2014-12-31

Hitparáda 2014

Ahoj všem! Tak tento příspěvek tu nebyl historicky tři roky! Hitparádu jsem publikovala naposled v roce 2011, potom mě na všech ostatních blozích tak nějak přehltily všechny ty favourites, spotřebováno a best of, až se mi tyto články prostě psát nechtělo. Ale teď jsem si řekla - proč ne? Mám asi nějakou náladu bilancovat...

Zcela anarchicky jsem se vykašlala na nějaký kategorie jakože jakou rtěnku jsem měla nejradši a co je nej pleťovej krém. Prostě jsem se prošla po koupelně, po bytě, prošmejdila kosmetickou taštičku a jednoduše jsem vybrala ty věci, který si zaslouží být zmíněny. Většinou jde o výrobky, který tu zdaleka nevidíte poprvé, u spousty věcí už mám několikáté balení.


Bath and body works desinfekce - voní, nedělá ulepený ruce, nevysušuje nijak extrémně. Jen škoda, že na ebay je pěkně předražená skrz poštovné. Další si bohužel asi tedy nekoupím, ale jestli na ni narazíte, jděte do ní! Essence krémy na ruce krásně voní a díky obsahu kokosového oleje a bambuckého másla i pěkně hydratují. Mám teď v zimě suchou až atopickou kůži na rukách, samá šupina a až popraskaná kůže do krve. Tyto krémy neštípou a pomáhají.


Rakytníková řada od Natura Siberica. Šampon na fotce chybí, chci si objednat novej. Recenze zde. Aussie 3 minute Miracle je taková moje stálice, tohle je moje asi tak už 4. balení, dostala jsem díky zastoupení Aussie celou řadu. Kromě té klasické se mi nejvíce zalíbila právě verze Frizz Remedy.


Rozasňování mě letos nejvíce bavilo s klasikou - Mac MSF By Candlelight. Pro mě univerzální barva, co nikdy nezklame.


Nejlepší balzámy na rty na světě dělá Badger. Nejsou tu na blogu poprvé - miluju je. 


Od stejné značky vřele doporučuju i tento přírodní balzám na nehty a okolí. Jestli máte rádi Lemony Flutter od Lush, tak toto je ještě lepší. Krásně hojí kůžičku nehtů i její okolí a ruce celkově.


Lady speed stick antiperspiranty, jak tuhý, tak gelový. Některý z nich voní dokonce identicky jako oblíbený Secret scent expressions.


Nejoblíbenější ústní vodou je pro mě jednoznačně Alverde - je moc příjemná a nevypálí vám do pusy díru. Z kategorie "jemné" :) je taky můj oblíbený intimní gel - Saforelle. Koupíte ho v každé lékárně a podle mě je daleko lepší než Lactacyd.


CND Vinylux je topcoat, kterej opravdu prokazatelně prodlouží životnost laku v mým případě až na 6 dní, což je skoro neuvěřitelný! Krásně se leskne a dělá gelovej finish. Rozhodně můžu doporučit. Jedniá nevýhoda je tmavá lahvíčka, do který nevidím.


Pořád bojuju s akné a mastnou pletí, i když to není nijak hroznej stav, pupínky se mě pořád dělají, Proto na to ocením jakýkoli účinný pomocníky - když se mi udělala vyrážka ve výstřihu, nebo i na obličeji, pomáhá mi pudr Aknepur, koupíte ho za pár kaček v lékárně, ale bacha, hodně vysušuje. Skvělou odličovací pomůckou se mi stala taky pěna (jak jinak :) od Clinique z řady Anti blemish solutions. Pěnu jsem si vybrala na základě pozitivních recenzí díky parfemy-elnino.cz. Samostatná recenze určitě bude, Dokonce přemýšlím o toniku ze stejné řady.


Nejlepší řasenkou je pro mě Rimmel Scandaleyes Rockin curves. Ačkoli jak je v našich drogeriích zvykem, ta, co jsem si koupila v drogerce, vysychá o dost rychleji než ta první, která byla PR vzorek od Rimmelu. Celá recenze je zde. Makeup od Laury Mercier je už taková moje stálice. Netřeba nic dodávat. Jinou značku chci vyzkoušet čistě z rozmařilosti. No a ten chudák s bohužel ošoupaným obalem na pravo není nic jinýho než moje nejoblíbenější letošní rtěnka, resp. lip stain od Revlonu - Just bitten kissable. Vážně je skvělá! Celou recenzi najdete tady.


A na závěr ještě jednen oblíbenec z dekorativní kosmetiky - tekutá oční linka Bellapierre. Celou recenzi najdete tady.

Přeju vám všem jen to nejkrásnější do novýho roku, poděkovat všem čtenářům za přízeň a budu se na vás těšit i v roce 2015!

25 comments:

  1. Hezký výběr, tu Alverde ústní vodu si koupím hned jak budu v DMku :) Jinak já používám Top coat Essence Better than gel nails a nehty odlakovávám pravidelně sedmý den, což je super:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten topcoat je taky moje stálice, mám ho moc ráda...

      Delete
  2. Šampon a kondicionér od Natura Siberica mám zrovna objednané, taky považuju za skvělé produkty :)

    ReplyDelete
  3. Essence krémy mám nakoupené do zásoby, mám dokonce ještě ty loňské, měla bych s tím nějak pohnout..:) :D

    ReplyDelete
  4. Rakytníková Natura Siberica je super! ;)
    V Aussie jsem nenašla pro sebe nic zvláštního, takže si další balení nepořizuju :(
    Balzámy Badger neznám, podívám se po nich ;) Díky za tip ;) Já mám za stálici Carmex :)

    Sororessa
    A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem ráda! Já zas ještě nezkoušela ten Carmex, časem to třeba napravím...

      Delete
    2. Carmexu už mám několikáté balení a jsem spokojená, ale nemůžu porovnat s Badgerem...

      Delete
  5. Ty Essence krémy na ruce bych docela ráda vyzkoušela, protože o nich každý mluví, ale nikde je nikdy nemají :D A ten rozjasňovač vypadá hezky, o nějakém dalším teď přemýšlím, tak možný vyzkouším tenhle :)
    thrillofme.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevím odkud jsi, já je taky všude vidím vyprodané. Ale pak jsem na ně úplně náhodou narazila v brněnským Globusu. Tak jen doplňuju jako tip pro brněnské čtenářky - kupovala jsem je tam cca před týdnem

      Delete
  6. Téda, já ty jezevce jednou budu muset prubnout, když je všichni tak chválí. :)

    ReplyDelete
  7. jé badger!
    hele a nepřijdou ti ty essence krémy pořád horší a horší? mně totiž ty letošní přijdou jakože vodovější a méně výživné, loni to taky nebyla bůhvíjaká sláva... ty předloňský byly v mých vzpomínkách mnohem lepší. tak nevím, jestli si to třeba jenom nenamlouvám. nebo jestli náhodou už nejsem stará a vysušená a prostě potřebuji najednou hutnější mazání.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nepřijdou - teda loni jsem je nekupovala, protože ta čoko-něco řada se mi fakt nelíbila. A jinak moje suchý ruce jsou rok od roku horší tak to bude spíš tím :-)

      Delete
  8. Rakytnikovy sampon som akurat dnes mala v kosiku, rozmyslam aj na peelingom vlasovej pokozky z tej istej rady, rozhodne mi to pride ako zaujimavy koncept! A Badger je must, aj ked mam pocit, ze na tieto mrazy potrebujem nieco hutnejsie.. A co sa tyka Badgera, na iHerb som videla, ze maju uz aj cistiace oleje..? Neviem ci je to uplna novinka alebo som si to len nevsimla, ale laka ma to nakupovat :D
    Veronika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleje neznám, doteď jsem znala jen ty balzámy...a mě právě přijdou hodně hutný...

      Delete
  9. Ha, ty balzámy mají perfektní obaly:)))
    V zimě mám ruce taky neskutečně suché až popraskané. Essence krém mám taky, vyhovuje mi, ale přijde mi, že na zimu je ještě lepší krém od Avonu s bambuckým máslem. Hydratuje naprosto božsky a ruce jsou hned zase úplně jemné:)
    ...//Instantní krása//...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Že? mě neomrzely ani po letech co je používám! A na ten Avon jsem slyšela už více pochval tak asi fakt zabírá!

      Delete
  10. Hezký výběr. Saforelle vyzkouším a láká mi i ten top coat.
    Já mám naopak ráda ústní vody, co pálí. Takže Listerine forever a ideálně fialová, ale snesu i modrou nebo zelenou, kterým familiárně říkám savo do pusy. :) A nad tou rakytníkovou řadou přemýšlím...

    ReplyDelete
  11. Bath&Body Works dezinfekční gely bych také chtěla vyzkoušet, protože používám ty od The Body Shop a měla jsem snad už všechny, takže bych ráda něco nového :) také jsem na ně na ebay koukala, ale jak říkáš - jsou příšerně předražené :/ kdyby je někdo dotáhl k nám, slušně by vydělal :D o té čistící pěně od Clinique ráda uslyším, protože teď nějak nemám, čím si mýt obličej a pořád přemýšlím, jestli si znovu koupit můj milovaný gel od Effaclar, zkusit Nuxe nebo Clinique... hrozný dilema! :D :))

    ReplyDelete
  12. Essence krémy vyzerajú super, asi ich v blízkej dobe vyskúšam :)

    ReplyDelete
  13. Ja osobne neviem či môžem do tých Essence krémov ísť, pretože sa obávam, aby sa mi nevrátil ekzém, ale v drogérii som ich ovoniavala :3 a boli celkom dobré :) :). Radšej ale zostanem pri prírodnejších značkách než riskovať :) (niežeby som mala niečo proti Essence :) niektoré produkty stoja za to :) )

    http://zerilicosmetic.blogspot.sk/


    ReplyDelete
    Replies
    1. No ono je to jak co...zrovna ty Essence krémy obsahují kokosovej olej a bambucký máslo a přijdou mi paradoxně složením šetrnější než jemně se tvářící Neutrogena...

      Delete
  14. Díky tvojí recenzi jsem si pořídila rakytníkový šampon, balzám a masku, to všechno i pro ségru a jsme spokojené, díky ;-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails