2013-06-27

Summer random shopping tips


Ahoj všem! Dnešní článek je čistě nákupní...kde koupit výhodně kalhotky Victorias secret, jak levně sehnat na českém internetu podprsenku typu 65E, 70 F? Másla z Body shopu levněji, čtení na dovolenou...to všechno najdete v mém červnovém článku pro blogerky.cz. Na FB Přiznání Blogerek jsem se dočetla, že články na blogerkách nemáte rádi, že vás hrozně obtěžuje to jedno kliknutí navíc :-). Tak mě zajímá, jestli to tak mají i moje čtenářky a upřímně doufám, že aspoň pár z vás na článek klikne a bude se líbit...dejte mi vědět do komentářů...


Mějte se krásně..

25 comments:

  1. Děkuju za tipy na podprdy! Přesně tohle sháním! :)

    ReplyDelete
  2. tie su krasne :O

    Ahoj nechcela by si vzájomné sledovanie ? :)
    PS: ja ťa už sledujem ❤
    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. mna jeden klik neobtazuje:) a clanok je super. hned som si pozerala aj plavky, ktore aktualne zhanam a konecne sa mi pacili viac nez jedny:)

    ReplyDelete
  4. mně třeba ty blogerky moc nebavěj - vadí mi, že pro koment se musí člověk zaregistrovat (no to ani náhodou) a když chce teda napsat reakci, musí zase zpátky na blog - kterej už ale třeba zavřel, nebo musí myslet na to, aby ho nezavíral, takový jakože nepohodlný ..

    každopádně, tipy dobrý :) akorát k tý jahodě, tam jsem už neobjednala, ani nepamatuju, některý jejich ceny hlavně evropský kosmetiky jsou spíš (špatnej) vtip - a to nepočítám opruz s proclením
    ale na ty denní slevy mrknu

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ty komenty to je vopruz to mas pravdu..moc diky za nazor...a nektery ceny na jahode jsou fakt joke ;)

      Delete
  5. Ja popravde články s preklikom na blogerky vôbec nečítam, toto je úplne prvý a asi aj posledný :D Niežeby bol zlý, ale príde mi to ako krok navyše a zbytočný, veď každá blogerka má aj svoj vlastný blog, tak načo sa tlačiť na ďalšiu stránku, keď obsah aj forma článkov sú totožné.
    Nikavero

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diky moc za nazor...zkusim to jeste nejak vylepsit ;)

      Delete
  6. Na blogerky som sa zaregistrovala, ale odvtedy som tam asi sama od seba ani nebola. Nebaví ma taký štýl, rovnako ako ani Bloglovin. Pokiaľ ale blogerka, ktorú sledujem cez GFC pridá článok s linkom ako ty teraz, nemám problém si kliknúť. A článok sa mi páčil :)

    ReplyDelete
  7. Nebudu ti lhát, jakýkoliv článek jakékoliv blogerky pro blogerky.cz nečtu. Nevím, jaké to má pro vás výhody, ale mám pocit, že si na tomhle vašem snažení někdo mastí kapsu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidis takto jsem o tom nikdy nepremyslela tak diky za novy uhel pohledu...je jasny, ze clanky jsou ode me, tak je to proste muj styl ;). Snazim se vzdy clanek pojmout trosku jinak ne jak klasickou recenzi/haul nebo tak, ale spise informacne s nejakymi tipy a tak....jinak dostavame zqnto vzdy nejakej balicek s kosmetikou ci darkovou poukazkku...

      Delete
  8. Úplně upřímně, ten server mi přijde celej zbytečnej a hodně článků vypadá na to, že je někdo jen tak rychle naškrábal aby tam vůbec něco hodil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dejni diky za uprimnost ;)...prijdou ti aji moje clanky horsi nez ty normalne blogovy?
      Moc diky za nazor ;)

      Delete
    2. Tvoje ne, ty mi přijdou zatím stejný jako bys je psala sem, ani jich nemáš tolik jako některé slečny..ale tak, když to jejich svědomí nevadí, že z toho čiší, že to píšou jenom pro dárečky, tak ať si to užijou, já ty články přeskočím a všichni jsou spokojení. Ale popravdě, když jsem tam tvůj článek zahlédla poprvé, tak mi hlavou prolítlo něco ve smyslu: proboha, Dashulka už taky?!

      Delete
    3. :D :D lol, poslední věta dobrá...ještě že sou tu lidi jako ty, co umí říct názor na plnou hubu, díky!

      jinak Dejni já teda nevím, přiznám se (je to celkem ostuda, když pro ně píšu), že je to něco jako českej bloglovin tak trošku....některé holky tam mají prostě "přidané" blogy a jak publikujou článek, ukáže se to i na blogerkách...pokud vím, tak články přímo pro blogerky.cz píše jen tak pět holek a vždy je jeden článek na měsíc...

      Delete
  9. abych byla upřímná, tak většinou nečtu. to už musí být něco opravdu zajímavého, abych klikla :) tenhle článek mě ale zajímá, tak jdu poctivě číst :)

    ReplyDelete
  10. Tvoje články mi na tom baví a tenhle je pro mě šitej na míru. :)

    ReplyDelete
  11. Holky moc vsem dekuji za nazory a vazim si toho, ze jste vyjadrily i konstruktivni kritiku! Takhle by to na blozich melo vypadat, jsem fakt rada za sve ctenare!

    Zkusim nad tim popremyslet, jak clanky vylepsit nebo pripadne je radsu nepsat,ale ba druhou stranubjsou tyto clanky pro me taky neco jinyho a priprava me bavi ;)

    ReplyDelete
  12. Taky obvykle na články pro blogerky.cz nebo kamoska.cz neklikám, nějak jsem nepochopila celý ten koncept a trochu mě to obtěžuje. Jinak tvoje články čtu ráda, akorát jediný právě pro tenhle server byl... hmm, tuším něco kolem akné to bylo? No, tak ten jsem zhltla, jiné ne-e. Obsahově nevidím rozdíl proti těm a proti článkům čistě tady jen na blogu, v tom tě chválím :) Jen ta forma mě neoslovuje.
    Verunka

    ReplyDelete
  13. taky se musim přiznat, že články na bloggerky nečtu. KDyž jsem si přečetla nadpis, tak jsem si řekla ,,tyjo, něco přesně pro mě!" a po kliknutí ,,aha, blogerky.cz, tak to nic."
    Nejde o to, že by mě obtěžovalo jedno kliknutí, jde mi spíš o princip. Pokud čtu nějaký blog, ta si chci číst blog a ne se proklikávat do horoucích pekel. Připadá mi to maličko jako podvod, článek s lákavým nadpisem a tam nic kromě odkazu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mě mrzí, že to bereš takto....jako abych pravdu řekla, tak na jednu stranu si říkám - jedno kliknutí, proč to čtenáři tolik hrotí, ale na druhou stranu se nedivím, to rozhraní a design mi přijde taky ne tak útulný jako blogger...

      Každopádně díky za názor, asi se fakt zamyslím, jestli ještě budu pokračovat v tomto...protože samozřejmě s každým článkem si dám práci, baví mě a zabere čas a je celkem škoda, jestli si ho přečte o o půlku míň lidí, než kdybych ho publikovala normálně na blogu...

      Delete

Related Posts with Thumbnails