2010-06-16

OPI Get me to the Taj on time & You don't know jacques




A.k.a my "exam" polish issues. Of course I wanted to be good girl and paint my nails the most decent way I can get. So I chose OPI get me to the taj on time. But - I don't know if the problem is that my bottle is already half empty or what but the application was terrible. Sooo sticky, not smooth, it needed 3 coats and it didn't dry even after I put Seche on top. Sorry for the blurry picture, it's the only one that is worth publishing :/
So I removed it and went to my polish drawer for another one. I was desperately starring at my collection for like 5 minutes - bright pinks, reds, blues,purples, greens, funky glitter ones. But no "posh" polish (except for french mani pinks and I'm really not into french pink these days.) So I decided to choose You don't know Jacques and now I feel a bit better. But maybe I'll change my mind till tomorrow :-)
So wish me luck tomorrow, see ya :-)

...Aneb můj obří problém výběru zkouškovýho laku (óó, jak důležité v tuto chvíli). Samože jsem chtěla bejt hodná holka a nalakovat si nehty co nejnenápadněji, tak sem si vybrala OPíka Get me to the Taj on time. Nevím, jestli je problém v tom, že už mám jen půl lahvičky, ale příšerně se lepil, blbě nanášel, neschnul ani se Seche.....tak jsem se rozlítila a odlakovala - pardon za škaredou fotku, ale jediná jakž takž publikovatelná, co barevně odpovídá realitě....
Šla jsem do pokoje a 5 minut tupě a zoufale sledovala svou sbírku, nutno dodat ne nepočetnou - zářivé růžové, červené, modré, zelené, fialky, třpytky....Ale žádná nenápadka...(kromě pár růžovek na francii, na což nemám vůbec náladu a taky - růžový opík, co je teda fungl novej, se taky nenanáší zrovna bájo, takže dík nechcu!). Takže jsem popadla YDKJ a tady mě máte, už je mě trošku líp....No nevím, jestli si to ještě do večera nerozmyslím a nepřelakuju....Navíc jak vidíte, s kvalitou lakování a focení dnes nějak nemám svůj den...
Držte mi zejtra palce a mějte se pohádkově :-)

10 comments:

  1. Dáši, máš parádní nehty... Jak dlouho jsi bez gelovek?? Jinak já jsem asi jedna z mála, co laky na zkoušky moc neřeší... Samozřejmě, že nenosím modrý a zelený, ale to nenosím ani normálně... Červenou či růžovou si klíďo vezmu a nějak mě to netrápí... Ale asi je to tím, že většina zkoušek u nás je písemná... Takže zítra GOOD LUCK ;)

    ReplyDelete
  2. Já laky teda taky řeším, teda ne na zkoušky, to je všem ukradený, ale na státnice jsem zvolila nenápadnej OPI DS Classic. Ale já myslim, že Jacques je úplně v klidu ;-) A co je to za růžovku OPI co se ti znelíbil?

    ReplyDelete
  3. Neznelíbil Blani, ale má takový "divný" nanášení...je to z té nové soft shades kolekce - isn't that precious? - hodlám co nejdříve vyfotit :-)
    Taky si myslím, že Jacques je taková elegantní barva...už jen ten název :-)
    Baru, nějakejch tak 3/4 roku.....spravily se tak do 2 měsíců určitě :)

    ReplyDelete
  4. Ten Jacques je tak zvláštní barva, nevím co si o něm myslet, budu ho muset taky jednou vyzkoušet... A ten Get Me ti úplně pěkně kryje! Já ho měla půjčený od Dejničky a ani 4 vrstvy nebyly úplně ok a to někdo psal, že mu kryje ve dvou... asi mám divný nehty :-)

    ReplyDelete
  5. Peti kryl to jo...ale byl aji se seche jako žvejkačka!
    No vůbec, moje lakování je prostě 2 vrstvy, jakmile lak potřebuje víc, už mi není sympatickej....:))

    ReplyDelete
  6. Já dávám většinou stejně 3, takže i takový laky toleruju, ale je fajn mít doma i pár laků, co kryjí v jedné vrstvě :-) jo a jinak jsem zapomněla napsat, že já taky laky na zk řeším, prostě nechci provokovat a zbytečně na sebe upoutávat pozornost, takže na zk krátké nehty a tělová nebo světle růžová barva :-)

    ReplyDelete
  7. ja len kukam aky pekny tvar nechtikov mas, a na skusky lak riesim snazim sa o nenapadny odtien:)ale aj cely vyzor:)pekny blog

    ReplyDelete
  8. Jojo, tahle barva ma rozhodne neco do sebe :)

    ReplyDelete
  9. Děkuji holky :-) lak nakonec zkouškový byl a i štěstíčko mi přinesl....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails