možná vymyslím a jestli je vymyslím, tak si je tady přečtete :)
....2 jsou dny, co mi zbývaj do ošklivé zkoušky, kterou nevim jak dám (minule mi hodná pani docentka medovým hláskem oznámila "tak Dášenko, přijďte příště, ju?")
....5 je teď asi hodin a já  se stále dokopávám k tomu začít něco dělat, (možná si stále říkám proč se učit, když vlastně nevim, či se v pondělí ráno dostanu do školy když ti hodní pánové dopraváčci chystají tu pěknou stávečku) jo a ještě ti úředníčci na celní poště, no představte si jak ti sou hodní, že mi u sebe už asi přes dva měsíce skladují moji kabelku a šetří mi místo ve skříni. Svět je tak krásný místo plný hodnejch a sluníčkovejch lidí, no né? :D :D


Takže díky Dajánce za udělení Kreativ blogger tag, pochvala od ní mě moc potěšila :)

1) Občas mě moje vlastní sny děsí, protože se plní. Věřím na duchy a takový ty věci mezi nebem a zemí, mám k tomu důvod - ale hlavně věřím na intuici a sílu podvědomí.
2) Občas ráda piju pivo brčkem a vůbec mě neva, že jsem potom za kikinu před ostatníma a chlapi se mě smějou :)
3) Nevadí mi brouci a zachraňuju pavouky a další havěť, spoustu jich vezmu i do ruky a odnáším ven, ostatní holky mají ze mě skoro infarkt. Zato kvůli vose, včele, prostě tomu, co mě může štípnout, su schopná békat na celý kolo jako největší hysterka!
4) Jako totální matematická blbka studuju poměrně technicky založenou školu a jsem mizernej student. Holt když se chce tak všecko de :) 
5) Když jsme u toho studia tak občas trošku přeženu dobu, kdy jsem se měla údajně učit, protože se před ostatníma stydím za to, jak jsem se na to opět vy....
6) V životě nepochopím, jak můžou někoho bavit kolotoče, ještě platit za to, aby se mě udělalo zle...fuj!
7) Miluju Buffy the Vampire slayer. Jedno z mých guilty pleasures :)

A protože jsem zlomyslné  a taky zvědavé stvoření, ráda tento tag předám dál (doufám, že vyberu hlavně ty blogy, který eště tag nedostaly)



9 comments:

  1. tak s body 4 a 5 naprosto souhlasím! :-) mám to úplně stejně. někdy lež neuškodí aby člověl před ostatníma nevypadal jako blbec :-)

    ReplyDelete
  2. Děkuji Dashulko :) Potěšilo mě to ;)

    ReplyDelete
  3. Tak držím palce, ať ta zkouška vyjde ;). S tou kabelkou je to pitomé, nemůžeš to z nich nějak vymlátit? ;) :D

    ReplyDelete
  4. Zajímavá sedmička. :) Hodně štěstí u zkoušky! Mě taky čeká oprava jedné hnusné zkoušky. :(

    ReplyDelete
  5. Gratuluju k ocenění, bezesporu zaslouženém! A tvá "sedmička" je napsaná opravdu trefně. Je to zábavný!
    Vivi

    ReplyDelete
  6. 3, 4 a 5 mám (školu teda naštěstí už v minulém čase) stejně!:-D

    ReplyDelete
  7. jé, matika mi taky nikdy nešla a taky jsem šla na technický obor,to jsem si pěkně nasrala do vlastního hnízda :D,ale naštěstí je to za mnou...jinak o celnici mi ani nemluv, mám to tam už taky dva měsíce a nezájem, kreténi!navíc se tam nedá dovolat...

    ReplyDelete
  8. fab eye make up and nice blog dashulka..followin u :)
    do check out mine..

    ReplyDelete
  9. Strikingly sports fans are possibly at an unfathomable reasonable position. You can locate the standard redirections channels on the web. Today you can watch international sporting events online with video gushing. https://mediosindependientes.org/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails