2013-08-16

Astor Lipcolor butter

Ahoj všem! S touto recenzí jsem si trošku pospíšila a dala jí přednost před jinejma věcma, který čekaj na svých pár minut slávy dokonce i několik týdnů...ovšem vytušila jsem příležitost naservírovat vám tuto novinku pěkně zčerstva něž o ní bude psát každej druhej blog a vy už budete články s touto tématikou přeskakovat podobně jako třeba v období Whisper-horečky. Tak snad mám ještě čas, zatím jsem na moc blozích nic nezaznamenala, pochvalně se o nich zmínila Rendy, na základě jejíhož doporučení jsem si já hned jeden koupila. Mrkněte se k ní na swatche ostatních odstínů, co jsou k dostání. 


Musím říct, že značka Astor jde totálně mimo mě a v drogeriích jsem ji vždy naprosto automaticky míjela. Ani nevím, proč jsem tedy tak razantně usoudila, že tohleto bude to pravý. Asi přirozenej instinkt pravé lovkyně kosmetiky. Jako správná konzerva jsem nevybočila ze své komfortní zóny a pro začátek zvolila odstín 002 Loved up, ale už teď přemýšlím, že si časem zajdu pro nějakou šťavnatější barvu. Při náhodným googlení jsem došla na pro mě novou a zajímavou informaci a to to, že Astor je pravděpodobně evropská speacialitka, MUA tuhle značku vůbec nezná a při hledání recenzi mě to házelo na samý francouzský, německý atd. blogerky. Haha, konečně máme i my něco, co nám za oceánem můžou závidět :). Teda pokud nebudeme myslet na ty stovky výrobků na dosah ruky, který můžem závidět my jim.


Barva je to klasická nude růžovobéžová s teplým podtónem, mini třpytem, kterej na rtech podle mě vůbec nepostřehnete a na rtech zanechá příjemnej nádech požadovanýho odstínu. Ne tak moc jako rtěnka, ale v dostatečným množství, ne jako nějakej wannabe tinted lip balm, jehož barvou se můžete kochat leda v balení a při aplikaci na pusu skutek utek. Spolu s barvou rtům dodá i lesk. Hlavními dvěma důvody, proč mě tahle blbina tak nadchla ale jsou:

  • Je to neskutečně příjemný na rtech. Hodně mastný, hebký a poměrně dlouho vydrží. Konzistencí mi připomíná můj nejoblíbenější Tinted lip conditioner od MACu, akorát že Astor je ještě o kapičku hutnější a trvanlivější.
  • Ta vůně! Regulérně obšlehnutá od MACu, takže pokud parfemaci jejich produktů na pusu milujete tak jako já, rozhodně se u nich v drogerii zastavte. Takže se jedná o sladkou, ale přesto jemnou a nepříliš silnou boží vanilkovou vůni. Teda nevím, jak moc se mi líbí až tak okatý vykrádání nápadu, no ale co, když furt nechcou otevřít obchod v Brně a v Práglu už je nevimkolikátej, tak ať si trhnou ploutví...
No a hlavně? Stojí asi 150 Kč a seženete ho ve svý drogerce. Balení se mi rovněž líbí, přijde mi docela bytelný a uzávěr drží na místě a jen tak se neotevře. Dá se i celej vyšroubovat, tak vidíte, kolik produktu tam skutečně je a zase zašroubovat zpátky. Upřímně jsem čekala nějakej podfuk, ale je toho celkem dost, velikost běžné rtěnky.


Už je máte taky vyzkoušený? Podle mě fakt stojí za to, po dlouhý době něco z drogerky, co je fakt pecka!

PS: nikdy dřív jsem si toho nevšimla, ale blogger mi normálně tentokrát totálně zprasil fotky. Tak se omlouvám za jejich sníženou kvalitu a stydím se...přefotila bych to, ale když ono to vypadá hezky jak je to takhle nový a nezprzněný :)


16 comments:

  1. Je skvely.Mam odtien feeling feline,tiez som o nom pisala, a teda neviem si ho vynachvalit;)

    ReplyDelete
  2. Až budu mít nakupovací, nějaké musím pořídit, jsem skálopevně rozhodnutá. Jakmie je to v tužce, nemůžu si to nechat ujít. :D

    Blogger mi taky poslední dobou przní kvalitu fotek, takže jen první nahravám na blogger a další fotky v článku na nějaký externí server. I tak mě ale štve ta první ošklivá fotka, ale jinak by se ukazoval jako příspěvek bez obrázku...

    ReplyDelete
  3. Dneska jsem po tomhle koukala :D a mám v plánu si pořídit :)

    ReplyDelete
  4. Teda na puse to vypadá fakt luxusně, něco takového si musím pořídit :)

    anesagill.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Vypadá dobře, ale určitě bych si pořídila ten šťavnatější odstín :) Musím na to mrknout! Btw. ten Blogger dělá pořád jenom problémy haha))
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on WordPress
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on Blogger

    ReplyDelete
  6. Ja som tiež o nich písala na blogu a mám odtiene Feeling Feline a Pink Lady, a iné cez leto ani nepoužívam :-)

    ReplyDelete
  7. wow urcite si koupim a zkusim nejakou ruzovou:) jaky bys dala tip?
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    ReplyDelete
  8. Určitě se na to skočím do drogérky podívat.. Líbí se mi i tato barva.

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. ano, mám je vyzkoušené, mám tři odstíny a jsem s nima nadmíru spokojená, používám je celé léto

    ReplyDelete
  10. Podle mě je fakt suprovej :) Za chvíli toho budou plné blogy, protože se chvála šíří ze všech stran :) Tohle se Astoru fakt povedlo a taky se chystám pro další odstín :)

    ReplyDelete
  11. Utíkám do nejbližší drogerie hned jak ji otevřou :)

    ReplyDelete
  12. Vypadá krásně!

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. Mám taky 002 a jsem max spokojená. Absolutně souhlasím se vším co jsi napsala. Už se těším až si pořídím další barvičku :)

    ReplyDelete
  14. Ke komentáři jsem se dostala až teď a na základě tvojí i Rendy recenze jsem si ho dnes koupila a jsem nadšená, takže ho beru i na dovolenou. :)

    ReplyDelete
  15. Taky už mám jeden kouske dokonce ve výrazné barvě a je to fakt poklad! Drží a drží takže jdu jasně do dalšího :) Tento odstín je moc pěkný :)

    ReplyDelete
  16. chci ho, ale pořád se nemůžu rozhodnout pro odstín :( :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails