2012-11-22

Dior DiorSkin Nude tan sun powder 002

Ahoj!
Dneska jsem tu s recenzí, kterou jsem se původně zdráhala publikovat, pač jde o letní limitku a myslela jsem, že už je všude fuč...ale Nikoušek mne vyvedl z omylu, minimálně sem tam ho ještě seženete. Neříkám, že všude, ale pravda, ten můj je taky kupovanej až po létě (na dny Marianne). 


Dnešek bude spíš obrázkovej než vykládací (u mě docela výjimečnej stav, haha). Prvně mi přišel takovej poněkud nudnej, docela jsem se nad ním ošklíbala, jasnej favorit byl pro mě tento Chanel. Takže Dior proti němu vypadal trošku jako Popelka. Nicméně klame tělem, na tváři je úplně něco jinýho, je to skutečně spíš bronzer/tvářenka, lehce rozjasňující, kdežto Chanel za mě - tolik nebarví a používám ho daleko raději jen jako rozjasňovač. Takže vlastně tyto produkty pro mě nejsou substituty a nebudu je nadále srovnávat, protože je mám moc ráda oba :).




Zde máte pudr nafocenej ze všech možných úhlů a světel, jak vidíte, vlastně je moc hezkej, že?Rozhodně minimálně fotogeničtější než Chanel, ale pššt, už jsem přece slíbila, že je nebudu srovnávat :). Největší výhrou je pro mě smíchání všech odstínů a nanesení na tvář. Vznikne úžasná béžovo broskvová barva, pro lidi jako já, kteří se pořád schizofrenně potácejí mezi tvářenkou a bronzerem, značka ideál! Ani moc růžová, ani moc hnědá. A osobně si myslím, že tohle v drogerce prostě neseženu. Jestli bych si neuměla v drogerce něco vybrat, tak asi tvářenku. To by byl

:))))

No nic, popojedem, a nebudu tu drogerku tak dramatizovat, nyní teda samozřejmě přichází fotky na tváři, ale mám pocit, že v tomto počasí něco fotit i za denního světla je prostě opravdový umění! Ale snad je vidět, že jde o přirozenou, šmrncovní, ale přitom decentní barvu. A hodně se těm fotkám směju, koukám, že už mi na tvářích začala rašit zimní srst :D. Máte to taky tak? Ještěže jsou aspoň světlý!
Krásnej den všem přeju!





17 comments:

  1. :D Sheldon je vážně zlatíčko!

    Teď jsem si rozklikla ten Chanel, abych mohla porovnat (:D) a mně se líbíš víc v něm :)

    ReplyDelete
  2. mě se od prvopočátku líbil design Diora, přijde mi sofistikovanjěší (zřejmě nejsem na proužky :-)
    za sebe musím říct, že jsem vždy nakupovala z dekorativky hlavně Dior a Chanel zcela ignorovala (nechápu však proč) a poté, co se na všech blozích objevují nová a nová Chanelovská zkrášlovadla, tak jsem zkusila a .... musím říct láska! Už dva měsíce nekupuji jinou značku :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nedivim se...Chanel je prostě Chanel, o tom jako žádná :)

      Delete
  3. Hele řeknu to na rovinu..mě se prostě nelíbí :D ...koukala jsem na něj v Sephoře a prostě mě vůbec neoslovil...radšejc kolegu Chanela :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, a zkoušela jsi ho? já na něho pěkně křivila hubu, ale po nanesení na tvář jsem se divila..a vůbec, už se mi začal líbit i jen tak...prostě je to něco úplně jinačího než Chanel, ale podle mě stojí za to! ;)

      Delete
  4. taktiež sa prikláňom skôr k bronzerom, pri lícenkach mám pocit, že mi zosvetlujú pleť... bronzer nie je taký výrazný a dá s ním konturovať pleť. Nemám ani dior ani chanel, ale keď už, tak chanel je pre mňa väčšie lákadlo:)
    mimo iného ťa pozývam na moju giveaway aj o výrobky Weleda a Loccitane :) justinaforfun.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. tyjo.. vsichni o nem mluvi v superlativech - asi se na nej taky juknu .-))

    ReplyDelete
  6. Krásná barvička na obličeji. Já mám také spíše ráda bronzery, nemám ani Dior ani Chanel, jen obyč se Sephory, ale jsem s ním spokojená. :) Každopádně by mě lákaly oba. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak co třeba udělat si radost k Ježíšku?

      Delete
    2. TAkovýmhle stylem by musel být Ježíšek milionář, kdybych si chtěla dělat radost se vším na Vánoce :D Ale nějak se to omluvit musí, že! :D

      Delete
    3. Jako pohoda...nemám ani jeden dárek, ale mám vyhlídnutých asi milion věcí, kterýma si chcu udělat na Vánoce radost...sem asi holt sobecká potvora :))
      Ale jooo i na ty dárky dojde :)

      Delete
  7. Líbí se mi to balení a po aplikaci na tvář vypadá moc hezky.

    ReplyDelete
  8. Nádhera, chci ho a to ještě letos! Vypadá přirozeně a pro Dior mám slabost...a NUDE v názvu...skvěle by se mi doplňoval s Dior rouge Nude:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails