2014-09-23

Bellapierre eyeshadow palette - taupe

Ahoj všem!
Dneska bych se chtěla "pochlubit" krásnou paletkou, kterou jsem si vybrala v rámci spolupráce s eshopem Beautyville. Tento eshop nabízí alternativní, na zvířatech netestovanou, zejména dekorativní kosmetiku značek například theBalm, Bellapierre nebo Figs and Rouge. Mimo jiné zde teďka probíhá podzimní soutež. No, asi si říkáte, že su úplně praštěná, poslední dobou co recenze, to PR vzorek...ale omlouvám se, v poslední době se hned několika nabídkám fakt nedalo odolat! I přesto, že jsem v poslední době pustila do svejch kosmetickejch šuplíků víc spoluprací, než je zdrávo, fakt nebojte! Kecat nebudu a objektivitu si zachovám.


Dneska budu recenzovat paletku očních stínů značky Bellapierre -  předtím jsem ji znala ze zahraničních eshopů jako Feelunique či Beautybay. Známá je zejména pro svoje minerální pudry, které mě mimochodem taky moc lákají k vyzkoušení. Ale moje stračí oko si žádalo něco barevnějšího a podle swatchů na netu jsem vybrala trojpaletku Taupe. Pozor, promo obrázky neodpovídají realitě. Představovala jsem si něco přirozenýho, nenáročnýho, na běžný denní líčení, ale co vydrží a nemusí se pět minut šudlat, aby šlo něco vidět.




Stíny mají měkkou, ale nepříliš otravně máslovou konzistenci, jsou solidně pigmentovaný, nepráší a obsahují opravdu krásný minitřpytky/odlesky. Tím se podle mě pozná kvalitní stín, kdy je zde naplno využita hra světel a stínů, který v žádným případě nejsou plochý, ale mají hloubku. A třpyt je jemnej, měňavej, nefalšovanej, žádný trapný velký třpytky - to je druhá věc, díky které si mě tato Bellapierre paletka získala. Postupem času nějak moc nemusím příliš třpytivý, metalický odstíny, který mimo jiné vlastním od skutečně high end značek typu Guerlain apod. Přijde mi to na denní líčení moc tvrdý, výrazný, no prostě už mě to nebaví. 



Naprosto výhrou je pro mě nejsvětlejší odstín Champagne. Krásně rozjasní oko, není řvavej, vydrží. Možná jsem příliš náročná, ale sehnat podobně zlatavej stín je pro mě ve většině případů mission impossible. Většinou jsou příliš světlý a tím pádem pro moji středně světlou pleť příliš tvrdý a výrazný, nebo moc do zlata, nedejbože do rezava. Na fotkách vidíte ukázku jemnýho denního nalíčení, v příštím postu uvidíte výraznější variantu - tam budu taky mimo jiné recenzovat naprosto báječný tekutý linky, takže stay tuned! Stejně tak spokojená jsem i s výdrží. Stíny vytváří jednolitou, tenkou vrstvu a ne vrásčité mapy, jak mi začaly dělat např. stíny Sleek.

Paletku Bellapierre koupíte v několika barevných provedeních za 490 Kč, což vůbec není špatná cena za tři stíny. Na všechny barevné varianty mrkněte sem. 

15 comments:

  1. Hodí se vědět, v Palladiu chodím kolem jejich kiosku docela často a vždycky se už už zastavím... tak třeba někdy.

    ReplyDelete
  2. Dost sa podobaju na tiene z naked paletiek od urban decay, vyzeraju super
    www.terehommikust.blogspot.dk

    ReplyDelete
  3. Hezke... Ale ja uz mam paletek a stinu tolik, ze mam vystarano do konce zivota! :-) Jen kdyz me neco skutecne dostane do kolen, tak to pak smi na muj kosmeticky stolek.. :-) Musim rict, ze mne nejvic zaujala Tvoje nadherna barva oci - aqua blue... Zavidim!
    Lucka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luci, děkuji :) Tak jsem zkoumala svoji barvu očí a asi to na fotkách mate. Už x lidí mi řeklo, že mám modré oči, ale já je mám čistě zelený :)

      Delete
  4. Jéé ty jsou krásné. Všechny odstíny bych využila :)

    ReplyDelete
  5. very nice palette :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete
  6. Cena mi připadá přehnaná, na to, že tu značku neznám :(
    blog Měj se ráda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jen proto, že není profláklá, přeci neznamená, že není dobrá :) Je tedy pravda, že u mě na blogu má spíše místo dražší a podle mě kvalitnější kosmetika, na nějaké MUA a podobně mě moc neužije :)

      Delete
  7. Počujem o tejto značke prvýkrát, ale mne sa práveže tie tiene páčia veľmi!! Takéto farby ja mám veeľmi rada :))
    Pozývam Ťa na GIVEAWAY :)

    ReplyDelete
  8. Díky za recenzi, značku moc neznám a stíny vypadají fakt krásně ;)

    Sororessa
    A.

    ReplyDelete
  9. asi jsem rozmazlená, ale za tu cenu bych čekala větší odvaz :) například Sleek paletka stojí téměř o polovinu méně a jejich stíny nemají chybu. každopádně jsou krásně projasňující!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem zrovna ty od Sleeku uváděla jako pro mě katastrofa. Sice pigmentace je boží, ale na víčku mi udělají nános, tlustou šupinatou krustu. Mám asi hodně jemnou kůži na očích, tak proto, ale vypadám pak jako stará bába podle kůže na víčkách :-) Asi jsem nějak zaujatá vůči těmto levnějším značkám - možná moje mínus :)

      Delete
  10. ta cena mi příjde drobek přehnaná .. ale barvičky má paletka krásné ! :)

    www.michaeela-b.blogspot.cz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails