2014-11-23

FNUG Red Carpet

Ahoj všem!
Dnešní příspěvek bude z lakovacího soudku. Pochopena možná budu tentokrát jen některými z vás, protože nevím, kolik je mezi náma bláznů, kteří jsou schopné dát za lak na nehty i několik stovek. Pro většinu mých kamarádek je to naprosto WTF - impossible.


FNUG je skandinávská značka laků na nehty, které jsou 3-free (neobsahují toluen, dibutylftaláty ani formaldehyd) a mají v sobě spojovat krásný odstíny, odolnost proti olupování a snadnou aplikaci. Tak ty barvy, to bysme měli. Já bych brala snad všechny, jsou vesměs klasický a nositelný! Výběr barev naleznete tady na českém eshopu beautyville, kompletní nabídkou se můžete pokochat na ofiko stránkách. Ty třpytkový a duochromes opravdu stojí za hřích. No, vybrat si jen jeden bylo celkem těžký, proto jsem volila klasiku.


Red carpet je klasická krvavě rudá s polo-želé konzistencí a barevně mi tak trošku připomíná nestárnoucí klasiku od OPI - Vodka&Caviar. Krásně se leskne i bez nadlaku. Musím velmi vyzdvihnout a pochválit aplikaci i konzistenci. Štěteček je kratší, tak akorát silnej a kreslí se s ním jedna radost. Lak není ani příliš tekutej, ani hustej a lehce želé konzistence se po nehtu rozlívá úplně sama. Schne velice rychle a obstojně kryje už v jedné vrstvě, já však dala klasicky dvě. S topcoatem CND vinylux mi vydržel až 6 dní. Ale o tom až v nějakým z příštích článků.


No není úžasnej? Já jsem z něho úplně na větvi a už jsem ho za dobu co ho mám stihla tak 4x nalakovat. Lak jsem měla možnost si k recenzi vybrat díky eshopu beautyville.cz, jehož zastoupení moc děkuji! Seženete ho zde za 420 Kč. To je asi tak ta míň příjemná část, ale fakt upřímně můžu napsat, že tento lak za ty peníze stojí a rozhodně bych si ho sama koupila. Berte to však jako názor nehtovýho nadšence, kterej je schopnej se odměnit lakem na nehty od Chanelu. :-) Tak co, najdu aspoň u některých z vás pochopení? A odlišujete padesát odstínů červené, jako já?


8 comments:

  1. Pochopeni mam, ale nekoupila bych si ho :D

    ReplyDelete
  2. Ale jo, taky chápu, ale Chanel je Chanel a Fnug je (pro mě neznámej) Fnug... též bych si ho nekoupila.

    ReplyDelete
  3. Klidně bych tolik dala za lak, ale právě proto, že červených mám doma dost, spíš bych tolik utratila za nějaký jedinečný. Třeba nějaký ten duochrom by se mi určitě líbil :)

    ReplyDelete
  4. ja som za 50 odtienov cervenej ale za cenu max 10 € (A aj to mi uz srdce krvaca :)

    ReplyDelete
  5. Ahoj zvu tě k nám na blog na GA :))
    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/2014/11/vanocni-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Tak toto je naozaj krásna červená ! :) Vyzerá to super

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails