2012-12-13

Diego dalla palma prima visione + Gabriella Salvette Diamante mascaras

Ahoj všem! (zase po nějaké době). Musím se přiznat, poslední dobou mě nějak všechno prudí a na nic nemám náladu, jsem protivná, rozladěná, nic nestíhám, ale přitom vlastně nic nedělám. A hlavně - musím říct, že mi nějak začínají docházet témata na nový články :). Vím, že tohle je úplně strašně trapný faux pas a vím, že v blogerským světě by se něco jako nedostatek inspirace asi ani nemělo vyslovovat nahlas a jen potichu šuškat "you-know-what". Wtf, tak proč máš blog, když nevíš, o čem psát? Vzhledem k tomu, že jsem docela rozumná holka, svoji péči o pleť a kosmetiku příliš neměním a kupuju si furt to samý dokola, nějak mě nenapadá, o čem psát prostě....Ale vzhledem k tomu, že si chci k Ježíšku trošku přiživit svůj kosmetickej arzenál, nějakej haul post i další články určitě budou :). Dost obdivuju holky jako třeba Rendy, že píšou každej den a furt mají o čem....to je pro mě trošku osmej div světa....


Dnešní článek bude tak trochu recenze/srovnávačka dvou řasenek, který jsem dostala k otestování. No, a teď mě tak napadlo, že zakopanej pes mojí "nechuti" k psaní bude asi to, že mě prostě moc nebaví psát negativní recenze. Takže ne že bych neměla o čem psát, ale spíš mě moc nebaví psát negativně, už jen proto, že mám pocit, že za poslední dobu těch negativních recenzí ode mě bylo vcelku dost. Chtěla jsem vám napsat, jak si určitě nemáte kupovat určitej nadlak od Essence, never ever suchej šampon Syoss a o tom, jak mě společnost Senzabox svým jednáním tak nasrala, že mě bohužel přešla chuť objednávat si jakoukoli další beauty krabičku, obdobně mě vytočili na Amazonu....Ale já vám radši píšu o tom, co mě nadchlo, co se mě moc líbí a co si určitě musíte koupit....A dneska? To bude tak napůl. Nějaká chvála, ale taky pořádnej palec dolů, protože příslovím "darovanýmu koni na zuby nehleď" se v tomto případě já rozhodně neřídím!


Řasenku Prima visione jsem dostala k recenzi od www.parfums.cz. Pochází od výrobce Diego dalla palma, což by měla být italská high-end značka, jejíž výhradní distribuci získalo právě parfums. Tuhle značku možná spoustu z vás stejně jako já zná díky jejich sněhurkovské paletce.



Takže jsem se na vyzkoušení kosmetiky těšila a přesto, že jsem podvědomě tušila, že to nemusí být žádný bingo, jsem si dělala vcelku naděje. No, ale marně. Nebudu chodit okolo horké kaše, kdybych za tuhle řasenku dala těch 600,-, tak si asi vyškubu půlku vlasů z hlavy. Jsem na řasenky poněkud náročnější, jelikož mi příroda nenadělila zrovna dva mrkací vějíře. Zkoušela jsem to s ní. Ne jednou. A tohle je přesně *ten typ* řasenky, co malujete, malujete, řasy u kořínků máte už přebarvený, slepený a pod tíhou barvy pomalu padaj a přitom u konečků kde nic tu nic. Tak tohle úplně nejvíc nesnáším. A navíc to laciný stříbrný balení vypadá spíš jako nějaká řasenka z italské tržnice někde v Bibione. Dneska jsem teda docela zlá, ale tohle opravdu ne. Vyhovovat může maximálně tak někomu, kdo má fajn řasy od přírody, ale zde si vždy doplním argument, že kdo má pěkný řasy, stačí mu přetáhnout je jakoukoli řasenkou z drogerie a nemusí za ni dávat takovou paletu. Asi tak.


Řasenku Diamante od GS znáte určitě díky masivní kampani snad všichni a díky milionu soutěžím ji asi tak půlka z vás má doma, ne? Pro mě byla tahle řasenka strašně příjemným překvapením. Řasy prodlouží, oddělí a hlavně jakoby natočí a pozvedne - to jen tak některá neumí. Z toho jsem byla fakt paf. Taky je černočerná a udělá opravdu výrazný řasy. Bohužel má dvě celkem zásadní pihy na kráse. Zaprvé se mi už asi dvakrát stalo, že se mi otiskla na víčko. To se mě nestalo snad nikdy...takže kdo na to trpíte, je možný, že není tak odolná - což nechápu, protože na druhou stranu se hodně špatně odličuje. Má pěna Bioderma je na ni krátká, navíc odličování štípe v očích. Takže jedu raději po staru v tamponkách. Přesto však uvažuju, že si ji i přes nedostatky koupím znova, díky tomu efektu. Na fotkách to tak nevynikne, ale když se zadaří, tak si i se svýma řasama připadám jak mrkačka! Za poskytnutí výrobku k testování děkuji zastoupení GS.

Zde detailní fotka řasenky Diamante, tu druhou ve zvětšené podobě sem fakt nedám....no, jak vidíte níže. Původně jsem si chtěla celý oko nasraně odmalovat a začít od znova, ale nakonec jsem si řekla a co, jen ať je to autentický, ta patlanina s tím....



Jako vždy uvítám v komentářích vaše zkušenosti a názory. Mějte se pohádkově! PS: nemám ještě napečeno ani trošku cukroví a ani jeden dárek. Jdu se zahrabat :)

34 comments:

  1. Kdyby se mi něco na řasách patlalo za šest stovek, to by mě nasralo taky no. Já celý život používá tu nejlevšejší řasenku Miss Sporty, jo ok, těm mi ju možná trumflo essence a jsem spokojená. A s pojebaným cukrovím si hlavu nedělej, já měla 1 KILO vanilkových rohlíčků a za 3 dny byly pryč, takže radši to dělat na poslední chvíli, než aby to někdo se*** sezřel ještě před Vánocema. A náhodou mě se dobře čtou i negativní recenze.

    Jeanny

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky :) no, ale určitě ještě něco napeču :) zatím peče ségra a já degustuju :)

      Delete
  2. hehe ja tu maskaru prima visione zasa milujem :D mne sa s nou pracuje dobre a inu uz nepouzivam ani :D

    ReplyDelete
  3. Tak, pri pohlade na posledne foto vpravo, toto keby mi DDP robila, tak ju ritualne spalim :) Nastastie, ja sa radim k tzm, ktori su s nou vcelku spokojni...dva mrkaci vejire urcite nemam, riasy mam take standardne, a k spokojnosti mi urcite nestaci prejst po nich akoukolvek maskarou z drogerie... ale tato od DDP mi vcelku vyhovuje, v podstate stacia dve vrstvy, ziadne nekonecne pidlikanie s nulovym efektom sa nekona. Druha vec je ta cena, ktora je vskutku prehnana, ale vzhladom k tomu, ze som ju dostala, neriesim.

    ReplyDelete
  4. haha, no neboj, na mě taky dojde :) ty jsi o spoustu kosmetických let dál a už jsi ty tuny kosmetiky vyzkoušela a víš, co se ti líbí, zatímco já jsem stále ve fázi hledání toho nej :) takže buď úplně v klidu...jinak teda mě osobně řasenka GS taky velice mile překvapila a potvrzují mi to i zpětné vazby, co mi chodí od holek, co jí vyhrály a zkouší. vesměs se ale všichni shodnou na tom šmouhatění, což je trochu škoda :) řasenka od Diega mě nechává úplně chladnou a vzhledem k celkem masivní kampani, která je teď všude kolem nás, mě to celkově od značky odrazuje :/ a vzhledem k tomu, že mám od přírody taky pěkně debilní řasy, tak tohle nebude nic pro mě :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, to je pravda, mám plnou ikea krabici kosmetiky a co používám se vejde do větší kosmetické taštičky....takže jsem už poučená neskupovat každou kravinu, co "strašně potřebuju"...

      Delete
  5. To je snad první negativní recenze, co na tu řasenku čtu...mně vyhovuje hodně, dodá objem i délku. Řasy nemám úplně bezproblémové, ale nejhorší taky nejsou, to je pravda. Diamante se mi taky líbí, ale o něco méně.

    ReplyDelete
  6. Hele, ale časem nám ty negativa doufám prozradíš? Protože ačkoli chápu, že se to asi nepíše nejlíp, tak pro nás jsou takové články přínosné, tak pěkně prosím;-)

    ReplyDelete
  7. Dáši zdravím, já mám tvé recenze moc ráda a poctivě čtu, i když nekomentuji.
    Lucie

    ReplyDelete
  8. Taky mě GS velmi mile překvapila, ale musím přiznat, že se mi taky při malování občas obtiskne...a že se mi to už leta nestalo. Ale odpouštím jí to, řasy dělá vskutku moc hezký :)
    Jinak se přidávám k holkám, co by ocenily i negativní recenze/postřehy. Nám to pomůže, ty si vybiješ vztek a pak o tom ještě můžem pokecat v komentářích :D ;)

    ReplyDelete
  9. Ha! Tak se musím přiznat, že ani s jednou řasenkou zkušenosti nemám a asi ani nikdy mít nebudu:D Mám své přírodní řasy hodně dlouhé, avšak řídké a mou jedničkou je One by One od Mayballine, která si se zahuštěním řas v mém případě opravdu umí poradit:D

    ReplyDelete
  10. Věta "kdo má pěkný řasy, stačí mu přetáhnout je jakoukoli řasenkou z drogerie" bohužel není pravdivá. :-) Na moje řasy (dlouhé a husté) mi vyhovuje přesně tenhle typ řasenky, jako je ta první. Respektive kartáčku. Ten a žádný jiný. Od všech mám řasy nechutně slepený. (Ač přirozeně tmavovlasá, navíc se ještě barvím na výraznější odstín, tak konečky řas mám hodně světlý a řasenku prostě potřebuju. Potřebuju ale řasy nabarvit a ne, aby to s řasenkou vypadalo, že jich mám spíš míň a to je ten kámen úrazu.) Ale šest set bych za řasenku nedala, když stejnej kartáček má Rimmelka za dvě stovky. :-) A kupodivu jsou tři verze a ta, která slibuje natočení řasy opravdu trochu zvedne. (A někdo si chválí i oriflamáckou řasenku, já nezkoušela, ale vypadá víceménně podobně a stojí asi stovku, pokud ještě v katalogu teda je, nevím.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jestli myslíš wonderlash, tak to je moje stálice....

      Delete
  11. negativní recenze jsou taky potřeba, ať člověk ví, čemu se vyhnout ..

    jinak řasenka, co se jmenuje jak třetí ztracenej syn slepý uklízečky z brazilský telenovely, mě odrazuje už názvem, to asi vymýšlel nějakej marketingovej začátečník :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tak líp bych to asi nenapsala=)

      Delete
    2. Hodně se směju :D ten název mě byl taky něčím divnej, ale tys to rozsekla.... :) mě to teda jak názvem tak balením evokuje spíš lacinou a ne luxusní kosmetiku :)

      Delete
  12. Teda já snad jako jediná tu gabrielu nemám :D, ale musím zkusit, Jinak tu první mám a taky jsem ji dostala od parfums.cz a víš co ale, mně normálně docela dost vyhovuje, fakt :D! Právě se mi líbí, že neslepuje a je taková přirozená a to je nemám řasy nic extra,ale fakt se s ní v pslední době maluju furt a fakt dobrý, to jsou paradoxy co :D, to se těšim, až na ní napíšu recenzi a anonymové mě umlátěj, že to chválim :D.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já myslím, že ty máš řasy v pohodě...ale je pravda, četla jsem nějaký pozitivní recenze na ni...ale u nás propadla, aji mamce se daleko víc líbí GS...

      Delete
  13. Tak já mám zkušenost s GS a jsem s ní docela spokojená.Horní řasy dělá skvělé:)Ale dolní se po dost krátké chvíli rozmažou:-/

    ReplyDelete
  14. Na tuhle řasenku už čtu několikátou recenzi a usoudila jsem, že nejspíš nebude nejhorší, já dám ale přednost své zamilované od essence:)

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. Jsem se prokousala komentari a fakt nevim, jestli je ta DDP spatna nebo dobra :D

    Kazdopadne ctu hodne chvalu na tu GS a asi ji zkusim az mi dojde drogerkova Miss Sporty...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za mě určitě ne...ale najdou se i slečny, kterým vyhovuje :)

      Delete
  16. musím vyzkoušet:))..vypadá to pěkně:)

    Heddy
    a-little-bit-style.blogspot.cz

    ReplyDelete
  17. S řasenkou GS jsem moc spokojená.
    A mimochodem - máš nádherné oči...

    ReplyDelete
  18. Moc mi ta DDP nevyhovuje...skôr mám zálusk na tu od GS!:))

    ReplyDelete
  19. já řasenky s těmihle kartáčky fakt nemusím a konkrétně tuhle jsem ani nezkoušela, dávám přednost hustým a objemovým kartáčkům, ale na fotce je efekt téhle řasenky moc pěkný :)

    ReplyDelete
  20. Tu Gabriellu mám a moc mi nevyhovuje. Neprotáhne řasy tak, jak bych chtěla a obtiskává se na dolní i horní víčko i po zaschnutí... Je pěkná, nadprůměr, ale já mám ještě Look out od Astor a ta je tisíckrát lepší

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails