2015-01-31

Rimmel Cutting Edge lipstick

Tak jsem vám jednoho krásnýho dne zatoužila pořídit si výraznou vampy rtěnku. Na šťavnatou červenou jsem si zvykla rychle a vidím, jak se můj pohled na tyto rty mění. Myslím, že ještě před pár lety by holka s rudými rty, jen tak během dne, čekající třeba na zastávce na šalinu, vyvolala spoustu minimálně zvědavých pohledů. Dnes už alespoň z mého pohledu je to celkem běžné a musím říct, že na brněnských ulicích potkávám spoustu žen s krásnou výraznou a slušivou rtěnkou, až mám tendenci se za nimi otáčet. Ve finále mi přijde, že výrazné rty sluší ještě více lidem, než výrazné oči. 

Když jsem si před pár lety koupila svoji první červenou rtěnku - Chanel Fiesta, připadala mi na mě velmi odvážná. Dobře, tehdy jsem ještě byla černovlasá a nyní mám svoji přírodní světlehnědou barvu, kontrast je tedy nesrovnatelně nižší. Kdo máte zájem podívat se na těžkej archivek mýho blogu, tak zde je článek o rtěnce, kterou už podle zápisu vlastním neuvěřitelé čtyři roky, pořád ji miluju i když z ní nyní zbývá už jen malinkej kousek. A dnes už mi přijde totálně nenápadná šedá myš mezi červenejma a mám chuť přitvrdit...ale zatím jsem vhodnou barvu nenašla, zato jsem zatoužila i po jiné než červené. A to level odvážnosti 126. Já, která léta milovala nude rtěnky, co mi teď pláčou v šuplíku - ale žádnej stres, ono na ně zas dojde.


Jelikož šlo o experiment, nehodlala jsem za něj vysypat majlant a zamířila jsem automaticky do drogerky. Neprozkoumala jsem všechny značky, určitě má něco pěkného třeba Catrice, ale já když si něco usmyslím, tak to musím mít hned teď, jako malej spratek. Takže jsem zapadla do nejbližšího DMka a vybrala asi jedinej odstín, kterej odpovídal mé představě. Jde o rtěnku značky Rimmel a odstín Cutting edge, stála okolo stovky.


Rozhodně jsem si přála krémovou a bez shimmeru, kterej bůhvíproč někdo cpe i do tmavších rtěnek. Odstín je tmavě ostružinová barva, rtěnka nijak skandálně nevoní a na rtech je příjemná. Trošku problém mám s nanášením, chtělo by to štěteček a nebo ideálně konturku ve stejné barvě. Jinak se mi zdá, že se mi občas během dne rozmaže a musím se často kontrolovat. Nevysušuje, je poměrně krémová a během dne se do rtů pěkně zažere. Vesměs bych řekla, že do oběda vydrží s tím, že mezitím přežije nějakou tu svačinku a taky pití. Opět musím konstatovat, že mě zde Rimmel příjemně překvapil.
 

Byť fotky na celým obličeji jsou z mobilu (velkej objektiv mi onemocněl a padesátkou si celej obličej sama nevyfotím:), reálná barva odpovídá více než fotky na rtech výše.


Rtěnku bych vám určitě doporučila, líbí se vám takto výrazné rty? V poslední době si dávám spíše jen řasenku a nebo jemný stíny a raději výrazný rty. A v nejbližsí době si chci koupit nějakou krásnou rudou, ale to bude boj si vybrat.

37 comments:

  1. Je super a sluší ti :). Já taky dávám přednost výrazným rtům a nude rtěnky mě neberou. Zrovna mám oblíbenou Diva od MAC, což je fakt krásná a matná barva. Ještě hledám nějakou hezkou rudou, nejlépe trochu do vínova. Mám jednu pěknou od MUFE, ale chtěla bych i matnou :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky bych chtěla nějakou spíš matnější. Líbily se mi některé u stojanu Bobbi Brown..

      Delete
  2. Nádherná, mám ji také. Za mě jsou Rimmel nejlepší rtěnky z drogérie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi jo...zas 250 Kč se mi za Lorealku dávat nechce, to už si radši připlatím za MAC nebo tak..

      Delete
  3. Ta barva je skvělá a tobě moc sluší. Tuhle rtěnku jsem zatím nějak nepostřehla (asi je to tím, že mám doma celkem velkou sbírku rtěnek, tak se po nich v drogérii už moc nedívám), ale tahle se mi vážně líbí :)

    ReplyDelete
  4. Už dlho po nej pokukujem, pretože v drogérii je podľa mňa jediná tohto odtieňu :) Podobnú mám z Avonu, odtieň Radiant Raisin, môžeš pozrieť článok tu: http://mynewbeautybook.blogspot.sk/2014/02/avon-ruze-ultra-colour-absolute.html

    Ale táto sa mi zdá predsa len o niečo iná, takže sa na ňu už konečne odhodlám :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Strašně ti sluší a závidím řasy! Jako panenka...

      Delete
  5. Vypada skvele, vyrazne rty mam moc rada a tobe tahle rtenka moc slusi :-) Asi taky zamirim k Rimmel stojanu na rtenky az budu v DM :-)

    ReplyDelete
  6. Už hrozně dlouho váhám, jestli si ji nemám koupit, ten odstín vychází pokaždé úplně jinak a ani při zkoušce testeru na ruku jsem v drogerce nebyla moc moudrá.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, i někdy v různých světlech na mě vypadá jinak. I moje fotky takto vycházejí, pod různýma úhlama se jeví dost jinak. Ale nejvíc odpovídá asi těm spodním fotkám "v akci"

      Delete
    2. Já už jsem ji viděla i naživo, měla jsem ji na ruce, jenže v drogerce jsem z toho pod tamním světlem moudrá nebyla a na pusu si navíc patlat tester odmítám.. :-) Asi si ji koupím. Snad na mně vyjde taky fialová. Unosím sice i vínovou, ale chci spíš nositelnou fialovou, protože jsem si koupila odstín z Essencí limitky a ač s ní problém nemám a používám ji i tak, je to dost úlet. :-)

      Delete
  7. Krasna a slusi ti! Asi by mohla mit i tmavsi do vinova. Takove krasne mlade holce slusi vyrazne rtenky. Jen si to uzivej, dokud to jde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, budu. Přijde mi, že se to vrací, když jsem byla malinká, měla mamka něco podobného a teď už by nic takového nenosila :)

      Delete
  8. Kolikrát jsem se po ní už dívala v drogérce a pořád jsem ji ještě nekoupila. Nevím proč :) Krásná je

    ReplyDelete
  9. Já zatím neměla odvahu vyjít ven s nějak výraznými rty, i přesto že bych moc chtěla. Snad jednou.
    Ale tahle rtěnka je vážně dokonalá a tobě moc sluší! :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě to zkus. Pro začátek doporučuju tónované balzámy. Dobré dělá třeba i Essence a experiment bude stát pár kaček když se v ní nebudeš cítit :)

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Krásná barva a Tobě moc sluší. Taky mám tyhle odstíny na zimu ráda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc. Je pravda, že na léto si je k opálené pleti moc představit neumím, tak si to užívám teď v zimě...

      Delete
  12. Když jsem článek viděla na facebooku, byla jsem zvědavá, jak bude na tobě tahle rtěnka vypadat a sedí ti skvěle! Moc ti to sluší.
    U mě je zatím nekvětší odvaz výraznější červená a asi to tak zůstane. Tahle barva by mi podle mě ani neslušela.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc! Já myslím, že jako světlému typu by ti sedět mohla. Mě se tyto rtěnky třeba moc líbí na Pavlíně Jágrové...

      Delete
  13. Krásná barva, moc ti sluší!
    Výrazné rty se mi líbí moc, na ostatních - ale sama jsem na to zatím posera (což snad někdy změním! :D) a mám pocit, že mi to vůbec nesedí...

    ReplyDelete
  14. Mám podobnou rtěnku, ale už jsem se na tento odstín také dívala :)

    makeup-challenges.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Ach, Cutting Edge, jeden z mojich najobľúbenejších rúžov!:-) Odtieň je nádherný a na tebe vyzerá fakt krásne!♥ Skvelý spontánny výber/nákup:-)).

    ReplyDelete
  16. Tak za prvé Dáši, rozklikla jsem odkaz na starší článek a musím ti napsat, že ta přirozená barva vlasů ti sluší mnohem víc než ta černá. Jako dobrá volba :-)
    Pokud jde o rtěnku, tento odstín ti sluší a řekla bych, že ti bude slušet skoro každá červená. Já jakožto rtěnkový maniak (obzvlášť jsem ujetá právě na červenou) mám vyzkoušené v podstatě všechny dražší i levnější značky a moje zjištění jsou taková, že nejlepší červenou dělá Lancome, v těsném závěsu je Chanel. (Já bych teda hrozně chtěla napsat, že nejlepší je Chanel, protože to je moje srdcovka a ty obaly!!!, ale to bych kecala. Lancome na mě fungujou, drží, hydratujou, nelezou do vrásek apod. ještě o něco líp než Chanel Rouge Allure, což je podle mě od Chanelu nejlepší řada. A to jsou o pár stovek levnější.)
    Od Lancome mám vyzkoušeno jak klasickou L'Absolu (nebo jak se to přesně jmenuje, mají černý obaly), tak novější Rouge in Love (chtěla jsem ti napsat odstín boží červené, leč jsem zjistila, že ten nápis už odcestoval do věčných lovišť, začínalo to N, což je ta nejintenzivnější řada).
    Mimochodem několik rtěnek od Lancome jsem dopotřebovala, jakože fakt úplně, i zbytky jsem štětečkem z tubičky vyškrábla. To se jen tak nestává, takže to myslím dost vypovídá. A ta boží červená je tam už taky jen ve špalíčku, tu si rozhodně chci koupit znovu, což bude super, když jsem teď zjistila, že nevím ten odstín :-)
    Jo a řada Pure Reds od Lorealu je taky povedená. Na drogerku fakt dobrá kvalita a odstíny jsou krásný.
    Jsem zvědavá, jak s červenou dopadneš a přeju šťastnou ruku při výběru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přirozená barva ve finále člověku sedí nejlépe, příroda ví, co dělá...ale trvá, než si na to každej přijdeme :-)

      A s tím Lancome mě moc netěšíš :D Tu značku nemám moc ráda...Přesto, že jejich rtěnky používá mamka a jsou fakt skvělý...ale přes tu nesympatii se asi nepřenesu :D Leda by mi ji chtěl někdo darovat :D :D Nevím, co mě v nich brzdí...

      A Lorealky se mi taky moc líbí, ale jak jsem psala výše v komentáři, nějak by mi ruka upadla, dát "tolik" za Lorealku. Leda až ji potkám v nějaké akci...

      Kažodopádně moc děkuji za pochvalu a taky všechny postřehy!

      Já bych chtěla omrknout pár favoritů z článku od Sobi - http://cokoladovakocka.cz/kosmetika/oblibene-rude-rtenky/

      Delete
  17. výraznější rtěnky preferuji nad těmi "nahými" - v těch se absolutně necítím. tahle vypadá zajímavě a přijde mi taková měňavá :) skvěle se k Tobě hodí!

    ReplyDelete
  18. super, mne momentálne výstredné rúže tiež imponujú, len chce to aj príležitosť... :)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Krásny rúž
    http://rebekalifesryl.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  20. tuhle řadu rtěnek od Rimmelu mám moc ráda. Vlastním dva odstíny. Ta barva ti sluší :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails