2010-07-25

Claire's Chunky Purple





Hello!
I'm a bright purple-magenta glitter-silver-flakes polish. I guess I'm pretty sold out and my owner was I bit disappointed with me at first. Why? Long story short, my owner is not very demanding. She manages to get along with almost any nail polish no matter what brush etc it has.But I'm pretty naughty, the big round-shaped flakes in me run wherever they want to and they are very hard to take under control. The rest of me is quite watery and now I'll tell you a secret. My owner is not very skillful so it was really mission:impossible to paint a nice line around her cuticles(definitely not my fault!). And she's so mean that she blamed it on me and didn't clean the cuticle area at all so that you can see how evil I am.
   So she tried me once, right after she purchased me and then she put me onto her shelf among other nail polishes. For a weeks she walked around me on her tiptoes, carefully ignoring me, once I even heard her considering giving me away!!! But one day her nice friend stopped by to borrow a few nail polishes. And she picked meeeeee! So I tried to behave nice and my owner realised that I'm not that bad and gave me second chance. She even took special pictures with me. I think I look just awesome with flowers from her grandma's lovely garden.....now she's looking at me with respect and admiration. But I don't forget! I will definitely pay her back when she tries to remove me!


PS: Yep, I'm definitely kind of freak but almost every polish in my collection has its own story, I can remember some specific events when I wore this or that polish. Sometimes I feel like and old lady talking to her flowers. do you feel the same?




Ahojky.
Já jsem malý fialový teda spíš magenta (kur....nikšopa existuje nějaký český slovo pro tuto barvu? Purple se moc necítím) třpytkovo-stříbronokolečovitý láček. Řekl bych, že jsem prý docela dost vyprodaný a moje panička byla poprvé mnou dost zklamaná. Fňuk. A proč jako? Zkusím to zkrátit, moje panička není příliš náročná na laky. Štěteček sem, tam, lakuje se jí tak stejně skoro se vším, zastává názor, že je to spíš v jejích pacičkách, vyjde skoro s každým lakem. No jo, ale když já trošku zlobím a ty malý kolečka ve mě jsou jako hyperaktivní děcka, lítají si kde chcou a těžko je nějak ukočírovat.No a zbytek mýho tělíčka je taková glitroitní vodička, nic moc. Ale teď pšššt, řeknu vám tajemství. Ona moje panička je totiž trošku kopýtko a takže teda nalakovat hezký rovný oblouček okolo kůžiček byla pro ní Mission:Impossible.(Určitě nééé moje chyba!) A ještě byla tak zlá, že to ani neočistila, všechno to svedla na mě a ještě si to vyfotila, aby vám ukázala, jakej pekelnej zloduch já su.
  No. takže poprvé mě vyzkoušela a pak mě šoupla do regálu mezi ostatní laky, celý týdny kolem mě chodila po špičkách, okatě mě ignorovala a dokonce jsem ji jednou uslyšel uvažovat, že mě dá pryč, no toto!!!
Ale pak přišel den, kdy se stavila její milá hodná kamarádka půjčit si nějaký laky. A vybrala si mě, mě!
Takže jsem ze sebe vymáčkl to nejlepší, hotovej andílek. Panička pokrčila čelo a řekla si: A sakra (neřekla a sakra, ale tohle je slušný blog), dám mu ještě druhou šanci. Dokonce mi věnovala i speciální sérii fotek mezi krásnými kytičkami zahrádky její babičky. Já se mám! Od té doby na mě kouká s respektem a obdivem. Ale já nezapomínám. Vrátím jí to aji s chlupama až se mě pokusí odlakovat....


PS: Ano, škráblo mi v palici, ale skoro každý můj lak má nějaký svůj příběh, nebo se k němu aspoň váže nějaká vzpomínka na zážitek, kdy jsem ho zrovna měla na sobě. Na diagnózu asi. Momentálně si připadám podobně jako ty starý paní, co si povídaj se svýma kytkama.....máte to někdo taky tak?


(Note: Last picture is closest to reality I think. Awesome shine. Three coats with seche vite and 1 coat of base coat)

6 comments:

  1. Rozkošnej článek :-) To by mě zajímalo, co si tak asi povídaj moje laky...:-)

    ReplyDelete
  2. krasne nechtiky vazne moc moc moc krasne!

    ReplyDelete
  3. Nádherný lak a super napsáno.
    Já se bojím, že moji laci jsou rasisti, protože je mezi nimi jedna Japonka, a vždycky, když otevřu krabici, se krčí v rožku...

    A s lakama si nepovídám, ale třeba z holkama na YouTube, když koukám na videa, někdy jo :D

    ReplyDelete
  4. bianca: díky :-)
    Jari:Jakápak japonka?

    ReplyDelete
  5. Dáši: Mám jeden láček od Anny Sui, což je sice Američanka, ale ten lak jako takový je dovezený přímo z Tokya :)

    ReplyDelete
  6. Magnifіcent items from you, man. I haνe have in minԁ your ѕtuff preѵious to and yοu're simply too magnificent. I actually like what you've
    bought heгe, really lіke whаt уou are statіng and the best ωay duгіng which
    you ѕaу it. Υou're making it enjoyable and you continue to take care of to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is really a wonderful site.

    Also visit my web page ... click the up coming website page

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails