2011-08-04

Silk naturals haul #1

Ahoj, před nějakou dobou jsem se zamilovala do Silk naturals díky této osůbce, která je určitě nějakej nastrčenej skřet pro naše peněženky. Její blog opravdu stojí za to, pač za á skvěle píše a za bé přichází se strašnejma vychytávkama, co vůbec neznám :-)
Tož jsem si naobjednala pár vzorečků, pár rovnou plných balení a hodlám je používat velmi postupně, abych tak viděla, co jak na mě funguje a nepatlám to na sebe vše najednou. Stránky mají www.silknaturals.com, kosmetické produkty jsou za super ceny a vzorečky za pusu a to vydrží i dost dlouho. Pošta je podle váhy, ale i do limitu nakoupíte dost dobře :-)

Tato recenze je asi po 2 týdnech každodenního používání, takže si myslím, že už docela směrodatná a hlavně, jsem zamilovaná a začínám vidět výsledky.


1) Apricot cleansing oil - napadlo by vás někdy čistit si xicht olejem? No mě teda ne...A přitom je to tak super věc. První fakt ohledně SN výrobků - je to přírodní kosmetika, nečekejte omamné vůně jako lush. Tento olejíček mi voní, závan meruněk v něm cítím, ale hlavně voní jako když čuchnete do pytlíku solených brambůrek. Některé výrobky až smrdí, ale k tomu se dostanu později. Používám ho namokro ve sprše, sympatický je i  praktický balení, ale pozor, na cesty přelepte izolepou, jinak se může vylít. Čistí moc pěkně, při dočištění mám na tamponku opravdu minimum nečistot a zanechává pocit vláčné pokožky. Pokud čekáte, že budete mastní jako kobliha z Lídlu, to fakt ne, naopak po osušení je opravdu vhodný se namazat.

2) Lavender toner - voní opravdu hodně jemně po levanduli, žádná umělina, levandule je intenzivní a umí být někdy až protivná. Tuhle vůni miluju. Bála jsem se prvně alkoholu ve složení, ale vůbec nevysušuje, neštípe, je jemná a ideální k dočištění obličeje. Balení je jen asi 60 ml, ale tak málo to není, za 14 dní používání jsem asi 1 ml pod začátkem bílé etikety, takže ubylo minimum. Navíc, u těchto přírodních produktů je menší balení lepší, mají daleko menší trvanlivost než chemií nadupaná klasická kosmetika. Určitě doporučuju.

3) Raspberry moisturizer - spíš než krém je to takovej gel nebo sérum, ale krásně se vpije do pleti - nejlépe nanášet ihned po ošetření tonerem, kdy je pleť ještě trošku vlhká, krásně se vsákne a rozetře. Koupila jsem si 4 vzorečky po 5ml a po 2 týdnech jsem sotva v půlce první lahvičky a to nešetřím. Voní skoro neutrálně, opravdu jemňounce, náznak malin je tak trošku cítit, ale opravdu ne ten syntetickej co znáte z výrobků navoněných malinama. Používám večer a ráno se budím s hebkou, hydratovanou a odpočatou pletí, sjednocené barvy. Z toho krému jsem opravdu nadšená a zatím to vidím na nákup plnýho balení!

Resumé: po používání těchto tří výrobků mám opravdu viditelně hezčí, hladkou a odpočatou pleť, i póry jsou méně vidět, zatím jsem dost nadšená a vše jen doporučuju! Znáte SN? Máte něco vyzkoušené, co byste (ne) doporučili?

22 comments:

  1. Blog znám, ale kosmetiku ne, ale vypadá to zajímavě:)

    ReplyDelete
  2. Kosmetiku neznám, každopádně díky za tip!
    http://stylebyveronika.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. mě už apricot olej došel a jsem z toho smutná... skřet.

    ReplyDelete
  4. Vypadá to dobře..že bych vyzkoušela??? :)

    ReplyDelete
  5. Meruňkový olej mám také ráda. Mně jejich krémy moc nevyhovují, jediný dobrý pro hodně suchou pleť je Olive Oil Mosturizer, zase je o dost levnější než ostatní.
    Vyzkoušela jsem skoro všechno z jejich nabídky, doporučila bych třeba BHA tonikum. Používám ho po holení proti zarůstání chloupků, neštípe ani podrážděnou pleť.

    ReplyDelete
  6. Ten raspberry moisturizer vypadá zajímavě :)

    ReplyDelete
  7. Dáši, i já díky Hanče jsem poznala úžasnou péči o pleť....a ano, žádná extra voňka, ale zpočátečního skoro nezájmu, jsem nyní maxi spokojená ;-)

    ReplyDelete
  8. Kobliha z Lídlu :-D to je super. SN jsem ještě nezkoušela, ale třeba na to taky časem dojde.

    ReplyDelete
  9. Mně strašně zaujaly výsledky, co holky popisovaly po použití této kosmetiky, ale dost mě odrazují ty zvláštní "vůně". Jsem na parfemaci/vůni výrobků hodně citlivá a i když mě ten meruňkový olej moc láká, čuchat ke slaným brambůrkům fakt nechci :(

    ReplyDelete
  10. mám ráda oleje, používám jich docela dost, ale běžně dostupné z lékárny nebo v českých eshopech


    www.slecna-k.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Vyzkoušejte, za tu cenu stojí za to minimálně vzorečky....

    Jari, ona ta vůně je strašně jemná, pokud k tomu úplně nečucháš, necejtíš to :) Já taky nemám ráda nějak silně parfémovanou pleťovku, budí to pak ve mě nedůvěru....

    ReplyDelete
  12. Já jsem se zatím ustálila na meruňkovým oleji, večer super sérum, ráno sérum zelený čaj/aloe a ráno i večer hemp moisturizer. To sérum se zeleným čajem fakt doporučuju, moc hezky sjednotí pleť, mně se dokonce stalo, že odpoledne na sebe koukám a nemůžu si vzpomenout, kdy že jsem si to dávala makeup (moc mě to nepřekvapilo, jsem takhle mimo normálně, spánková deprivace je fakt sviňa :-) ). No a zjistila jsem, že nikdy, že žádný nemám, jenom ta pleť vypadá daleko líp. A třeba ta séra jsou - dle mého - úplně bez vůně a i zbytek musím fakt extra očuchávat, abych něco cítila. Akorát ten hemp docela autenticky voní...

    ReplyDelete
  13. No dobrý, ty ještě neznám, musím vyzkoušet....asi bude další objednávka brzo, na dovolené jsem dělala z kamošek pokusný králíky a už mám hned několik požadavků na objednávku :-)

    ReplyDelete
  14. nice!


    xoxo from rome
    K.
    http://kcomekarolina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Dasi, super recenze, uplne jsi me navnadila neco vyzkouset ;)

    ReplyDelete
  16. Já se chystám na svou první objednávku vzorků - ve wishlistu mám apritoct oil, raspberry moisturizer, BHA, nejake serum s antioxidanty...jsem zvědavá :). Jen to poštovné teda nic moc :-/

    ReplyDelete
  17. Jo, toho skřeta nám byl čert dlužnej, fakt. Ale já jsem taky se SN spokojená. Nejvíc s olejem na vlasy a Aha tonerem. A ta parfemace mi nijak nevadí, respektive jí vůbec necítim...

    ReplyDelete
  18. kolik tě stálo poštovné?? a jak dlouho ti to sem šlo? nikdy jsem neobjednávala ze zahraničí a docela se toho bojím, abych pak neplatila nějakou velkou částku ... ale vypadá to dobře tahle kosmetika, mám ráda tu přírodní. ještě se podívám pořádně na výrobky :)

    ReplyDelete
  19. Stunnіng quest there. What occurred aftег?
    Take caгe!

    Fеel fгеe to surf tο my blog post - www.beste-taufgeschenke.de/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails