2011-11-30

My makeup palettes vol.2

Ahoj!
Dneska přináším slíbenou druhou část mé sbírky paletek, kde je všechno ne-macovský a jsou to paletky, který stojí za zmínku a ještě jsem tu o nich nemluvila...Takže půlka drugstore, druhá půlka high end :)




  • Wet 'n wild Gilded age - vidíte, jak je krásně pigmentovaná? Zrovna tahle je teda prý obtížněji k sehnání, mám ji díky Yarisse, které moc děkuji. Ale určitě doporučuju WnW paletky prozkoumat blíže. Mezi    zahraničními blogerkami jsou tyto paletky velice oblíbené, dostupné i pro studentskou kapsu a hlavně - ta pigmentace! Výdrž neposoudím, mě drží v podstatě všecko celý den, takže k výdrži žádného ze stínů vám mnoho neřeknu. Pokud by někoho zajímalo, kde jsou k mání, zkuste prozkoumat ebay.




  • Body shop paletka se mi také dostala do ruky úplnou náhodou - to je dobrá haluz. Jak říkám, nevěřím ne-dekorativním značkám, který dělaj svoje šminky. Topshop a efenefko se maj nadále věnovat hadrům a ne se cpát do kosmetiky. BodyShop má dál mlčet, dělat svoje úžasný máslíčka a šoupat nohama. No ale ne, tahle paletka je dost dobrá, vážně! Sice mi trošku vadí balení - je efektní, ale dost nepraktický. Když otevřete ten velkej plastovej chlívek, každej stín má ještě svůj vlastní chlíveček. Stíny jsou tuhý, jakoby slisovaný do těch kostiček, no při tom množství se s něma budete malovat ještě na diamantový svatbě. Jediný, co mi vadí, je balení...hezký, ale nepraktický. Než to všechno pootvíráte a po líčení zase dáte dokupy, to zabere docela času a ten já ráno nemám. Ale jinak moc pěkný barvy a pigmentace opět tedy znamenitá (kam se hrabe nějaká Catrice :)))




  • Dior Earth reflection - tuhle paletku doporučuju jako naprostou klasiku pro každodenní líčení. Je tam vše, co potřebujete. Jo pozor, fotek se možná trošku leknete, budou vám připadat jako Popelky vedle těch dvou předchozích. Ano, opravdu nejsou tak výrazný, ale na denní líčení až až a taky se nanáší jako máslíčko. Já na diorácký paletky nedám dopustit, maluju se s něma moc ráda a je skvělá na cesty.




  • Dior Amber design: Achich, až se mi chce plakat u tohoto odstavce. Zaměřte se na ty dva světlejší stíny, zejména ten nazlátlej. Takový stíny jsem ještě nikdy nikde neviděla. Jednak neidentifikovatelná konzistence - tak máslíčkovitej pudr, až je to skoro krém a jednak ty úžasný mini třpytky, který se hodí i na denní líčení a krásně a přirozeně prozáří oko. Bohužel, ta konzistence je citlivá a to nejde asi s mým necitelným rejpáním štětcem dokupy. Už z fotky jde vidět, že jsou takový mírně nekonzistentní, jak bych asi slušně řekla. No a mamka je dorazila, spadly jí, a můj nejoblíbenější zlatavej je fuč. Málem mě trefilo a dost přemýšlím, že si tu paletku pořídím znovu jen kvůli těm dvoum stínům. Je to hodně na hlavu?






  • Guerlain Bal de minuit aneb taková nóbl krasavice. Úžasný efektní balení, ke stínům nemám jediných výhrad, jsou super a vhodnou kombinací odstínů a použitýho množství jde vyrobit jak denní tak výraznější večerní líčení. Moc hezký kousek, bohužel asi nedoporučím, byla to limitka a cena na ebay je teď co jsem tak naposled viděla celkem ošklivá. Jinak ale nádherný barvičky, příjemná konzistence, hodně pigmentovaný. Na jedničku!



 PS: Zde je tedy důkaz pravdivosti mých slov v jakýmsi tagu, že svoji kosmetiku skutečně používám a taky ji neumím udržovat v "já jsem se jí vůbec nedotkla" stavu. Pardon :(

PS2: Vcelku často mi chodí různé dotazy na email, tak jsem se už před delší dobou rozhodla, že půjdu s dobou a založím Formspring. Dnes jsem se teda až s velkým zpožděním k tomu dokopala, tak pokud vás něco zajímá, ptejte se :)

12 comments:

  1. Kruciš, mě se nikdo na nic neptá :D
    Kdybych si měla vybrat jen jednu, tak to bude Guerlain, protože prostě "TY BARVY!" A zrovna ty stíny od The Body Shop mi připomínají Catrice :D Ale to střílím od oka podle fotek...v reálu může být vše jinak ;)

    ReplyDelete
  2. Mé oblíbené odstíny. Super článek, díky za něj!

    ReplyDelete
  3. všechny tyto paletky bych brala hned všema deseti! Takových docela neutrálních barev není nikdy dost, a dobře pigmentované stíny se v drogérkách špatně schání. Asi si jednou našetřím na Diora :)

    ReplyDelete
  4. Všechny paletky jsou krásný. Nejvíc se mi líbí ta první od Dioru. Tyhle články mám moc ráda.

    ReplyDelete
  5. pekna zbierka, ja som na odtiene nude zatazena, takze si sa mi uplne trafila do vkusu :) Keby som dala na kopu vsetky svoje, tiez by to bolo take smotanovo bezovo hnede :)

    ReplyDelete
  6. Na ty WnW jsem koukala v NYC a tak dlouho jsem vybirala az jsem si nekoupila zadnoua ted si za to nadavam :D Ale nakoupila jsem kamoskam k vanocum, tak snad budou mit radost!

    ReplyDelete
  7. Já dost lituju, že mě paletky ještě nedávno vůbec nezajímaly, protože ta Gurleain nebo první Diorka jsou naprosto úžasné!

    ReplyDelete
  8. Dior Amber, páni ta se mi teda líbí moc!!!!
    Jinak jsem se tuhle dívala na paletky Catrice, jak je nyní téměř všichni kupují a paletky se mi zdají dost "ošklivý" a ani obsah ve skutečnosti vůbec nezaujal...

    ReplyDelete
  9. Baru, já myslím, že těch otázek taky nebude mnoho...já se tě klidně zeptám, kde se kupuje tak pěkný obočí? :D :D

    ReplyDelete
  10. Peti, já myslím, že zrovna ta první Diorka je bez problému sehnatelná...a ta cena zas tak hrozná není, když si vlastně jakoby kupuješ 5 stínů...mě stála myslím okolo 900,- ale už ji mám dýl - myslím z jahody a ještě za sladkých dob bez limitu :(

    ReplyDelete
  11. Hey! From where you buyed Wet 'n wild Gilded age palette? Kisses!

    ReplyDelete
  12. Hi Andreea
    A friend of mine gave it to me, but you can buy it on ebay so you can try to check it out :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails