2011-09-19

New nail polishes from Essence

Taaak! Nová kolekce Essence laků z řady Colour and Go mě opravdu zaujala a nejeden lak se mi tam zalíbil. Takže dneska přináším pár obrázků svých nových úlovků. Rozhodla jsem se, že jim věnuju hromadnej příspěvek, abyste viděli, jak vypadají, protože to by trvalo, než by každej dostal samostatnej příspěvek a mám pocit, že možná zásoby těchto laků nebudou věčný, proto vám je přináším zavčasu :)


Blue Addicted
Největší pecka celé kolekce, no dupe ATU jsem prostě musela mít! No dobře, úplnej dupe to není, ale jsem s ním moc spokojená! Nejlíp vypadá na podkladu, nechtěla jsem se uvrstvit k smrti :) První a poslední foto je s černou Galactic black a prostřední s modrou Hard to resist.




Galactic black
Moc povedená barva, sice nic tak moc novýho pod sluncem, černá s minitřpytečkama, ale vypadá moc hezky! Připomíná mi Orly Goth, hezky se lakuje, toto jsou klasický dvě vrstvy.


Hard to resist
Hezká, třpytivá tmavě modrá, taky se mi líbí, i když spíš asi preferuju temnější modrý odstíny. Lakování je tady u toho jedinýho trošku horší, tento měl trošku okousanej štěteček, takže je třeba opatrně. Ale asi to bude jen vada konkrétního štětečku.

Make it golden
Tento, zdá se mi, mizel z regálu asi nejrychleji. Prvně jsem myslela, že půjde o topcoat, ale ne, je to normální lak, kterej je ve 3 vrstvách pěkně krycí. Prvně jsem ho zkoušela dát na vánoční barvičky jako Emerald sparkle či třpytivé červené, ale jelikož základ není čirej, daleko líp mu sluší pastelky, světlé tóny jako bílá, růžová, béžová...



Už jste si nějaké novinky pořídili nebo tak hodláte udělat? Podle mě jsou tyto laky vzhledem k ceně 29 Kč/ks skvělým úlovkem!

26 comments:

  1. na třpytky vůbec nejsem, zlatý lak mi přijde většinou naprosto šíleně nevkusný a vraždila bych za něj, ale ten make it golden se mi vlastně docela líbí. ale raději to nebudu říkat moc nahlas...

    ReplyDelete
  2. Tak ten prvni je luxusni!!! Dnes jsem obchazela drogerky kvuli pravidelne rubrice na svym blogu ale tohle mi nejak uniklo...sakra :D Jeste chci vyzkouset ten novej top coat ktery ma udelat vzhled gelovychi nehtu, nemas s nim zkusenosti?

    ReplyDelete
  3. Hard to resist sa mi moc páči ...možno ho kúpim ...

    ReplyDelete
  4. Já je viděla na Národní v My, ale měla jsem málo času, takže jsem je nemohla nějak zkoumat, ale během týdne si určitě musím nějaký pořídit, vypadají dobře....

    ReplyDelete
  5. Kdyby mě tak neštvalo odlakovávání tady těch pičičmundiček, tak už bych měla doma všechny, strašně se mi líbí! Nebo mě vyvedeš z omylu, že tady ty mnohoúhelníky se odlakovávaj líp než klasický třpytky?

    ReplyDelete
  6. Ten první a ten zlatej jsou pro mě jedničky!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Sice mě moc třpytky neberou, ale určitě se zastavím juknout, co je nového :). Už jsem hodně dlouho nebyla v drogerce :))

    ReplyDelete
  8. Blue Addicted jsem už už měla v košíku, ale zatím jsem to rozmyslela, páč mám AtU, ale rozhodně chci ten černej!

    ReplyDelete
  9. No tak ten první a ten poslední musím mít! :DD :) Já mám laky Essence ráda a třpytky taky, i když mě štve zdlouhavá alobalová technika odlakování..

    ReplyDelete
  10. Ja som ani nevedela že je nová kolekcia :D Ináč sa mi hozne páčia všetky laky, najviac ma zaujal ten prvý. Už sa teším kedy pôjdem na lov a všetko to si pokúpim :D

    ReplyDelete
  11. Holky, já abych se přiznala, tak bych na odlakování třpytek neměla nervy a alobalová technika je na mě strašně zdlouhavá. Takže vím, že se to nemá, ale já ten lak normálně odloupu a zbytečky už odstraním odlakovačem raz dva....Vzhledem k tomu, že různý formy třpytek lakuju celkem často, z toho odlakovávání by mě jeblo asi...

    ReplyDelete
  12. PlumFoolery: já nevím, co přesně myslíš, jestli tu sadu better than gel nails, tak tu jsem nezkoušela :)

    Míno, myslím, že pokud máš ATU, je to zbytečné nošení dříví do lesa :)

    ReplyDelete
  13. hroozně MOC se mi líbí ten zlatý lak .. musím si ho zajít koupit :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. no tak ty první 3 musim mít! :D

    ReplyDelete
  15. Já jsem si zatím koupila jen jeden třpytkatý (Time for Romance, už jsem ho i zkoušela, zveřejní se mi myslím ve středu) a z dřívějška mám Hard to Resist (z DM). Zítra se do Rossmanna dostanu, tak doufám, že všechny ty zbylé dokoupím, jsou krásné! A ten zlatý bude taky dupe nějakýho Lippmanna, mám ho teď půjčený od Míny.

    ReplyDelete
  16. Jj, Boom Boom Pow že? No vidíš, to mě ani nedošlo, že i ten je dupe, já furt měla před očima Milani Jewel FX a podobně....já si furt říkala, co mě to připomíná, nebo je to jen důsledek trendu, že zlatá teď tak nějak frčí....

    ReplyDelete
  17. První a poslední nádhera. Pro ten zlatý třpytkový si určitě zajdu, je báječný a laky od Essence jsou suprovní a za tu směšnou cenu, nekup to:-D.

    ReplyDelete
  18. tak hlásim že blue addicted zakoupen. chvíli sem měla v ruce i ten zlatej, ale pak sem si vlastně vzpomněla že sem teď lakovej asketa a pěkně ho vrátila zpátky. no, ale ten jeden jsem teda nějak neuhlídala. a víš kdo za to může?

    ReplyDelete
  19. Ještě nemám žádný, všechny vypadají dobře. Zaběhnu si pro ten zlatý. :)

    ReplyDelete
  20. laky essence mám velmi ráda, ne jen že jsou skoro zadarmo, ale jsou i kvalitní, teda aspoň podle mě. Vydrží mi i týden, u některých barev staší jedna vrstva, a dobře se mi s nimi pracuje :-)

    http://barbarachantre.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Ten první vypadá skvěle. Vlastně se mně líbí všechny kromě toho zlatého.

    ReplyDelete
  22. Ten první nemá chybu, hned zítra se pro něj musím stavit, díky za typy :)

    ReplyDelete
  23. Hej ten 1. :-OO! Uplně.. dokonalej! :DD Chci ho! :D

    ReplyDelete
  24. Ten třpytivý lak s kamínky si rozhodně musím koupit, máme ho i na praxi a je úžasnej! Krásný fotky <33

    ReplyDelete
  25. Jéé moc jsi mě potěšila, protože: mám doma CHG Classic Camel a samotnej mi na neehtech připomíná průjem, pro mě nenositelnej. Ale! S Make It Golden vypadá perfektně, výbornej tip, konečně Camela využijuá :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails