2015-04-29

Micelárky z drogerky?

Ahoj všem! 
Dlouho jsem se vyhýbala drogeriím jako čert kříži, až mě to jednoho krásnýho dne zase (beztak dočasně) přešlo. Ono je to spíš o tom, že když už se do drogerie vydám nakupovat nudný věci jako vatový tampony, zubní pastu a čisticí prostředky, mám nutkavý tendence vždy tento "nutný zlo" nákup vyvážit něčím, co mi udělá radost. A co si budeme vykládat, mě prostě baví nakupovat. A je úplně jedno, jestli jsem v obchodě s oblečením, Sephoře, DMku, Albertu, Hornbachu či zverimexu. Taková moje malá posledlost.


Co jsem si odnesla? Micelární vodu Garnier, jako podobnost s tou slavnou od Biodermy čistě náhodná, samozřejmě. Hned na okraj ale musím konstatovat, že obal i dávkování je daleko vymakanější než jeho předloha. Na  Biodermě mě vždycky iritovalo, jak té vody vyteklo úplně anarchicky kolik si chtělo a docházelo k hroznýmu plýtvání. Taky že byla ta půllitrová flaška pryč, než se člověk stačil rozkoukat. Tuhle používám denně a ubývá opravdu pomalu. Velmi spokojená jsem i s účinkem. Používám ji na dočištění, ale kromě toho jsem byla překvapená, jak šetrně a snadno odstraní i líčení z očí včetně mojí nemalé vrstvy řasenky. Fakt si říkám "obyčejná" voda, past na blbé ženské, ale ono na tom fakt něco je. Za cenu okolo 150 korun je to pro mě báječná vychytávka a nemám zatím nejmenší choutky vracet se k červené Biodermě. Obal se mi líbí více a s účinky jsem maximálně spokojená, hlavně mi nelepí, což některé dělají. Máte s ní také zkušenost?

Druhou micelárkou, kterou jsem si přála vyzkoušet hned, jak jsem o ní zaslechla, byl tento micelární gel od L'Orealu. Je také bez vůně a od slizovité konzistence jsem si slibovala velmi šetrné a důkladné odstranění očního makeupu, jako uměl například můj předchozí favorit od Lumene. Určitě mě nezklamal, naopak jsem byla opět příjemně překvapená. Zvládl mě šetrně odlíčit, bez upatlání, bez štípání. Jedinou výtku mám k balení, ten vršek je takovej krkolomnej. blbě se mi zavírá a otvírá.Gel pořídíte za příjemnou cenu okolo 120 korun v drogeriích. Musím však podotknout, že co jsem poznala kvality výše zmíněného Garnieru i v oční oblasti, začal mít nad Lorealem mírnou převahu.

Oba výrobky vám ale s klidným svědomím doporučím, rozhodně mě mile překvapily. Co vy a micelárky? Jaká je vaše oblíbená? Souhlasíte se mnou, že se Garnier vyrovná slavné Biodermě?

25 comments:

  1. od Biodermy jsem vyzkoušela micelárky tři a za mě v porovnání s jinými žádná sláva a to nadšení nechápu. moje oblíbená je Mixa, teď mám taky tuto od Garnieru a nemůžu si stěžovat. rozhodně lepší, jak Bioderma :)

    ReplyDelete
  2. Tak já teda tu Garnier taky vyzkouším, pořád se trapně vracím k Biodermě, ale kolikrát jsem již na ní v drogerii váhala:)

    ReplyDelete
  3. Na micelárku od Garnier se chystám, ale chci vyzkoušet tu modrou novinku na mastnou pleť :)
    My Make-up Store

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mě přijde, že inovace "na různý typy pleti" jsou mnohdy až na škodu a nejlíp mi vždy sedí ta klasická verze...

      Delete
  4. Tak v tomhle ti neposloužím, mickám jsem nepropadla, ale mezi drogerkovými a Biodermou rozdíl nevidím.

    ReplyDelete
  5. tahle od Garnier je moje velká láska :) teď zkouším Biodermu Sensibio a přijdou mi opravdu velmi podobné.

    ReplyDelete
  6. Taky mi přijde stejná a možná i lepší než Bioderma. :)

    ReplyDelete
  7. Já vyzkoušela obě, ale Garnier mi neseděl, ale Loreal si kupuji opakovaně a pro mě kvalitou srovnatelná s růžovou Biodermou.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Já na micelárku od Garnieru také nedám dopustit.. To byl od Garnieru hodně povedený tah, jak jejich pleťovku kdovíjak nemusím, tak tohle se vážně povedlo! V porovnání s jinými, mnohem dražšími, má prostě navrch :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj pravda, také by mě nenapadlo si od nich nic moc koupit...

      Delete
  9. Od Garnier mám vodu na odličování očí a od L'Oréal zase mlíčko na odličování, ale micelárku od nich neznám, tu, co mám teď, mám od Rochera.

    ReplyDelete
  10. Ja som si s Garnierkou nesadla, no L´Oréal mám ešte v pláne vyskúšať, tak dúfam, že bude lepšia :)
    NickaBeautyHunter

    ReplyDelete
  11. Ulepené micky nemám ráda.Mými favoritkami byly právě Bioderma, které ale v poslední době dalo dost micelárek na frak. Mám ráda i tu od Mixy a pak nově od Ziaji jasmínovou, která je určena pro pleť 50+, jó, je to děsné, nejdřív jsem si číkala co je to za SPFko?:-)) než mi docvaklo, že se jedná o věk, ale i tak jsem ji vzala a jsem ráda, ona je tak jemná!
    Nemám ráda micelárku z Douglasu, krom toho že lepí je navíc odporně hořká.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty je i chutnáš? :D No, lepení je fuj, to je pravda. Ale ta Garnierka je mi fakt sympatická

      Delete
  12. Já už nemicelárkuju. Bioderma mě začala v očích pálit, tak jsem to přestala kupovat. Teď jsem si akorát koupila v lékárně na zkoušku tu zelenou a mortal kombat - mám beďary jak zamlada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zelená Bioderma? Ta mi také nevyhovovala :)

      Delete
  13. Souhlas, je to srovnatelný. a za me lepsi nez lorealka, pac ta fakt smrdi plisni, creepy ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo to jsem četla, že jsi už psala, ne? Schválně někdy očuchám :)

      Delete
  14. Já hodně dlouho používala micelárku od lorealu, tu růžovou a byla jsem s ním hodně spokojená. Teď si brousím zuby na tu od Garnieru. Momentálně používám na odličení hydrofilní olej od saloos.

    Life by Peggie

    ReplyDelete
  15. Micelárka od Loreál stojí celkem za prd oproti Garnieru.. Celkově mi přijde že Garnier má poslední dobou samé dobré věci

    ReplyDelete
  16. Někdy se v drogerkách dají vyhrabat super věci :-) Garnier má skvělou pečující kosmetiku, už jsem od něj měla dost věcí a jsem vážně hodně spokojená :-)

    since-2015.blogspot.cz

    ReplyDelete
  17. Někdy se v drogerkách dají vyhrabat super věci :-) Garnier má skvělou pečující kosmetiku, už jsem od něj měla dost věcí a jsem vážně hodně spokojená :-)

    since-2015.blogspot.cz

    ReplyDelete
  18. Já už leta používám růžovou Biodermu a jen tak asi nepřestanu.

    ReplyDelete
  19. browse around this website dolabuy hermes find out www.dolabuy.ru click site Dolabuy Balenciaga

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails