2012-03-05

OPI Elephantastic pink + B-day gifts :)

...Je prostě taková klasika, růžovka z hooodně staré indické kolekce, perfektní název, co víc chtít?

...A musím nekriticky říct, že se mi ten lak na fotce moc líbí, takže mi asi řeknete, že jsem se zbláznila, když napíšu, že mě tahle barva zklamala. A to i přesto, že jsem ji původně měla strašně ráda a velmi často nosila. Mám ji už přes rok, vlastně nechápu, proč se na blogu ještě neobjevila. Je krásná, je růžová, má lehce vodovější konzistenci a proto se pohádkově nanáší, jenže pořád tam bylo takový to ALE. Nosila jsem ji, nosila, pak nějak postupně přestala a pokud šlo o růžovou, vždy jsem raději sáhla po Flower-to-flower (viz minulej post). A pak jsem přišla na to proč. Ten odstín mi prostě nelichotí, má takovej jakejsi teplej až zažloutlej podtón, prostě růžová, jdoucí lehounce dooranžova, až na mě působí tak nějak plasticky, nepřirozeně. Ale asi je to jen můj osobní dojem, schválně, kdo ji máte doma, jaké jsou vaše názory? Vsadím se, že jen já jsem divná, takže vás v žádným případě nechci odradit od koupi...a vůbec...třeba ji začnu mít zase jednou ráda :) Jen doufám, že Kiss me on my tulips z jarní holandské kolekce splní moji představu ideální růžové...nebo fakt už nevim :))

Jo a moc děkuji všem za přání a protože jste chtěli vidět, co je v té rozkošné růžové krabičce, tady to je :)


Takže ani kabelka, ani boty (zas tak hodná jsem asi nebyla :D ), ale šátek. Dlouho jsem se rozhodovala, jakej, dlouho jsem vlastně ani nevěděla, jestli ho chci. Nechtěla jsem klasickej lebkovej ze základní řady, nějak jsem se bála, co když se mi lebky časem omrzí a taky, prostě tento motiv se mi vizuelně líbil víc. Dobře, vím, že žiletky nejsou o moc míň morbidnější než lebky - ale já v tom ty žiletky na první pohled ani nevidím, vidím pěknej vzor prostě. Původně jsem uvažovala o černobílým, ale pořád jsem si nebyla jistá, tato kombinace se mi zdála k obličeji dost tvrdá a navíc jsem chtěla světlej na léto. V této kombinaci (silver grey/navy) jsem ho objevila právě jen na stylebop, tak jsem rozhodně nechtěla čekat, až mi ho vyprodají! A v neposlední řadě, McQ řada má ceny daleko víc student-friendly, nebudu vám vykládat, že na ceny nekoukám :)



A k nim budu nosit můj další narozeninovej dárek, kterej jsem už dostala předčasně před několika týdny. Tory Burch baleríny. Aneb jak to dopadá, když si Dashulka řekne, že si koupí na jaro konečně pořádný kvalitní, kožený černý baleríny - klasiku. Haha. Možná mi řeknete, že jsou šílený, já vím, klidně řekněte. Ale mě úplně zhypnotizovaly. Uložila jsem si je a chodila jsem na ně koukat. Pořád. Takže to byla jasná volba u mě. Kolikrát mě něco nadchne a za týden po tom ani nevzdechnu, ale toto nebyl ten případ. Btw, jestli se vám zdá, že už jsou boty nošený, opravdu nejsem takovej otužilec, ale od tý doby, co je mám, jsem si je už asi čtyřicetkrát zkusila a procházela se v nich po bytě :). A stejně mě ještě lákají ty klasický černý se zlatým medailonkem. Máte je některá? Líbí se? Jaký dojmy? 
Mimochodem, ulovila jsem je na ebay asi za polovinu prodejní ceny, strašnej úlet. Kdybyste měl někdo zájem - napadl mě námět na článek - jak poznat origo TB balerínky, hodně jsem totiž musela googlit po všech čertech, na netu není pořádnej ucelenej návod....i když zdaleka nejsem znalec, hodně věcí jsem už odpozorovala a mohla bych nafotit, popsat...tak kdyžtak dejte vědět :)

31 comments:

  1. ten lak je dokonalý :O

    ak by si mala čas, kuk sem http://wehateloverscompany.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  2. Me se nahodou libi i tyhle oranzovy! Ale do cernych bych sla taky, clanek na fake se bude urcite hodit!

    ReplyDelete
  3. Mě se ten lak moc líbí :)) A narazila jsem i na lak od Models Own...ach bože, ten je dokonalý :))

    ReplyDelete
  4. Mně se líbí ten šátek, ten s lebkami je moc tvrdý a myslím, že by se mi omrzel. A článek ohledně fake uvítá určitě spousta čtenářek ap okud ne, tak stejně kvůli mně a Plum bys ho mohla napsat a ušetřit mi práci s hledáním, jak poznat fake. ;)

    ReplyDelete
  5. Tak to si si riadne skvelý darček kúpila k narodeninám :D
    A nechápem, ako môžeš mať vždy tak dokonale nalakované nechty. Aj ja mám na sebe teraz ružový lak, ale je odtlačený od periny a tak no :D Proste asi na to nemám talent a vlohy :/

    little-big-girl.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musíš mít jen dobrej sušič a nejlépe tak půl hodiny po nalakování nic nedělat...ale často se taky potýkám se zničeným lakem :(

      Delete
  6. Asi nejsem správná holka, na růžový laky mě moc neužije :-D. Ale boty se mi líbí moc. Trocha barev rozhodně neuškodí, taky jsem si nakoupila pár výraznějších kousků do šatníku, ať to pořád neni ta černá/šedá/hnědá/bílá/nude apod. :-)

    ReplyDelete
  7. Tý jo boty i šátek parádička!!! Vybavila se mi písnička o žiletkách:)...

    ReplyDelete
  8. TB balerínky jsou fantastické, moc se mi líbí!

    ReplyDelete
  9. Já jen zírám! Dokonalý kousky a tyhle Tory Burch balerínky by mi taky asi nedaly spát (a určitě, když bych si je pořídila) bych v nich i spala! ;-)
    Nádhera.

    ReplyDelete
  10. Ahoj, obdivuju tvuj blog a ted uz i vkus :) Satek je super, daleko lepsi nez ten s lebkama, kterej si kazdej kupuje podle me jen proto, aby ukazal, ze ma taky neco od Aexandera McQueena.Podobne veci jsou daleko stylovejsi nez prvoplanove kousky. Baleriny jsou uzasne taky, brala bych je hned vsema deseti. Hrozne se mi libi jednoduchy styl a vyrazne boty/kabelka.
    Vsechno nejlepsi k narozeninam!
    Monika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :*...já právě ten s lebkama nechtěla hlavně proto, že lebky nejsou tak úplně moje hobby, ač se mi samotnej šátek moc líbí! Ale nebyla jsem si jistá a je dost drahej, hlavně si vybírám spíš věci, o kterých nikdo nepozná, odkud jsou :)

      Delete
  11. Týjo fak skvělý lak :) JInak moc pěkný dárky :) Moc se mi líbí ten šátek, ale brala bych i ty baleríny :D

    ReplyDelete
  12. Mě se ty balerínky náhodou líbí! :) A ten lak vypadá na fotce vážně dobře! :)

    ReplyDelete
  13. Přesně, mně Elephantastic Pink taky vůbec nesedl, za celou dobu jsem si na něj nezvykla. Je to nejhorší růžová jakou mám :D Jinak botky jsou parádní!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, jsem ráda, že nejsem jediná! Ta barva je prostě divná :D

      Delete
  14. Šátek se mi líbí moc, ale ta cena.... Baleríny nejsou nic pro mě, připadám si v tom divně. A lak se mi víc líbil ten minule, tento je tak divně růžovej:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, přesně, divně růžová, to je ono...akorát na fotkách to podle mě vypadá ještě daleko líp, než ve skutečnosti :)

      Delete
  15. šátek je výbornej, oceňuju originalitu, že jsi taky nešla do lebek :)
    u těch balerín si nejsem jistá, jestli jsou oranžový, nebo jestli je to přírodní barva kůže, ale jestli to druhý, tak super

    ReplyDelete
  16. tie balerínky su nadherne fakt ! šatka je tiez pekna ale tie ziletky mi pridu trochu emo :D a lak je pekny ale mas pravdu posobi na mna tak nejak plasticky, ked som bola mala mala som taky umelohmotny poharik ruzovy..trochu mi ho ten lak pripomina :))
    http://veronika-life-in-picture.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Šátky mám ráda, ale tenhle vzor není zrovna můj šálek čaje, ovšem ty balerínky jsou naprosto úchvatný!! Já bych ocenila ten článek, jak poznat originál.

    ReplyDelete
  18. Jéé, ty botky jsou vážně krásný! Nemohla by si sem dát odkaz na toho prodejce?? :)

    ReplyDelete
  19. Evi, klidně pošlu, ale to byla spíše náhoda, žádný profi prodejce, prostě paní, co si asi rozmyslela jejich koupi, koupila jsem je jako nové, pouze vyzkoušené a paní měla v nabídce pouze pár věcí - evidentně přebytky z šatníku :)

    ReplyDelete
  20. Čéče, že by tohle byl ten důvod? Mě se ten lak tak moc líbí- na fotkách, v lahvičce, ale na mě jsem taky byla mírně rozpačitá, ale vůbec jsem nedokázala objektivně přijít na to proč a to normálně u laku vím hned... A ten Kiss me on my tulips už mám doma v mini verzi, tak jsem taky zvědavá jak na tom budem, ale určitě to bude lepší, na první pohled se mi zdá tmavší tak trochu do fuchsiova.

    ReplyDelete
  21. helpful resources go to this website hop over to this web-site click site important site navigate to this site

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails