2010-06-21

Homemade "Chanel Jade" attempt :-)





Hi everyone!
I think there's no need to tell you what is the holy grail Chanel Jade polish....I love the color, but I'm not planning to spend $200 or something like that. The main thing I love on Chanel Jade is the amazing green-goldish microglitter.So here we go, I had my drugstore local brand Gabriella jade polish (which by the way I think is pretty good color is lovely and it's totally worth it's price). But it was creme color - so I added some Barry M gold iridescent inside. I know there's no way I can even consider this to be Jade dupe but I like it :-) (the color is jade green, not so blue as it seems on pictures - the color in the bottle is more accurate)
The second swatch is HM Hello kitty polish in Green Garden. I found it there for only $1 - so how could I leave it there? It's my first HM polish, it was kinda nice surprise, application was very good.
Both nail polishes are two coats.

Ahoj!
Myslím, že vás tu nebudu nudit kecičkama o tom, co je to Chanel Jade....moc se mě ta barva líbí, ale rozhodně za něj nehodlám dát tu ošklivou cifru za jakou je na ebay. Hlavní věc, která se mě na něm líbí, jsou ty boží zelenozlatý minitřpytečky. Takže tak to vzniklo - koupila jsem si zelený "jade" lak od Gabrielly, což si mimochodem myslím, že je moc fajn lak a barva - za ty prachy (myslím 35 Kč) - a nasypala jsem do něj trošku Barry M gold iridescent. Jako jasně, vím, že do není žádnej Jadí dupe nebo tak něco, ale s výsledkem jsem spokojená....(barvička není vůbec tak domodra jak je na fotkách, čistě zelená, i na nehtech odpovídá barvě v lahvičce...)
Další lak je HM hello kitty - green garden. No řekněte, jak jsem ho tam ve slevě za dvacku mohla nechat, takovou rozkošnou kočičku co na mě smutně koukala? Navíc je to můj první HM lak, a byla jsem vcelku příjemně překvapená, hezky se nanáší a dobře se s ním pracuje....oba laky mám dvě vrstvy...

PS: Taky jste ten tip ukázkovýho zákazníka, co žere firmám marketingový triky i s navijákem? Mor pro mě je čekat ve frontě u pokladny, to koukám kolem a prohrabávám veškerý pičičandičky za pár kaček co tam všude mají a většinou si k nákupu minimálně jednu věc přihodím - tak jsem přišla i k tomuto HM heloukiťáckýmu láčku :-)

7 comments:

  1. Ježiš, ten Kitty láček má super barvu. Já snad porušim svoje pravidlo a koupim si ho, nebo co ;-) A sypat si stíny do laku? To jsem dělala na základce a pamatuju si, že to bylo super. Teď jsem na to přece jen už líp materiálně vybavená, tak to taky zkusím ;-)

    ReplyDelete
  2. Jééé, já chci taky lak s kočičkou! Je krásnej... A to míchání laků a přidávání pigmentů taky pořád plánuju, snad na to bude o prázdninách konečně čas :-)

    ReplyDelete
  3. tyjo, to me nikdy nenapadlo, ze se daji s lakem delat takovy triky :D ten vysledek vypada moc hezky!

    a co se tyce tech marketingovych triku, oni to maji zvladnute mnohem lip, nez si kdokoliv z nas vubec muze uvedomit. vsimni si treba, ze v zadnych obchodech nenajdes hodiny. kdo by si taky potreboval uvedomovat, ze nekam specha, kdyz je uprostred nakupu, zejo :)

    http://saladofmylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Dasi, ja slepec jsem si az ted vsimla,ze mas blog, takze preju hodne inspirace, novych lacku a taky ctenaru :)

    ReplyDelete
  5. Barva obou se mi moc líbí...ale mám jen GS. :)

    ReplyDelete
  6. taky mám GS :) a taky si myslim, že za 35 Kč supr barva a i docela hezky vypadá..tedy asi až po třetí vrstvě :D, ale stejně :D!

    ReplyDelete
  7. Luci, díky, doufám, že se ti u mně bude líbit :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails