2010-07-18

Pinks & Purples - little comparison

Hi!
For today I have for you a few pinks and purples, especially pinks I like the most in summer. These are pretty random pictures, I really don't have any exact dupes (I can't see any reason why should I have two identical colors so I guess there's a tiny bit of sanity left in my mind :-)
But let's finish the small talk and start with some pictures :-)


Ahoj,
Na dnešek tu mám pár růžovek a fialek...hlavně růžovou v létě obzvláště můžu, tak jsem udělala takový srovnání pár růžovek z arzenálu. Toto je prostě jen pár obrázků, nemám žádný přesný dupes. (Nevidím důvod vlastnit dva totálně identické laky, což je pro mě polehčující okolnost a dobrá zpráva, že se evidentně v mé kosmeticky šáhlé mozkovně kdesi v koutku choulí poslední zbytek zdravýho rozumu)
Ale konec keciček, pojďme na obrázky :-)


Prvně slíbené srovnání ChG Pool party a Selene neon pink (je to selene a ne Solange jak jsem nevím kde sebrala v prvním postu)
Zoya Rihana vs. Golden Rose 148 (They seem like dupes but Rihana has more red undertone. GR is pure purple.)

                                                         

                                                       
OPI Pink flamenco, Ate berries in the canaries, Golden Rose 119
(In the pictures ABitC seems very violet - in reality it's just pink. I would say berries-with-cream pink. The nearest but actually not really close is the bottle color in second picture.)

4 comments:

  1. Jeeej,najkrajsia je ta CG Selene! Pekná, žiarivá ružová, ale nie ten nudný barbie odtieň, ale taká zaujímavejšia farba ... trochu do korálova, lososova? :-)
    Ako sa ti v bezný den nosia neonky? Ja mám schované v krabici asi tri a zbieram na ne uz mesiac odvahu :-)

    ReplyDelete
  2. je to barva přesně jak růžová centropenka, viz můj úplně první post :-)
    Jinak neonky nosím běžně, nemám zaměstnání omezující mě v barvách laků- Nějak mě ještě nenapadlo přemýšlet, jestli je barva (ne)vhodná na denní nošení. Už jsem v tom i potkala pár slečen, odvaha neodvaha, jdi do toho, vždyť je to jen lak na nehty :-)

    ReplyDelete
  3. Definitivně potřebuju Pink flamenco!

    ReplyDelete
  4. zamilovala jsem si tvůj blog! Jsem tvůj nový folower :D Myslím, že jsem našla spřízněnou duši - netušila jsem, že moji posedlost s laky na nehty někdo trumfne :D :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails