2012-06-17

The green


Ahoj! V jednom katalogu jsem viděla krásný líčení - modelka měla světle zeleně vystínovaný oči a k tomu jemná korálová rtěnka. Samozřejmě jsem to hned musela vyzkoušet, ačkoli jsem se v něm přiznám se nikam nechystala. Ale z učení mi už trošku hrabe, tak se občas musím odreagovat něčím podobným. A vlastně si teď říkám, proč nosím pořád jen to samý dokola, i na večer. Mám asi milionsto odsypků Mac pigmentů a téměř je nepoužívám. Měla bych začít, protože jsem už pozapomněla, jak jsou super - bezkonkurenčně pigmentovaný a celodenně držící. Akorát se aplikují o něco míň pohodlně než ty slisovaný, no :). Už teď se snažím občas i do denního líčení zakompovovat nějakej ten pigment, abych je trošku používala a musím se tak snažit i nadále.


Pochopitelně nemusím dodávat, že ve skutečnosti to vypadá líp, prostě to neumím vyfotit! Jak vidíte z úvodního obrázku, použila jsem Mac pigmenty Golden olive a Kelly green, stíny Mac Ricepaper a Carbon.


Jako řasenku jsem použila novinku od Oriflame - prodlužující Hyperstretch. Použila jsem ji v podstatě poprvé, proto se omlouvám za poněkud horší řasy. Nechci ji teda odepsat hned na začátku, podle mě se s ní ještě musím naučit zacházet. A taky vzhledem ke kartáčku bude skvělá na prodloužení hustých řas. Na moje řídký mi víc vyhovuje jakoby hustější kartáček se štětinkama víc "u sebe". Přesto si však myslím, že tak špatná nebude, docela mě překvapilo, že opravdu zvýrazňuje řasy. Jo a už si nebudu kupovat nevyzkoušený věci a zůstanu u osvědčenýho jako fáááktt! :))


Na rty jsem použila rtěnku Nars Love devotion, skvělá jemná korálovka, v létě ji budu používat asi hodně často. Je jen jemně pigmentovaná, spíše na jemný zvýraznění mojí přirozené barvy rtů a je na puse opravdu moc příjemná tím, že je lehké konzistence a nezanechává nějakou těžkou lepivou vrstvu. Co bych jí vytkla je to, že by mohla nějak hezky ovocně vonět a byla by nejlepší! K tomuto líčení se podle mě perfektně hodí  - zásada k výrazným očím ponechat přirozené rty dodržena.


Na závěr celý líčení, jak jsem slíbila, tak jsem se snažila vybrat i ucházející fotku celýho obličeje. Protože jsem původně nepočítala s focením celýho líčení, omluvte prosím rozdrbaný vlasy (po celodenním drdolu a beztak v nich mám plno opalovacího krému :) a odrosty, nestačím chodit ke kadeřníkovi! 



Nevím jak vy, ale já se jdu dnes s učením opět přesunout na lehátko na sluníčko, abych u té nepříjemné činnosti nachytala aspoň trošku bronzu :). Krásnou neděli!

38 comments:

  1. Máě krásný oči :). A líčení se mi taky moc líbí. Na té první fotce mi to připadá nic moc, ale na té celkové fotce obličeje to krásně vynikne

    ReplyDelete
  2. Ta celková fotka obličeje byl moc dobrý nápad : ) Je vidět jak hezky to líčení zvýraznilo tvé krásné oči a celkově se k tobě podle mě hodí : ) Na těch samostatných fotkách to opravdu tolik nevynikne, ale na té celkové je to nádhera : )

    ReplyDelete
  3. krasne licenie take macacie :)

    Dievcata pozyvam vas na giveaway o kozmeticku tasku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html?showComment=1339913156585#c4266233826707133423

    Ďakujem :)

    ReplyDelete
  4. Sakra, sekne ti to! Ty zeleny stiny jsou dobre udelany, moc se mi libi ta rtenka NARS a to ze neni moc vonava me zaujalo jeste vic :D Tak preju sitzflajs a bronz (nespaleny).

    ReplyDelete
  5. Jak psaly holky, první fotka mě moc nezaujala, ale na té celkové vypadáš fakt krásně! :) Mimo jiné se mi moc líbí, jak máš upravené obočí, co na něj používáš?:) A rtěnka vypadá taky super, moc Ti sluší!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Obočí si jen lehce zvýrazňuju stínem MAC Concrete. S tužkama či gelama to neumím, vše na mě vypadá moc tmavě a nepřirozeně :)

      Delete
  6. Vypadáš krásně!

    ReplyDelete
  7. Mám z toho parádní nedělní trauma, opravdu ti to sluší, sakra, takhle vypadat. Moc hezky provedeno, zelená ti sekne.

    ReplyDelete
  8. tý brďo se přidávám, taky mám trauma... strašně ti to sluší.

    ReplyDelete
  9. K zeleným očím je to naprosto famózní :)

    ReplyDelete
  10. Krásný líčení a strašně moc Ti to sluší! Úplně jako nějaká reklama na letní líčení :) Fakt super !!!

    ReplyDelete
  11. Holka, ty jsi prostě kus!
    A jak psaly holky nahoře, celková fotka líčení je naprosto parádní. Krásně to líčení vynikne. Osobně mě s*rou fotky, kde holky fotěj jen půlku obličeje. Nechápu proč to dělaj. To si líčení nemůžu pořádně prohlídnout.
    Kdyby chtěly zůstat v anonymitě jako Borůvka, tak to pochopím, ale takto...

    ReplyDelete
    Replies
    1. já ti to povím, fotím si jenom půl obličeje, protože když se nafotím tak pěkně anfas jako dashulka, tak vypadám jak debil... a fakt na netu nebudu vystavovat fotky, na kterých se sama sobě nelíbím.

      no a z toho plyne, že ještě víc závidím dashulce, má to krásně nalíčené, je strašně pěkná a ještě se navíc umí pěkně nafotit... prostě ideální situace, která mě vede k poznání, že se už fotit a vystavovat asi nikdy a nikde nebudu.

      Delete
    2. tak jestli sis to vztáhla na sebe, tak tě ujišťuji, že jsem nemyslela nikoho kontrétního ;)
      ale přesto si stojí za tím, že polovina obličeje nevynikne jako celý obličej..a když už teda někdo chce fotit půlku obličeje, tak alespoň z toho obličeje musí být něco vidět http://rosesofbeauty.blogspot.cz/2012/06/fruhling-themenwoche-farbenfrohes-fotd.html

      doufám trb, že jsem tě nijak nenaštavala..tvůj blog byl úplně první kosmetický, který jsem začala kdy číst...mám k němu hluboký citový vztah,ale upřímně ty fotky MU jsou trošku horší...
      ale přesto je to tvůj blog, piš a dávej si na něj co chceš...mě to může být fuk..to jen abys nemyslela, že jsem nějaká děvka, co tě chce vyhákovat

      Delete
    3. vůbec jsem si to nevzala osobně. jen prostě si stojím za tím, že ne každému takovéto ánfas fotky sluší. a pokud je někdo takový nefotogenický exemplář jako já, tak je rád i za ucházející foto z profilu.

      a já vím, že moje fotky jsou strašné, proto je už taky nefotím, že ano... ale teď už jsme asi dost mimo téma tady.

      Delete
    4. To není pravda! Když jsi fotila outfit v nějakék obchodě myslím...tak jsem si řikala, že ti to sekne a proč se nefotíš normálně zpředu...ale to jsem si myslela, že chceš zůstat nějak tajemná :))
      Já si na všech fotkách taky připadám jako debil...ale ostatní mi říkají, že vypadám naprosto normálně..tak to bude asi problém trochu v hlavě...

      Omlouvám se Dashulko, že ti to tady spamuji..tak jen kosmetický dotaz, kde se dají sehnat odsypky macu?...

      Delete
    5. On je ten problém asi často v hlavě, spousta lidí už mi řeklo, že jsem fotogenická, ale já si tak vůbec nepřipadám a pravidelně se hrozím toho, když někdo dává třeba na FB fotky z akcí a já tam vypadám jak blb. Mě ta půlka obličeje kolikrát přijde dostačující :)

      Jinak, MAC odsypky mám většinou jako výměnu či přebytky od holek z makeupboxu a existují ještě stránky, kde se dají odsypky koupit, ale je to opravdu pidi množství, asi opravdu jen na zkoušku, 1/4 čajové lžičky. Golden olive mám právě z nějaké této stránky (bodyneeds2.com, ale nevím, jestli ji doporučit, někde jsem četla, že s ní pak holky měly problémy), jak vidíš, už tam skoro nic není, kelly green mám pořádnej odsypek, od kamarádky.

      Delete
    6. fotky z akcí jsou kapitola sama o sobě :D
      jak psal někdo nade mnou..z první fotky jsem si říkala "ujde"
      ale ty dolní jsou fakt parádní...stíny ti nádherně prozářily oči... :))

      Delete
  12. Nevim, jak to delas, ale ja se nikdy nevydrzela pri opalovani opravdu poctive ucit, skripta vzdycky za chvili letela na zem a ja uz jen zavrela oci... A se zavrenyma ocima by Tve liceni take krasne vyniklo :D
    Jinak liceni se Ti moc povedlo, ale rasence bych ja uz asi druhou sanci nedala, mozna jen kdyby to byla nejaka drahota

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já vydržím, naopak nic mě tam neruší, jsem daleko od notebooku a rušivých elementů v něm :)

      Delete
  13. Tak tohle ti moc sluší! :)

    ReplyDelete
  14. Vždyť to říkám, že jsi kočka! Jen víc, vííííc FOTD příspěvků ;) Líčit oči umíš na jedničku a s tvým obličejem dohromady se na to prostě parádně kouká. Ach joo, už abych taky měla zkoušky sfouknutý a mohla se pustit do líčení, nemám na to teď ani čas ani náladu... A lehátko závidím, u nás se tak maximálně můžu vyklonit z okna :D
    Verunka

    ReplyDelete
  15. Strašně moc ti to sluší, na té celkové fotce to navíc krásně vyniklo :)

    ReplyDelete
  16. Jsi krásná, tohle ti moc sluší a krásně jsi to vystínovala. Opravdu super líčení! Já během učení také zkoušela všelijaké experimenty. :) Člověk se musí občas odereagovat.

    ReplyDelete
  17. Jsi fakt kočanda a krásně pihatá:)

    ReplyDelete
  18. Fotky jsou krásné, ale ty ještě víc! Ta předposlední fotka je dokonalost, i poslední se mi líbí :)

    ReplyDelete
  19. Nádhera, na celkové fotce krásně vynikly ty kočičí oči i zlatozelená ve vnitřku očí.

    Mě bohužel tyhle barvy nesluší, moc jsem toužila po Garden paletce od Dioru, ale i když se paní v Douglasovi snažila, vypadalo to na mě blbě..

    Díky za parádní příspěvek a at jde učení hezky do hlavy!

    ReplyDelete
  20. Dáši, jsi krásná holka! A zelená je nejlepší barva ;)

    ReplyDelete
  21. Holky, moc všem děkuju za pěkný komentáře, opravdu jste mě příjemně překvapily! ;)

    ReplyDelete
  22. Teda, moc ti to sluší, zvláště na té poslední fotce! :-)

    PS: Před několika dny jsem poslala peníze za Mac Msf, kdy můžu čekat balíček? :-D

    ReplyDelete
  23. Waaau velmi ti pristane tento typ licenia k ociam :) presvedcila si ma, od dnes sledujem tvoj blog :)

    ReplyDelete
  24. Umět se tak takhle krásně nalíčit!:-) Sluší ti to. Já si stíny nedělala, protože se mi slívaly, ale po objevu báze ArtDeco drží - zázrak. Takže patlám světlý, tak to snad někdy dotáhnu i na výraznější, i když jsem lempl. Jinak na tu řasenku jsem taky koukala, protože mám ráda tu WonderLash. Teď mě překvapilo, jak výborná je Maybelline OneByOne po dvouměsíčním používání, jak mě štvala a slepovala, tak teď jí dolaďuju Great Lash taky od M. Chválím blog, sleduju dlouho, ale nikdy jsem nekomentovala.

    ReplyDelete
  25. Překrásné líčení, moc se mi líbí ta kombinace zeleného líčení s přirozenými pihami:) Opravdu Ti to moc sluší.

    ReplyDelete
  26. Krásné líčení a to mám pocit, že mnoho lidí říká, že zelené ličení nikomu nesluší. Lži to jsou. Tvé oko vypadá nádherně.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha, tak vypadáš nádherně celá. Mně se původně zobrazila jen první fotka.

      Delete

Related Posts with Thumbnails