2014-04-01

Se mnou v posteli...

Jojo, už to tak bude, jelikož jsem byla už dvakrát označená v tomto tagu, rozhodla jsem se ho tedy sepsat...Je to sice asi ten nejnudnější tag ever, ale co...jestli do konce článku neusnete, dejte mi vědět v komentářích...

Bez čeho už půl roku neodcházím do peřin?
Půl roku? co je to za divnej časovej úsek? Bez čeho neodcházím do peřin? Asi nic víc, než sama svoje tělo k tomu nepotřebuju. Každopádně nešla bych spát neodlíčená a nevykoupaná, ale to rozhodně není stav, co trvá jen půl roku :-)

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?
Víte někdo, co je to divný slovo? To je jako nějakej strašně fancy výraz pro negližé? Ne, v tom fakt nespím. A vlastně v pyžamu taky ne. Nemám moc ráda pyžama. Nosím tričko a k tomu kraťasy. Většinou nějaký barevný, obrázkový, z obchodů typu Primark, nebo takový který už jinak moc nenosím...


Kniha?
Strašně ráda bych. Ale nějak mi to nejde, líp se mi prostě usíná u seriálu/filmu. Je to strašně blbý, ráda bych si někdy zažila takový to "zalízt si do křesla s dobrou knihou" - já zalezu leda tak k filmu a podobný rituály mám s internetem. Holt dnešní doba, no.

Kosmetické rituály?
Aneb tento tag beru jako příležitost k představení takové super rychlé evening skincare routine. Takže novinka - nemažu se. Po doporučení kosmetičky s tímto experimentuju a je pravda, že jsem naznala zlepšení. Před pár dny jsem se začala znova mazat Glyco-a, už od listopadu spolu máme takovou romanci s přestávkama a zvratama, že by se ani Esmeralda stydět nemusela. Až mi bude jasnej verdikt této jarní fáze, sepíšu článek. A maximální oblíbenec? ST Yves scrub. Miluju ho. Nezanevřela jsem na mechanický peelingy, i když se teď moc "nenosí". V Londýně jsem si říkala - nemusíš mít každou blbost. Pak jsem ale při bloumání v letištním Bootsu narazila na toto mini balení a jsem ráda, že jsem neodolala...


Těsně před spaním akorát používám pomádu, balzám na nehty a krém spíš jen občas, když přemůžu lenost. Na obrázku je vanilla madagascar, nejlepší varianta vůně pomády od Badgeru!


Sklenička něčeho dobrého před spaním?
Ne, před spaním je to děsně kontraproduktivní. Nevím jak vám, ale mně alkohol zvyšuje tep a bdělost, to bych šla spat úplně rozstřelená. Když už třeba víno k filmu, tak ideálně dvě hoďky před spaním. A vůbec, domácí pití mě moc nebere, radši jdeme někam posedět na pivo. 

Chrápu?
Tak jsem se ptala a prej ne, jen lehoučce, když jsem nachlazená a občas mluvím ze spaní :)

Snídaně do postele?
Mám to možná obráceně než většina lidí. V týdnu ano - nachystám si snídani, vrátím se zpátky do postele, snídám a u toho si pročítám blogy. Můj oblíbenej ranní rituál. O víkendu ne, to si většinou děláme hoodně bohatou snídani, která vydá i za oběd.

A to je všechno..zííííív, co?
Děkuji Veru a Trb za tag, dovolím si nikoho dále neoznačovat, komu se zalíbí, nechť tag použije...

Mějte se pohádkově!

14 comments:

  1. A jak ti lidi čtou před spaním? Jako v posteli? To mi nějak neleze... Když se zapřu o lokty, tak mě za chvíli bolí. Když ležím na zádech a knihu držím, tak se mi odkrvují ruce a brní! To jako u toho sedí? To bych se s takovou toho hrbu už nemusela nikdy zbavit...stačí to přes den. No nechápu to, fakt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak prostě v pololeže, o stěnu mám opřené polštáře a na půl sedím a na půl ležím:D ale knížku před spaním taky moc neuznávám, protože mě to furt nutí číst dál a nakonec jdu spát hodně pozdě, u televize usnu hned.

      Delete
    2. Nebo ležím na boku, jedna ruka drží hlavu a druhou listuju...

      Delete
  2. jo si taky myslím, že tohle je jeden z těch nudnějších tagů. jinak je pěkný, že se nemažeš... to je asi nějaký nový kosme trend, že to všichni doporučují.

    jinak glyco A jsem kdysi taky používala a milovala jsem ho. pak tedy jsem ho nějak nadpoužívala, dva týdny týdny jsem chodila brutálně flekatá a naší lásky byl konec.

    ReplyDelete
  3. Zas tak nové to není, mně to někdo poradil už před lety a funguje to. S výjimkou toho, kdy pleť zlobí a je třeba jí na noc napatlat Ciacalfatem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jsem ani nemyslela, že by to bylo nové. mně to taky někdo poradil před snad patnácti lety poprvé... spíš mi přijde, že tohle hnutí nějak nabírá na síle.

      Delete
    2. A táák..to je normálka, vždycky je nějaká módní vlna.

      Delete
    3. Já konkrétně toto nemám z blogů, ale doporučila mi to přímo kosmetička, když viděla moji pleť. Jéééé vy jste ale přemaštěná. Moje obavy z vrásek a vysušenosti smetla ze stolu :-) Každopádně zkusila jsem to a zatím to funguje, časem si možná pořídím nějakej lehčí gel...

      Delete
  4. pre mna je napriklad kniha uplna nevyhnutnost :) bez nej hadam ani nezaspim. Kniha ma super uklundi a dostane myslienkami uplne inam :)

    ReplyDelete
  5. Kdybych si já chtěla dopřát snídani do postele v týdnu, musela bych vstávat tak o hodinu dřív a to se snad nikdy nenaučím :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já zas neumím vstát a vypravit se za 15 minut...ráno se strašně flákám...ale je pravda, že se to odvíjí od pracovní doby...z domu odcházím většinou okolo 8. hodiny, takže kdybych měla vycházet třeba o půl 7, v 7 jako spousta lidí, asi by mě to rychle přešlo :-)

      Delete
  6. Pokud máte ve vaší ložnici postel 180x200 tak to se dokážete vyspat už kdejinde. My jsme měli ještě jednu prodlouženou na chalupě ale to tak nějak nebylo ono. Skutečně pořádného komfortu jsem docílila až jakmile jsem byla ohraničená prostorem který jsme si s manžílkem stanovili, víte?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails