2012-09-21

Summer random - beach edition

Ahoj! Vím, že poslední dobou moc nepřispívám, ale určitě to bude lepší! Teď mám nějaký hektický období, kdy jsem nějak kosmetiku nestíhala kupovat, ani recenzovat (ještě že aspoň používat ju stíhám, žejo). Momentálně vás zdravím ze svojí opravdu zasloužené dovolené, a protože mám moc ráda random posty typu co mám v kabelce a tak, tak doufám, že i vás tímto potěším a bude to někoho zajimat. Takže live fotky přímo z apartmánu a pláže :).


Vybavení koupelny, myslím, že vše už asi znáte. Miniaturky Avene se mi na cestu velice hodí. Věnoval mi je parfums.cz, to jsem se fakt hodně smála, když mě kontaktovali pod článkem, kde jsem ze srandy psala, že mi mě měli snad platit za to, že jim dělám reklamu  tímto děkuji! A jeden ze sprcháčů Balea má v sobě ve skutečnosti přelitej šampon Tigi, abych s sebou netahala tu skoro litrovou pixlu!


Opalovací koutek. Nadšená jsem z kokosovýho opalováku Balea, ale všeobecně se připravte na to, že řada Sundance je až extrémně vodělodolná. Což je sice dobře, ale může vám vadit lehounce bílofialovej povlak, kterej zanechává. Jen tak se jich nezbavíte. Ale krásně vodí a evidentně fungují. Poopalovák s kokosem no, vyfotila sem to tak blbě, že není vidět :) je taky vcelku fajn, má v sobě jemný třpytky, který nevypadaj lacině. A na kůži zanechává jemnou, příjemnou vůni. Propadákem roku je Aloe vera gel. To si nekupujte. Lepí to jak prase. A potom z kůže začnete olupovat malý lepivý odrolky. Kvalitka. A příjemně mě překvapila Bioderma, používám na obličej, na to, jak dražší opalováky v testech spíš propadají, mi přijde vážně fajn a hlavně vůbec neštípe, ani v očích. Btw, jak řešíte SPF u moře v oblasti očí? Já si tam dávám prostě klasickej opalovák, ať nemám předčasný vrásky :)


Ačkoli letní dovolená, září už mě ovlivnilo a na nehty jsem nabalila spíš pro mě typicky podzimní odstíny. Menší balení nej odlakovače z Rossmanna a krém Balea s ureou na nohy nesmí chybět. Velká VS taštička je na šminky, malá plastová je ta nejlepší věc do plážové tašky. Vejde se mi do ní telefon, balzám a pár euro. A taky velice báječná věc, když vás chytne bouřka na pěším výletě mimo civilizaci a máte plátěnou plážovou tašku :). Děkuji mýmu obalu na telefon i foťák, díky nim můžu stále volat a fotit :).


A plážový nezbytnosti v akci - taštička, opalováky, svačinka. 


A bonusovka :) Mějte se krásně, zkusím jít do sebe a stíhat články častěji :)



19 comments:

  1. Hmm, Řecko, tam jsem taky byla :) Kde přesně se nacházíš, jestli to není tajný?
    Jinak, já si vyzkoušela na dovolené opalováky od Vichy, a 30ka zanechává povlak taky..to dětská 50ka je lepší.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, nejlepší ze všeho jsou podle mě oleje s faktorem třeba 20. škoda, že se dají sehat spíš v zahraničí a u nás vůbec....

      Jinak, jsem na Lefkádě, a opravdu to tu stojí za to :) Po příjezdu udělám asi nekosmetickej dovolenkovej post, je to tu jak v ráji :)

      Delete
    2. Jééé Lefkada, to ti fakt závidím, já tam byla někdy před 15 lety ještě s rodiči a loni jsem tam byla s přítelem a skoro jsem to tam nepoznala jak se to tam rozrostlo. Ale je tam moc krásně a ty pláže!a dokonce odlet z Brna. Jinak koukám, že máš v kosmetické výbavě skoro to samé co já jsem letos měla. Tak si to tam užij! Petra

      Delete
    3. To určitě udělej! Lefkada mě už delší dobu láká,tak uvítám tipy na fajn letoviska s pěknými plážemi. Na cestovky moc nedám,zajímá mě spíš osobní zkušenost:)
      Jinak Řecko miluju. Rhodos,Zakynthos,Kypr- všude to byla nááádhera!

      Delete
    4. Bude bude, myslím, že to bude obří spam tak na dva články. Osobně Řecko miluju, mám ráda menší letoviska a malý ubytování, krásnou přírodu. Do kýčovitýho hotelovýho komplexu v Egyptě a podobných arabských zemích by mě nikdo nedostal ani heverem :) Takže plánuju takovej cestovatelskej post :)

      Delete
    5. Přesně! Menší fajn hotýlek a hlavně krásná pláž+příroda - to je moje:) Přeci kvůli moři tam jedu ne:). V baru můžu sedět i tady:)

      Delete
  2. Uaaau, kraasa:) ja som bola tento rok tiez az na koci augusta na malorke, a nikdy viac ku koncu pazdnin nepojdem, 3 dni zo 7 nam prsalo:((
    oblast oci riesim velkymi okuliarmi, ktore neskladam ani vo vode. aj ked mam vzdy opalene biele kruhy.. :) lepsie ako mat neksor vrasky.. a na slnko vzdy len biodermu..

    Lala

    ReplyDelete
  3. Já ti tu dovolenou tak závidím :) Se někam vykopu až příští rok :/
    Užij si to!!

    ReplyDelete
  4. Je to tam nádherné a moc se mi líbí ta taštička od VS :)

    ReplyDelete
  5. Krása pohledět! Oční okolí a léto...taky moc nevím, pod očima se namažu opalovákem, ale spíš se očními okolí vyhýbám obloukem - jakmile se to dostane do očí, štípe to celej den jak bláze a nezbavím se toho ani vypláchnutím vody!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahle Bioderma mě právě neštípe ani při kontaktu s mořem a to si mažu oči opravdu důkladně. Nechápu to. Jindy u moře jsem půl hodiny slepá, když se mi dostane opalovák zkombinovanej se solí do očí. Teď jen promnu a pohoda :)

      Delete
  6. Moc hezký článek, baví mě tyhle "nakukováky" do kosmetických výbaviček a koupelen :-). Užij si to a odpočívej, ať se pak můžem těšit na další články :-)
    Heli

    ReplyDelete
  7. Jeeee to se někdo má:-) já na obličej používám to stejné jak na tělo

    www.luciet2.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. zvu tě k sobě na giveaway ;) http://janniebel.blogspot.cz/2012/08/the-first-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  9. vítej zpět :) opalováky od Biodermy jsou dle mého ty nejlepší, mám s nimi opravdu jen tu nejlepší zkušenost :))

    ReplyDelete
  10. Aj ja by som išla hocikedy na dovolenku!


    Pozývame ťa + čitateľlky s Dewy na našu GIVEAWAY!


    http://stoker-dewy.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Lefkada je pľkná. Já se v pondělí večer vrátila z Rhodosu, bylo tam nádherně. A oční okolí mažu opalovákem, co používám na obličej a v pohodě. Těším se na dovolenkový post, já se teď snažím něco sesumírovat, ale vidím to na víc článku.

    ReplyDelete
  12. kde jsi sehnala tu taštičku od VS

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails