2013-08-15

Fall tips

Ahoj všem!

Pokud si chcete počíst něco o mých přípravách na podzim, pár novinkách v kosmetice a  taky něco málo o módě, mrkněte na článek na blogerkách. Je to takový hodně random, ale já tyto typy článku zkrátka ráda, tak doufám, že i vy :)






Pokud chcete číst celý článek, klikněte ZDE...a dejte mi do komentů vědět, jestli se vám líbil!

Mějte se pohádkově a modleme se, ať se ještě vrátí léto!

11 comments:

  1. Článok sa páčil :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. Já miluju podzim, hlavně teda období babího léta, loni vyšlo nádherně, jsem zvědavá letos, no a zima... na tu raději nechci ani myslet. Zatím se nepřipravuju, užívám si léta:)

    ReplyDelete
  3. Článek je super. S tou módou to mám podobně, saka na podzim miluju! a boty si představuju hodně podobně jako ty.. jenže je ne a ne někde koupit. Jinak ty poslední nehty jsou super! To musím vyzkoušet.. teda až mi třeba někdy dorostou takhle hezky nehty :D.

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Modlím se ať se léto vrátí a neodejde ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Super článek. Stejně jako ty na letošní zimu hledám jezdecké boty, ale už teď vím, že to bude boj. Sháněla jsem je i loni a nesehnala. Ale už teď jsem si ještě ve slevách na F21 koupila šedivé semišové kontníčkové botky na malém podpatku - do 7 cm, tak se těším až přijdou a doufám, že mi budou.
    Jinak ta paletka vlevo je skvělá, ale kupovat zatím asi nebudu - moje make-up uniforma na oči je báze, černé linky na horním víčku a řasenka. Stíny nosím spíš na nějaké slavnostnější příležitosti.
    Podzim ale mohl ještě měsíc a půl počkat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo jen ať ten podzim čeká a dlouho...no ty jezdecký boty už jsem taky sháněla loni a nic mi ne a ne padnout do oka...zas se mi nechce dávat 1200 za nekožený, který se rozpadnou jako ty, co jsem si koupila loni :(

      Delete
  6. Pěkný :) taky plánuju začít boj a hledat pěkný boty na podzim, někdy to jde fakt těžce :)

    ReplyDelete
  7. Ty kalhoty jsou super .))

    Jinak.... máme nový blog, který se týká mody, líčení a podobně... právě u nás na blogu probíhá soutěž, GiveAway o ceny jako jsou například čtyři stíny od essence nebo lak na nehty od Miss Sporty, a další ceny :) Budeme rádi když se přihlásíš... je to velmi jednoduché... stačí napsat nejoblíbenější film a můžou být ceny tvoje:) http://www.teenagestylee.blogspot.cz/2013/08/ahojj-mame-tady-giweaway-o-skvele-ceny.html MĚJ SE KRÁSNĚ AHOOOJ :)))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails