2012-08-02

TonyMoly nail polishes



Ahoj! Dnes tu pro vás mám swatche tří úžasných laků od TonyMoly. Abych pravdu řekla, tuhle asijskou značku mám spojenou spíše s kosmetikou na obličej a vzhledem ke světlosti BB krémů - hlavního "lákadla" těchto značek, jsem v asijských vychytávkách poměrně neposkvrněná. Na tyto laky mě upozornily až Viennettka a Borůvka, když jsem se ptala po levným dupe Glitter in the air od Deborah Lippmann. A Borůvce tímto moc děkuji, že mi jeden z laků prodala a další dva zapůjčila na vyfocení. Pro případné zájemce mám odkaz, odkud laky pocházejí - zde.

Prvně vám představím Pinky star - teple mléčně růžovej poloprůhlednej lak s červenýma a žluto-oranžovýma puntíčkama a všimněte sei hlavně těch menších třpytek, jakoby utopených, který hážou nádherný odlesky a se základovou barvou skvěle ladí! Lakuje se tak nějak průměrně, nic co by mě nadchlo ani urazilo, štětečky u těchto laků jsou takový kraťoučký a široký kopýtka, ale pracuje se mi s nima vcelku fajn. Jen je potřeba dát pozor na neposedný třpytky, který mají tendenci zabloudit až přes okraj nehtu.




Shooting star je nejbarevnější rej třpytek v nafialovělé tekutině. Tento mě ze všech třech paradoxně zaujal nejmíň, výslednej efekt mi přijde poněkud plochej a ty barvy mi přijdou k základovce dost divoký. To už raději nalakuju nějakej french mani lak a přes to můj oblíbenej efekťák od Essence - Circus confetti. Ale že má něco do sebe, to se mu taky upřít nemůže, v porovnání s ostatníma je však pro mě nejslabší článek.



A na závěr můj favorit, kterej jsem si od Borůvky zakoupila, dupe Glitter in the air alias lak s nádherným názvem Milky Way. Věčná škoda, že fotky nedají vyniknout jeho kráse v reálu. Já mám prostě pro tyto typy laků slabost a pasu po něm už od uvedení GitA na trh, ale přeci jen se mi nechtělo dávat cca 20 dolarů za lak, kterej jen tak běžně nevynosím. Byl kupovaný ještě s nějakou slevu ze stránky, na kterou odkazuju na začátku článku, takže mě vyšel na krásných 120 Kč. Takže jsem naprosto spokojená!



Tak co, který se vám líbí nejvíc? Nebo je to na vás až moc třpytek?

35 comments:

  1. Jsou krásné. Nejvíce se mi líbí asi ten první, ale nepohrdla bych ani tím třetí ;) Souhlas ohledně druhého, přijde mi celý takový nevyvážený... ale zajímavý je, to jo.
    Verunka

    ReplyDelete
  2. Sú nádherné! ten prvý ti pristane podľa mňa najviac :)

    ReplyDelete
  3. po GitA uz tiez dlho tuzim..ešte Revlon Whimsical #430 je tiez dupe, ale k tomu som sa nedostala. Este otazka k lakovaniu - kolko vrstiev si dala a je to bez podkladu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simi, abych pravdu řekla, poznámku k vrstvám jsem si u tohoto neudělala, ale jsou to buď 2 nebo 3, víc určitě ne. 2 jsou pro mě standard, 3 v pohodě akceptovatelný, takže pokud by to bylo víc, určitě bych si to zapamatovala. Právě si myslím, že tento je možná i lepší než originál, ve spoustě recenzí jsem se dočetla, jak dotyčná blogerka zápasila se 4 5 vrstvama :)

      Delete
    2. Jo ještě k tomu Revlonu, právě se mi nechtělo dávat za obyč drogerkovej lak 13 dolarů (momentálně nejlevnější na ebay), když se dřív dal sehnat Dl už tak za 20 - dnes nejlevněji 22. Tento dupe je cenově nejvýhodnější, za 8 dolarů jako když najdeš :)

      Delete
    3. Dakujem za odpoved :) 3 vrstvy su akceptovatelne, pri niektorych lakoch to nie je az taky problem, pretoze dobre schnu. Uz som si ho aj dala do kosika na stranke, ktoru si odporucila, len este nieco pozeram, poistim to radsej a zaplatim za tracking number, na poste sa mi uz 2x vec stratila, ked to nebolo doporucene alebo poistene. Ale ked pridam do kosika dalsiu vec, zas je tam moznost doplatit 2 dolare za tracking number, tak neviem, ci to mam davat pri kazdom vyrobku individualne. Hm. To je otazka :) Koncom septembra idem do Anglicka, tak mozno bude este tento Revlon dostupny, az tak velmi sa v tom nevyznam :)

      Delete
  4. Jsou vážně krásné, nejvíce se mi líbí Pinky Star a Milky Way (už ty názvy :D)

    ReplyDelete
  5. Sladké <3 Brala bych všechny

    ReplyDelete
  6. Wow, strašne krásne sú, ten prvý sa mi páči najviac, sú také na zjedenie :D

    www.letsseesomething.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. K tomu opaleni je ten prvni ruzovy moc pekny a ty lahvicky!!

    ReplyDelete
  8. Jeden hezčí než druhý! Ale nejvíc mě teda zaujal asi ten poslední, ten prostě nemá chybu! :)

    ReplyDelete
  9. Ten růžový a poslední jsou naprosto úžasné! Vypadají opravdu nádherně! :)

    ReplyDelete
  10. No ty jsou úžasný ! Nejvíc se mi líbí ten modrý. Fakt skvělé :)

    ReplyDelete
  11. Jé. Nejdříve to vypadá jako nějaký milk shake, až se mi sbíhají sliny. A pak to vypadá na nehtech ještě líp:-)

    ReplyDelete
  12. Můj favorit je Pinky Star, ta barevná kombinace se mi velmi líbí :)

    ReplyDelete
  13. ten modrozeleny je prekrasny :) vyzera ako morska pena...

    ReplyDelete
  14. Nejvíce se mi líbí ten první :)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Poslední se mi líbí nejvíc :)

    http://sisis-world-everything.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  17. jsou krásný. ještěže na ty laky moc nejsem, už bych je měla jinak dávno koupený. takhle mi alespoň zbylo víc peněz na jinou naprosto nepotřebnou kosmetiku.

    ReplyDelete
  18. Na mě jsou moc sladké a takové mléčné :D :D


    http://svetpodles.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  19. Ja osobne nemám veľmi rada laky s trblietkami, ale tieto sa mi neskutočne páčia, naozaj, krásne sú :) Krásny je ten modrý

    ReplyDelete
  20. Já preferuji v laku spíše jednu partu třpytek.. ale ten třetí není špatný ;)

    ReplyDelete
  21. Nikdy se mi třpytky v lacích moc nelíbíli, ale tohle vypadá dobře ;-)


    www.deer-meadow.com

    ReplyDelete
  22. Já jsem si nedávno takový lak sama vyrobila:). Použila jsem tělovo-růžový lak na francii a do něj jsem nasypala různobarevné třpytky od vietnamců,které mi doma nevyužité leží už hodně dlouho,pořád jsem nevěděla,co s nimi. A výsledek je skoro stejný:D Lucka

    ReplyDelete
  23. Pěkné pastelové barvičky. Ještě nedávno mě třpytkové laky braly, teď jsem spíš pro klasické bez třpytek.

    ReplyDelete
  24. jeej, mne tie farbicky pripominaju cupcakes !! :))) vyzeraju dobre

    ReplyDelete
  25. Wow, tak ty jsou! Třpytky miluju :D.

    ReplyDelete
  26. Υou гeаlly make it seem really eаsy alοng with youг preѕentation hoωеvеr I to find thiѕ matteг to bе actually ѕοmething thаt І feel I ωoulԁ by no
    means understand. It κіnd οf feels too complicated and еxtгemely extеnѕіve for me.
    Ι аm having a loοk ahead for youг neхt submit, I'll attempt to get the cling of it!

    My web page - http://beatyourpb.trainingdiaries.com/event/view/18645/most-perfect-50th-birthday-prevalent-for-your-the-mother

    ReplyDelete
  27. Aω, thiѕ waѕ a very good post. Spеnding
    some time and actual effοгt to maκe a
    verу gоod aгtіcle… but whаt сan I say… I procгastinate a whole
    lot and ԁon't seem to get anything done.

    my site; Alumnigebe.Com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails