2013-08-19

Gabriella Salvete stars: 05 Raspberry

Ahoj!
Jak jsem před nedávnem slíbila, tak taky konám - psát více lakovacích příspěvků. Dnešní článek bude věnovanej laku z všem dobře známé kolekce od Gabrielly Salvete - Stars. Abych pravdu řekla, většina těch glitrových mi moc neříká, jsou na mě až moc divoký, ale růžová? Víte, jak to s ní mám. Tu já zkrátka můžu. Tento lak jsem si pořídila i přesto, že tyhlety "taknějakmatný" finishe vůbec nemusím a prostě si nemůžu pomoct, je to hotová obsese - kdykoli jsem měla nějakej lak schnoucí do matna, i kdybych si prsty usekla, stejně jsem na to musela topcoat prásknout.


Tohle byl historicky první lak v mým životě, na kterej jsem ten topcoat prostě nedala. Nalakovala jsem ho (lakování je relativně v pohodě, ale oproti "normálním" lakům jde trošku ztuha, přirovnala bych to trošku k neonkám) a čekala, co se bude dít. Zatímco lak postupně schne, z původně hladkýho povrchu se začínají tvořit různý ty hrbolky a "pískový zrníčka". Prvně jsem si říkala ježiš, to je hnus. Ale počkala jsem, konečný vykreslení textury po uschnutí proběhne až po několika desítkách minut. A jak jsem tak na to koukala, ono se mi to začalo i líbil a topcoat zůstal spokojeně v poličce bez většího přemáhání se. Vyzdvihnout musím ale barvu, kvůli které jsem si ho hlavně koupila. Výrazná a šťavnatá malinová, zdá se, že jde místy až do neonu, jak je zářivá. Mám za to, že v lahviččce vidím trošku mikrotřpytu, ale na nehtu se to vůbec neodrazí. 




Příjemně mě taky překvapila výdrž. Vím, že je to individuální podle nehtů, ale mě tento lak vydržel 4 dny a špičky se začaly šoupat až den 5. To už je u mě opravdu rekord, normálně mi lak vydrží hezkej tak ty dva dny...z toho jsem byla úplně nadšená!

Na fotkách mám dvě vrstvy bez nadlaku. Co říkáte na laky Stars vy? Já musím říct, že tohle pro mě byla v drogerce fakt barvou, kterou bych skoro nominovala na úlovek léta. Fakt mi tento lak učaroval.

Jakože to všichni víte, ale kdyby náhodou, tak najdete jej v Rossmannu za cenu okoo 80 ,-

39 comments:

  1. Mám ho taky a zamilovala jsem si ho, na léto ideálka.

    ReplyDelete
  2. ten je krasny :)) ja mam odtien princess a mysterio grey a som velmi spokojna...tento som si bud nevsimla alebo ho ani nemali.kazdopadne pojdem po neho.ja na ruzovu velmi nie som,ale toto su tak krasne farby,ze ich chcem :)

    ReplyDelete
  3. Tento styl laků se mi obecně nelíbil, ale nějak jim začínám přicházet na chuť a sama již dva vlastním. Tenhle mi přijde božský a na Tvých krásných nehtech vypadá opravdu úžasně!

    ReplyDelete
  4. Já už si musím nějakej pořídit. Strašně se mi to líbí, všichn to chválej a já furt nejsem schopná do tý drogerky dojít! :D

    ReplyDelete
  5. Mám ho doma, zatím sbírám odvahu nalakovat... :) Mikrotřpyt v lahvičce taky vidím... :)
    Jinak se mi laky stars nelíbily nejdřív ani trochu, ale nakonec jsem si je zamilovala, tedy přinejmenším ty glitrové, tenhle jsem ještě nezkoušela, tak uvidím... :)

    ReplyDelete
  6. Moc se mi tyhle laky líbí, ale ještě žádný nevlastním, což bych měla napravit :) Na nehtech vypadá opravdu skvěle a i ten odstín je nádherný :))

    ReplyDelete
  7. Jak se ti to odlakovává? Já si u té první kolekce málem ubrousila tamponky, jak to nešlo :D

    ReplyDelete
  8. Já pořád pokukuju po tom světlejším, ale vždy nakonec odejdu s tím, že to použiju párkrát a bude doma stát. Tak počkám raději až ho uvidím v nějaké akci v Rossmannu :D

    ReplyDelete
  9. Pořád o nich čtu a už se budu muset dokopat nějaký si koupit, protože vypadají opravdu krásně a výdrže je tedy parádní. To by mohly vydržet delší dobu i mně. Barvička je to tedy krásná. :)

    ReplyDelete
  10. tahle barva vypadá úžasně. zatím vždycky okolo nich v drogérii přejdu a řékám si: ne, ne nutně to nepotřebuješ.. ale zrovna tenhle je tak pěkný

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. jaký je to prosím přesně odstín? taky jsem ho ještě neviděla, je moc hezký :)

    ReplyDelete
  12. Moc se mi to líbí :) Taky asi nějaký pořídím, tahle barvička je krásná :)

    ReplyDelete
  13. tenhle mám taky, potom ten světle růžový a ze staré kolekce korálový a lila :)

    ReplyDelete
  14. No z téhle nové kolekce mám jen Princess a tomuto jsem se úspěšně vyhýbala (abych jako nezaplakala nad obsahem své peněženky), ale po tvém příspěvku asi bude můj. Je krásný!! Nikol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Princess bych urcite taky chtela...u nas byl vyprodanej...

      Delete
  15. riadne krásny lak :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  16. Mám všechny kromě toho korálového (neslušel by mi) a tohohle, který se mi pořád nedaří sehnat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jsem zas nesehnala ten princess..a to chodim do relativne dobre zasobenyho a nevybrakovanyho Rossmanna tam u nas...budu cihat :-)

      Delete
  17. No, já mám ten světle růžový a přijde mi, že po nalakování ty třpytky vůbec nejdou vidět... Ale celkově se mi písková kolekce od GS moc líbí a lákají mě i další barvy :D

    anesagill.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Tenhle lak je vážně nádherný ..taky nemusím ty "pískové" ale tenhle vypada hondě dobře

    ReplyDelete
  19. To vyzerá krásne. Ale ja som sa nejako na tie pieskové laky ešte neodhodlala...

    DanyLoveLife

    ReplyDelete
  20. nemám ráda růžovou, ale kdyby byl v jiné barvě koupila bych si ho =)

    ReplyDelete
  21. Amazing colour and effect ;) Very beautiful nailpolish ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. úžasná barvička :)

    PS: Moc ráda bych tebe i tvé čtenářky pozvala na svůj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY, kterou plánuji již brzy ukončit!:)
    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/07/giveaway-02.html

    ReplyDelete
  23. já jsem dostala ten oranžový a ten při usychání úplně změní barvu, ale taky mě překvapil. rychle schne a vydrží. teď chci ten růžový!

    ReplyDelete
  24. nádherný lak♥

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/ (na mojom blogu práve prebieha giveaway, pridaj sa ak chceš:)

    ReplyDelete
  25. To je krásnej lak! Máš nádherný nehty :)

    ReplyDelete
  26. že bych k Princess koupila ještě Raspberry? krásná barva :)

    ReplyDelete
  27. Starsky drží skvěle, dobře kryjí, docela jsem si je oblíbila. Jen ta struktura (o kterou jde hlavně) mi úplně nesedí - málokdy mám na ni náladu. Teď to vypadá, že si protiřečím, ale snad mě pochopíš:) Veronika

    ReplyDelete
  28. strašne krásne nechty ♥

    http://alexxieofficial.blogspot.sk/
    prosím budeš ma sledovať ? :)

    ReplyDelete
  29. Laky od Gabrielly Salvete mám hodně ráda, ale těmhle efektovým se pořád vyhýbám a nemůžu se rozhodnout, jestli nějaký chci. Ale tenhle na tvých nehtech vypadá skvěle!

    ReplyDelete
  30. Najkrajsie nechty :-O :) Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    ReplyDelete
  31. ten lak nemá chybu! :) je úžasný ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails