2010-07-01

New H&M fan..









Wearing:
H&M bra top,flower pin, purse,ring
Camaieu earrings
Ann Christine tank
Kik boyfriend shorts
Graceland wedges
Lindex and stainless steel bracelets





Hi guys!
First of all I have to tell you one thing. I don't need to remind all of you that H&M and Zara are something like holy grails for bloggers. For past three years I bought most of my clothes online and I totally ignored stores like this, but after I started to follow a few fashion blogs, I started to be curious - what the hell does everyone love on this clothes? What's so special? I don't have many clothes from Zara or H&M but it changed this week when I bought quite a lot of stuff for really funny prices - almost everything for about $2.50 :-)) Even though I'm still gonna stay loyal to my favourite brands, from now, I'm gonna visit this stores more often.....

Today's outfit is nothing special but I'm really glad I found a solution how to wear "layering" or loose racerback tanks in summer - I hate when a girl wears a tank and shows the world her bra :(. I've been looking for this in many stores without succes (I wanted it since I saw it online at Hollister and A&F which btw I absolutely adore, but it seemed quite overpriced to me for such a tiny peace of fabric) - so finally I found it just by chance totally hidden in the corner in H&M. Yellow is a color that I don't prefer but I think it's a good cheerful summer color under just black tank - it was in duo pack with grey one, which I wanted the most. And for $2.50 OMG :-)).

Ahoj!
Prvně vám musim sdělit jednu věc, kterak Dáša objevila Amériku :) Asi vám nemusím připomínat, že modlou bloggerek, i těch, co nosí Chanelovské kabelky a jiné luxusní značky, je Zara a HM. Poslední tři roky jsem si skoro všechny hadříky kupovala přes net a tyto obchůdky dost ignorovala. Jak tak už nějakej ten pátek sleduju pár fashion blogů a tyto značky na mé smysly útočí ze všech stran, logická reakce holky zvědavé: co na tom všichni sakra tak viděj?! Vážně mám ze Zary a HM dohromady tak možná 10, 20 kousků a to včetně doplňků, sponek a blbinek, pro který jsem dosud do háemka chodila, ale tímto týdnem se mi sbírka dost rozšířila, když jsem si přinesla plnou tašku ze slev, skoro všechny věci pouze za 70 kč!! Božínku, to bylo něco na mě...Ačkoli svým nej značkám zůstávám stále věrná, určitě budu teď háem navštevovat častějš :))

Můj dnešní outfit nic extra, bůhvijaký kreace ode mne ani nečekejte, ale mám děsnou radost, že jsem objevila řešení, jak nosit vrstvící a boxerský topy i v létě (jinak je vrstvím na jiné triko/tílko, ale to by člověk teď zdechl v těch vedrech žejo.) Nenávidím, když holka vystavuje na odiv jakouže to má šprndu (no neříkám, že mi asi taky občas něco nevyleze, ale snažím se dělat co můžu pro eliminaci této škaredosti)Prolítala jsem bez úspěchu celou olympiu a nic, akorát na mě kdesi prodavačka čučela jak škeble, vůbec netušila, co po ní chci a já už si začínala myslet, že mám vlčí mlhu (objevila jsem je na stránkách AF a Hollister, krásný a barevný, ale ty prachy se mě za to dávat nechtělo.) (neměla jsem vlčí mlhu, od teď HM a Terranova jsou jediné obchody, kde vím, že to maj, kdyby to někoho zajímalo :). Nakonec jsem to se slávou objevila totálně v rožku v HM, v duo packu šedé a žluté (tu bych si jinak asi nekoupila, ale zas krásně rozsvítí černou v létě) za pouhých...wait for it....70 Kč :) šedé uvidíte asi příště :-)
Krásný den!

PS: to černobílé tu budete potkávat asi často. Moc se mu líbí, když panička má něco na práci, musí být vždy u toho a prudit :)

7 comments:

  1. Tak konečně vidím tu "slavnou" Dashulku, co všechny kritizuje a k ostatním píše komentáře, ve kterých se vyjadřuje jako největší modní guru. Ehm... myslím, že tyhle fotky mluví za vše. Ble.

    ReplyDelete
  2. Hezky, Dáši, H&M rulezz :-) Já pořád přemýšlím, jestli si tu "podprsenku" koupit nebo ne, na ostatních se mi to fakt moc líbí, ale kdo ví, jak bych v tom vypadala já :-)A ty botky jsou super.

    ReplyDelete
  3. Mně se ten outfit moc líbí, ale ze všeho nej ty botičky, ty jsou super.

    Jo a z HMka mám skoro všechno oblečení, jsem srab a jinam už skoro nechodím.

    ReplyDelete
  4. Anonymní: oooch já su slavná? že to nevim :) Congratulations, Dáša, to jsem dycky chtěla!!
    1)Jinak guru nejsem, jsem jen holka co ji baví nakupovat a nemá ráda hraní si na módní expertku.
    2)Holky především chválím, blogy co sleduji mě něčím zaujaly, když už kritizuju, tak slušně a nikoho neurážím
    Takže 2:0 pro mě, jdi si blejt jinam, šmejde(ko)! :))

    Blanchee: dík a radím tu podprsenku si koupit, je to tuze praktická věc a za tu cenu? Jako když najdeš!

    ReplyDelete
  5. Dáši, jasně, že seš slavná :-)))) Teda minimálně tě evidentně zná jeden debil, který buď neumí číst nebo z těch pár vět, co píšeš někam do komentů nedovede pobrat, jaks to myslela (asi by ses měla začít vyjadřovat méně intelektuálně a zvolit jazyk bližší prostému lidu :-P ).

    ReplyDelete
  6. Dáši,
    to máš za to, že jsi až moc hodná a laskavá v komentářích u jiných blogerů...

    ReplyDelete
  7. Dashulko, ať už jsou tvé komenty jakékoliv, píšeš je sama za sebe a ne anonymně jako jiní zde...
    A sluší ti to moc!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails