2011-11-14

Chanel Graphite

Jo!
Konečně ho i já mám, díky nejhodnější Janě. Jsem opravdu moc moc spokojená! Některé možná znáte moji historku o tomto laku (hodně z mých laků má jakejsi svůj "příběh"). Zprvu jsem nad ním hodně uvažovala, aby to nebyl jen obyčejnej šedostříbrnej lak, tak jsem poprvé radši koupila Péridot. Já to mám s hodně věcma tak, že něco objevím - ihned googlím, ebayuju, aukruju a bůhvíco ještě, prostě musím danou věc ihned mít. No, ihned...to je většinou trošku problém, pokud jde o třeba dražší věc, takže musím chvíli počkat, než budou peníze, který budou volný na danej nákup. A co se obvykle stane? Chuť koupit tu a tu konkrétní věc mě přejde, usoudím, že ji nepotřebuju, neb jsem obvykle objevila něco, co potřebuju ještě víc. Tenhle lak to nebyl. Ten mě prostě nedal spát od doby, kdy jsem uviděla první swatche až doteď, kdy už je asi skoro tak nějak sold out. Chtěla jsem ho po mamce, aby mi ho vyzvedla na DM, pač jsem musela zrovna ten víkend trávit o 100% zábavněji než na nákupech - přípravou na státnice :). Mamka má pochopení pro téměř veškeré mé úchylky, některé, jako nákupy vyladěnejch kabelek a šátečků, jsou dokonce vítány, zrovna jako veškerá dekorativka, ale pro laky pochopení opravdu nemá, a když jsem jí předávala pětikilo, rázně odmítla. Nesnáší mou sbírku laků :D Ale stejně jsem jí před pár dny vítězoslavně ukázala Graphita, jakože ha, stejně ho nakonec mám, to si jen odevzdaně klepala na čelo :).  Abych to zkrátila - vůbec nelituju, a jsem šťastná, že ho nakonec mám.

Ta barva je taková strašně zvláštní. Nevím, jak popsat tu strukturu, nejspíš asi foil? Abych to řekla jinak, Graphite je opravdu trefnej název - tak jako když detailně sledujete obyč tužku - nejlíp rozemletou, není to jen tmavá šedivá, ale má v sobě různý barevný odlesky. Tak řekněme, že se odrazíme od tmavě-stříbrno-šedé, která má v sobě trošku i teplých odlesků až do zlatova a taky trošku dozelena. Záleží, pod jakým světlem zrovna je a taky jaká barva je poblíž (divný, co?). Je to prostě takovej chameleon. Ale krásnej! A musím říct, že dalším plusem je naprosto bezproblémový lakování (2 vrstvy) a taky docela drží (což bych nečekala). Omluvte lehce ojeté špičky, ale lak byl focen třetí den nošení a to je na mě opravdu úspěch!




19 comments:

  1. Jo, je krásnej a taky mi krásně držel, ale déle než tři dny jsem ho stejně nesnesla mít:-D

    ReplyDelete
  2. Dejni, a pak přišla na řadu beztak klasicky červená, ne? :-)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Presne si viem predstaviť ako farba laku vyzerá v skutočnosti, musíš ten lak milovať <3 :D

    ReplyDelete
  5. je opravdu skvělej ... mám ho taky doma :))

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. I love your nails so much!

    xoxo,

    colormenana.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ty jo, ten je vážně nádherný!
    http://sofastars.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Moc se mi to líbí. la-beruska.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Chodím sem pořád, ale až teď píšu - dík za tenhle blog, pro mě skvělá kometická prokrastinační pomůcka:)

    ReplyDelete
  10. Děkuji všem za milé komentáře :)
    Dania: to mě opravdu těší :) já zase děkuji za ten tvůj, téže na něm prokrastinuju :)

    ReplyDelete
  11. such a pretty color! i would love to do this for the christmas holidays. :) you have a great blog--loved the photos, and i am your new follower. hope to stay connected. cheers, from usa!
    jasmine :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails