2011-02-07

OPI Isn't that precious?

Wow! Does anyone know why I did not love and worship this shade at first? Well I don't. But anyway it's perfect. It's a milky pink jelly, neither too sheer nor too opaque. And it seems to me it was slightly violet undertones under certain light. But it's awesome. Maybe I'll buy a backup bottle - I bought it just because "every girl needs a french mani shade, right?" and for some reason I did not like it...maybe it was too sticky? I recently added a few drops of thinner anyway. And now, when I finally decided to be a good girl and paint my nails sweet on my last exam, I found out that the bottle is almost empty (as my mum loves french mani shades :)

Ahoj,
nevíte někdo, proč že sem tento lak už od začátku nemilovala a neuctívala? No já to teda rozhodně nevim a dost mi to drásá nervy.....where the fu*k is its baggage? (Kdo se nedívá furt dokola na HIMYM jak já, tak baggage je něco jako takový to lakový "ale"(kdežto v seriálu jde samože o "ale" ohledně traumat a zátěží z minulých vztahů) - je moc hezkej...ale moc růžovej....ale blbě se nanáší....ale dělá mi z ruky pařáty jak z rakve...atd....No tady u toho si na ale nemůžu vzpomenout, lakovala jsem ho kdysi dávno, možná blbej den? Vlastně jsem si ho koupila jen proto, abych nebyla pozadu, jakože každej přece musí mít nějakej světle růžovej na francii né? Co bych to byla pak za nehtovou blogerku? :) U nás doma se ale chytnul, takže se mi zalíbil asi pozdě, v době, kdy je ho přes půlku pryč. 

Takže jsem jen nakapala trošku thinneru a jelo se. Já ho miluju! Taková správná francouzskomanikurní bárbí růžová. Lehce mléčně růžové želíčko, co jde i lehoulince do lila, já ji tam vidím. A konečně snad chápu ten význam slova jelly...jak se tak leskne....a je takovej plastickej, krásně se rozlíval tak akorát při lakování...zkrátka  mám chuť ho sežrat jako Haribo medvídka :)

A taky se mi líbí tak akorát krycí schopnost - není příliš sheer, že se uvrstvíte k smrti, ale zároveň ne krycí krémovka...prostě akorát želíčko....na fotce mám tuším 3 vrstvy :) Co na něj říkáte? Máte taky svou oblíbenou "francouzskou" růžovku?


6 comments:

  1. Já se normálně stydím, ale žádnou sheer růžovku nevedu. Co jsem to za člověka? :-D

    ReplyDelete
  2. Já ho taky miluju :) A děkuju za FB!

    ReplyDelete
  3. Nádherná barvička, muluju tyhle něžné tóny, jdou ke všemu:-)

    ReplyDelete
  4. Blani, jsi to stejné jako já před pár měsíci...no a i doteď mám světlé laky tak možná 3??
    Díky všem za pochvaly...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails