2014-05-21

NOTD: Essie Coat Azure

Ahoj všem! 

Dneska bych vám chtěla ukázat lak, kterej právě nosím. Posedlost momentálně tak moderní bleděmodrou zasáhla i mě. Modrou totiž miluju, navy je moje osobní černá a když přijde do módy její pastelovej bráška, tak mě to určitě nenechá chladnou. Mám sice zásadu držet se při nákupech sezonních trendů a moderních barev na uzdě, ale tak někdy se to musí porušit. Nový kalhoty a tričko v této barvě, co se ozývají z mé skříně, by určitě k tomuto tématu něco rády dodaly. No, a tentokrát opravdu lituju, že jsem tak otálela s pořízením laku OPI What's with the cattitude, teď že si ho objednám, a je z něho samozřejmě HTF děsně drahej skvost. Z nehtařskýho slangu přeloženo, teď je hard-to-find a na ebay si za něj pěkně připlatíte. Další mně známá modrá (netrvám na baby blue), Can't find my Czechbook, má sice boží tak trochu hořkosladkej dvojsmyslnej název, ale barva mě už tolik nebere. 


Takže jsem logicky vzala zavděk tím, co mám doma, což je Essie Coat azure. Barva pěkná, pěkně se nanáší, shimmer ji dodává na zajímavosti - ale není to to, co jsem hledala, přesto jsem se rozhodla, že vzhledem k aktuálnímu trendu se mi do postu bude hodit. V této chvíli mám při honu na dokonalej bleděmodrej v hledáčku dva laky z řady Gelly od Barry M - Blueberry a Huckleberry. Máte s nima někdo zkušenost? Haha, PS: nebojte se mrknout na odkaz, nejde o reklamu, tak trošku OT, ale docela jsem koukala, když jsem si po článku Verči všimla, kolika bloggerkám klikám na affiliate linky a pěkně jim tam naskakují bodíky. Přesto, že všeobecně mám spíš názor nech brouka žít, ať si dělá každej co chce, přijde mi to trošku nefér, propagovat eshop, který sice prodává (alespoň podle mě) hezký věci, ale předražený. Např. krásná mikina, co na sobě nedávno měla Nika, stojí na Choies 35 dolarů, na ebay seženete včetně pošty za necelých 23 dolarů. No, dvěstěpade na ulici nenajdete, což? Škoda, byla bych radši, kdybych na blozích nacházela spíš fakt výhodný tipy, kde co levně nakoupit. Doufám, že vám nevadí offtopic, ale když já ty články prostě píšu tak, že plácám, co mě zrovna napadne :) Nějak se tomu stylu možná i říká, plácnu jedno slovo, ono mi to asociuje další, no a je z toho článek!



Na fotce s bleskem je vidět i shimmer, kterej podle mě vypadá moc pěkně!


Taky se vám líbí bleděmodrá?

10 comments:

  1. Bleděmodrou - ostatně jako všechny odstíny modré - miluju. Teď jsem si nedávno pořídila jeden takový Alessandro lak. Ale je trochu víc šmoluově modrý. :)

    ReplyDelete
  2. Včera jsem nalakovala baby blue v pískové variantě od MOJE na nohy - (mám to na Instagramu na blogu), vypadá nádherně a někdy při ostrém světle jde do stříbrna, ve stínu zase vynikne ta modrá :-)) asi ho miluju!

    ReplyDelete
  3. pěkná barva,já na rukou modrou moc nenosím, ale asi se přemůžu :)

    ReplyDelete
  4. Ty mas tak krásný nehty! Taky bych jednou takových chtěla docílit :)

    ReplyDelete
  5. krásná barvička, osobně ale modré odstíny na nehtech nemusím :)

    ReplyDelete
  6. osobně světlou modrou na nehtech moc nemusím, ale tenhle je strašně krásný. na léto jak dělaný!

    ReplyDelete
  7. ja som ho mala v mini verzii (spolu s dalsimi troma v takom mini-sete), ale bohuzial vyschol ako prvy... ale ked tak teraz nan pozeram u teba, normalne mam chut si ho kupit v plnej velkosti :)

    ReplyDelete
  8. azuro jak má být :) přesně takhle si představuju letní oblohu bez jediného mráčku.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails