2014-09-11

Revlon Vintage

Ahoj všem!
Dnes bych vám chtěla ukázat lak, kterej mě nadchl, ale vzápětí bohužel i dost zklamal. Vlastně je to fakt divný, když (no dobře, minimálně ze začátku) lakovací blogerína jako já, neměla doma lak "berry" barvy. Prostě mám doma buď růžový/vínový/červený/vampy odstíny. A zrovna, když jsem si tohle svoje pochybení uvědomila, mi přišel do cesty tento lak od Revlonu. 


Má naprosto nádhernou barvu, leskne se jako gelovej, božsky se nanáší jo a dobře, tak trošku nepříjemně smrdí. Doposud značka ideál, nemyslíte? Hm, teď se ovšem dostanu k zásadnímu ALE - absolutně nic nevydrží. Zkoušela jsem s nadlakem bez něj, ale stejně se mi lak po velkých kusech do dvou dní olupuje. No a ne. Mě nebaví si lakovat nehty obden. Jen díky barvě a vlastnostem ho nechávám ve sbírce a taky i nalakuju. A vás nemusí mrzet, že není v Česku jen tak dostupnej. Máte někdo tip na podobně krásnou barvu? Nějak mě nenapadá něco podobnýho třeba od OPI?


7 comments:

  1. Ahoj, od OPI neviem, ale skus Raspberry od Essie http://thebeautycouloir.blogspot.sk/2013/05/lakoteka-2-when-in-doubt-wear-red.html

    ReplyDelete
  2. Takovou barvu taky nemám, je fakt pěkná. Škoda ale že se odlupuje, já mám revlon hodně ráda, ikdyž je pravda, že jejich laky jsem ještě nezkoušela.

    ReplyDelete
  3. Lak je nádhernej, působí takovým gelovým dojmem :)
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Ja mám laky Revlon celkom rada:) Možno skús pozrieť Sally Hansen odtieň Berry Important :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mají normálně v drogerkách? Kdyžtak se mrknu...díky za tip!

      Delete
  5. laky od Revlonu jsou mi jedna velká neznámá, ale tahle barvička je nádherná! :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails