2014-04-16

NailPerfect Century of love

A konečně se nám tu objevuje po delší době nějakej lak. Když mi Lída z eshopu HairBeauty nabídla k recenzi novou značku laků, neváhala jsem ani minutu. Výběr odstínu jsem nechala víceméně na ní, ale bylo mi jasný, že určitě nebudu zklamaná. Poslední dobou jsem v lacích na nehty strašně nudná a proto jich taky moc nefotím. Nosím buď tmavý barvy nebo odstíny červené, růžové, nude. Zkrátka nuda prostě se mnou je, už to není, to co to bejvávalo. 


Vampy laky mě ale asi nezačnou nudit nikdy - a taky že je furt nosím, jaro nejaro. Když začneme u lahvičky, tak je poměrně obyčejná, colorclubovská, lehce nudná. Ale zato obsah, ten mě hodně baví. Při focení jsem ji nakláněla všema směrama a zálibně koukala. Century of love je vážně skvěle povedenej vampy odstín - tmavej, hlubokej, ale umí na vás temně třešňově problikávat, nanáší se jako želé a schne do vysoce lesklé podoby. Zastavila bych se zejména u toho nanášení - lak mě zaujal svým naprosto bezproblémovým nanášením a konzistencí. Tak akorát hustý želé a kryje krásně. Na fotce jsou dvě vrstvy bez nadlaku. Abych pravdu řekla, dlouho mě žádnej ne-OPI lak tolik nezaujal! A vůbec, vzhledem k tomu, že už svoji lakovou sbírku vedu pěkných pár let, musím říct, že rozhodně OPI ve výdrži vítězí a nemění konzistenci, na rozdíl třeba od China glaze, o drogerkových nemluvě. A některé laky jsem zužitkovala takřka do posledního mililitru.


Laky nail perfect seženete zde, za podle mě rozumnou cenu 120 Kč. Není to 50 korun z drogerky, ale kvalitativně to rozhodně odpovídá. No, říkejme tomu reklamní článek, ale já dneska nemůžu jinak, než tento lak pořádně vychválit. A mám radost, že můžu konečně publikovat pochvalnej PR článek, poslední dobou to u mě bylo spíš samý zklamání, případně "hmmmm ujde"....


Jak se tento lak líbí vám? Na stránkách mají asi milion lákavých odstínů, jen by to chtělo ještě swatche ke každýmu odstínu...pak by to bylo úplně dokonalý!

6 comments:

  1. Mně ta nuda, kterou popisuješ baví a líbí. S tmavými laky až taková kamarádka nejsem. Lak je hezký to ano, ale asi nic pro mne.

    ReplyDelete
  2. great colour :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Božský odstín, přesně něco pro mne :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/spotrebovano-brezen-2013.html

    ReplyDelete
  4. momentálne mám na nechtách rovnaký odtieň, krásna tmavá farba :)
    Beauté Caresse

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails